GameDay 600pxVaasan yliopistolla 22.–23.11.2017 järjestettävä Vaasa Game Days on digitaalisiin ja analogisiin peleihin sekä pelialalla toimiviin yrityksiin keskittyvä kansainvälinen tapahtuma. Pelialan yritysten ja peleistä kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikassa pääsee henkilökohtaisesti tutustumaan alan toimijoihin, peliuutuuksiin sekä muihin alaan liittyviin asioihin.

Tapahtumassa ovat esillä konsoli- ja tietokonepelit sekä laitteet eri vuosikymmeniltä vanhoista klassikoista tuoreisiin uutuuksiin. Tapahtumassa yritykset esittäytyvät omilla messuosastoillaan, ja tarjolla on myös erilaisia peliturnauksia sekä asiantuntijoiden puheenvuoroja.

VASEK on tapahtuman yhtenä pääyhteistyökumppanina. Senior Business Advisor Lasse Pohjala odottaa tapaavansa tilaisuudessa tulevaisuuden ammattilaisia ja yrittäjiä:

– Seudun peliklusteri on jo nyt kasvussa. Korkeakoulukaupungissa ei ole pulaa osaajista ja tulevista ammattilaisista. Pelialalla, samoin kuin monella muullakin alalla, yrittäjyys saa alkunsa harrastuksesta ja muuttuu myöhemmin elinkeinoksi, Pohjala toteaa.

VASEK on paikalla tarjoamassa neuvoja yrittäjyyden alkutaipaleelle. VASEKin osana toimiva Uusyrityskeskus Startia tukee alkavia yrityksiä maksutta ja luottamuksella. Uusyrityskeskuksen tavoitteena on synnyttää seudulle elinvoimaisia yrityksiä.

– Kun yritys on toiminnassa ja kehittyy ja kasvaa, VASEK on tukena. Meihin kannattaa olla yhteydessä, kun on pohtimassa yrityksen perustamista tai kun on aika palkata työvoimaa tai suuntautua vaikka kansainvälisille markkinoille, Pohjala muistuttaa.

Vaasa Game Days

 

Lasse Pohjala
Lasse Pohjala
Senior Business Advisor
+358 400 629 388
Sijoittautuminen ja kansainvälistyminen, Tontit ja toimitilat, Future Cleantech Solutions‹ Siirry "Uutiset"-sivulle