SAS lisää lentoja Vaasan ja Tukholman välille – ja edelleen maailmalle

31.01.2017

SAS ATR 600pxSAS, joka toi jo viime vuonna 40 prosenttia lisää istumapaikkoja Vaasan ja Tukholman välillä kulkeville lennoille, vahvistaa nyt edelleen tarjontaansa tuomalla tälle välille enemmän lentoyhteyksiä.

SASin matkustajille tarjotaan tällä hetkellä jopa neljä päivittäistä lentoa Tukholman ja Vaasan välillä kumpaankin suuntaan. Maaliskuun lopusta lähtien lisätään vielä yksi lento lauantaille ja yksi sunnuntaille. Uuden aamupäivän lennon myötä sunnuntaisin on siis yhteensä kolme lentoa Vaasan ja Tukholman välillä.

Lentojen aikataulu on sovitettu paljon matkustavien asiakkaiden tarpeisiin, ja lento operoidaan uusilla, moderneilla koneilla. Tukholmasta SASin matkustajille on tarjolla lukuisia lentoyhteyksiä edelleen maailmalle. SAS on äskettäin toteuttanut tähänastisesti suurimman panostuksen USA:n ja Aasian yhteyksiin ja tarjoaa muun muassa suorat lennot Tukholmasta Hong Kongiin, Los Angelesiin ja New Yorkiin.

– Meillä on Vaasan seudulla paljon asiakkaita, jotka luottavat verkostoomme ja erittäin toimivaan aikatauluumme. Olemme siksi todella iloisia, että voimme lisätä kapasiteettiamme entisestään tällä välillä. Arlanda Tukholmassa tarjoaa todella hyvät jatkolentoyhteydet, ja kun aikataulumme ovat tiheät, pystyvät matkustajat tavoittamaan tehokkaasti suuren osan maailmaa, toteaa SASin Key Account Manager Tuomas Kankaala.

– Olemme luonnollisesti todella iloisia, siitä että kapasiteetti viikonloppuisin kasvaa. Tämä on hyvä uutinen niin seudun yrityksille kuin vapaa-ajanmatkustajillekin, sanoo projektipäällikkö Peter Källberg Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKilta.

– Hienoa, että pohjalaiset saivat lisää lentovaihtoehtoja. Vaasan lentoasema oli viime vuonna matkustajamäärissä Suomen viidenneksi suurin lentoasema. Tämä kapasiteettilisäys tukee Vaasan menestystä jatkossakin, sanoo Mikko Komi Finavian reittikehityksestä.

Tukholman ja Vaasan väliset lennot tullaan operoimaan ATR 72-600 -koneilla, joihin mahtuu 70 matkustajaa. SAS on hiljattain saanut päätökseen kaikkien kaukolentokoneidensa matkustamoiden uudistamisen. Tutustu uusiin matkustamoihin täällä: http://www.sas.se/allt-om-resan/ombord/ny-kabin-pa-internationella-rutter/

Lisätietoja
Tuomas Kankaala, Key Account Manager, SAS, + 358 50 336 3880

 

 

[contact_member,name=Peter Källberg,id=19,details=Name]

 ‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Monipuolinen asianajotoimisto neuvoo myös somessa

28.06.2022 | Uutiset
Startian pitkäaikainen asiantuntijakumppani Näsman & Båsk on monipuolinen asianajotoimisto, jonka henkilökunnalla on laaja kokemus juridiikan eri osa-alueilta. Toimisto hoitaa siviili- ja rikosoikeuteen liittyvien asioiden lisäksi myös hallinto-oikeudellisia asioita, ja sen asiakkaina on niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin.
Lue lisää

Kestävyystyötä yritysvierailulla

27.06.2022 | Uutiset
Pakkauksia valmistava Orapac Oravaisista Vöyriltä asettaa vuosittain toiminnalleen yhden tai useamman ympäristötavoitteen. Yritys järjesti henkilökunnalleen vastuullisuusiltapäivän torstaina ennen juhannusta. VASEKin kiertotalouden projektipäällikkö Göran Östberg ja projektipäällikkö Tomas Knuts Pietarsaaren seudun kehittämisyhtiö Concordiasta kutsuttiin paikalle kertomaan kestävästä kehityksestä ja johtamaan keskustelua siitä, miten kestävyys voidaan ottaa yrityksessä huomioon käytännössä.
Lue lisää

Aukioloaikamme kesällä - huomaa myös TE-toimiston starttirahakäsittelyn tauko heinäkuussa

20.06.2022 | Uutiset
VASEKin toimisto on kokonaan kiinni heinäkuussa viikoilla 28, 29 ja 30 eli 11.–29.7.2022. Pohjanmaan TE-toimiston starttirahakäsittelyssä on kesätauko 4.7.–31.7.2022.
Lue lisää

Kesäbussi jatkaa tulevanakin kesänä liikennöintiä kolmen kunnan alueella

17.06.2022 | Uutiset
Viime kesänä Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK ja Visit Vaasa lanseerasivat yhteistyössä kesäbussin eli joukkoliikenneyhteyden alueemme suosituimpiin turistikohteisiin. Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittaman hankkeen tavoitteena oli käynnistää pilotti kävijämäärien lisäämiseksi eri yrityksiin ja vierailukohteisiin ympäristöystävällisemmällä tavalla. Kokeilu oli onnistunut. Ennen kesää 2022 kartoitettiin alueen kuntien halukkuutta yhteisrahoitukseen. Vaasa, Isokyrö ja Mustasaari suhtautuivat myönteisesti kesäbussitoimintaan, joten kesäbussi tulee saamaan jatkoa myös tulevana kautena. ...
Lue lisää

Tiedä tämä starttirahasta ja vältät sudenkuopat

16.06.2022 | Uutiset
Starttirahan tarkoituksena on turvata yrittäjän perustoimeentulo, kunnes käynnistetty yritystoiminta lähtee kunnolla vauhtiin. Starttiraha on siis tulonlisä yrittäjälle, ei yrityksen rahaa. Yrittäjän kun on kuitenkin pystyttävä elämään ja ehkä elättämään perhettään myös silloin, kun yritystoiminnan alussa ei ehkä ole mahdollista maksaa itselleen tarpeeksi palkkaa.
Lue lisää

Yritysneuvontatapaaminen onnistuu myös kunnantalolla – muista aina varata aika etukäteen

15.06.2022 | Uutiset
Online-ajanvarauskalenterin kautta voit varata tapaamisen, videoneuvottelun tai puhelinajan yritysneuvojan kanssa haluamaasi ajankohtaan.
Lue lisää

Meteoriihen vierailukeskus sai palkinnon vihreänä edelläkävijänä

14.06.2022 | Uutiset
Visit Finland on myöntänyt Meteoriihelle kestävän kehityksen edelläkävijän statuksen ja STF Sustainable Travel Finland-sertifikaatin. Meteoriihi on Visit Vaasan alueella ensimmäinen matkailukohde, jolle on myönnetty STF-edelläkävijästatus ensimmäisten joukossa koko maassa. Myönnetty sertifikaatti on palkinto systemaattisesta työstä, jota on määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti tehty vierailukeskuksen avaamisvuodesta 2008 lähtien.
Lue lisää

VASEK kestävällä tiellä

10.06.2022 | Uutiset
VASEK sai strategiansa mukaisesti vuoden 2021 lopussa valmiiksi vastuullisuussuunnitelmansa. VASEKin vastuullisuustyöryhmän johdolla koko henkilöstö osallistettiin keväällä 2021 valitsemaan omalle organisaatiolle kolme päätavoitetta sekä niiden alatavoitteet YK:n kestävän kehityksen globaalista toimintaohjelmasta (Agenda 2030). Yhdessä päätettiin sitoutua noudattamaan jokapäiväisessä arjessa ja valinnoissa sukupuolten tasa-arvoa, eriarvoisuuden vähentämistä ja vastuullista kuluttamista koskevia tavoitteita.
Lue lisää