SAS lisää lentoja Vaasan ja Tukholman välille – ja edelleen maailmalle

31.01.2017

SAS ATR 600pxSAS, joka toi jo viime vuonna 40 prosenttia lisää istumapaikkoja Vaasan ja Tukholman välillä kulkeville lennoille, vahvistaa nyt edelleen tarjontaansa tuomalla tälle välille enemmän lentoyhteyksiä.

SASin matkustajille tarjotaan tällä hetkellä jopa neljä päivittäistä lentoa Tukholman ja Vaasan välillä kumpaankin suuntaan. Maaliskuun lopusta lähtien lisätään vielä yksi lento lauantaille ja yksi sunnuntaille. Uuden aamupäivän lennon myötä sunnuntaisin on siis yhteensä kolme lentoa Vaasan ja Tukholman välillä.

Lentojen aikataulu on sovitettu paljon matkustavien asiakkaiden tarpeisiin, ja lento operoidaan uusilla, moderneilla koneilla. Tukholmasta SASin matkustajille on tarjolla lukuisia lentoyhteyksiä edelleen maailmalle. SAS on äskettäin toteuttanut tähänastisesti suurimman panostuksen USA:n ja Aasian yhteyksiin ja tarjoaa muun muassa suorat lennot Tukholmasta Hong Kongiin, Los Angelesiin ja New Yorkiin.

– Meillä on Vaasan seudulla paljon asiakkaita, jotka luottavat verkostoomme ja erittäin toimivaan aikatauluumme. Olemme siksi todella iloisia, että voimme lisätä kapasiteettiamme entisestään tällä välillä. Arlanda Tukholmassa tarjoaa todella hyvät jatkolentoyhteydet, ja kun aikataulumme ovat tiheät, pystyvät matkustajat tavoittamaan tehokkaasti suuren osan maailmaa, toteaa SASin Key Account Manager Tuomas Kankaala.

– Olemme luonnollisesti todella iloisia, siitä että kapasiteetti viikonloppuisin kasvaa. Tämä on hyvä uutinen niin seudun yrityksille kuin vapaa-ajanmatkustajillekin, sanoo projektipäällikkö Peter Källberg Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKilta.

– Hienoa, että pohjalaiset saivat lisää lentovaihtoehtoja. Vaasan lentoasema oli viime vuonna matkustajamäärissä Suomen viidenneksi suurin lentoasema. Tämä kapasiteettilisäys tukee Vaasan menestystä jatkossakin, sanoo Mikko Komi Finavian reittikehityksestä.

Tukholman ja Vaasan väliset lennot tullaan operoimaan ATR 72-600 -koneilla, joihin mahtuu 70 matkustajaa. SAS on hiljattain saanut päätökseen kaikkien kaukolentokoneidensa matkustamoiden uudistamisen. Tutustu uusiin matkustamoihin täällä: http://www.sas.se/allt-om-resan/ombord/ny-kabin-pa-internationella-rutter/

Lisätietoja
Tuomas Kankaala, Key Account Manager, SAS, + 358 50 336 3880

 

 

[contact_member,name=Peter Källberg,id=19,details=Name]

 ‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

VASEKin yritysneuvojat osana Yrittäjän talousavun valtakunnallista verkostoa

26.02.2024 | Uutiset
Laskut kasaantuvat, kassa näyttää tyhjältä, myynti sakkaa, asiakkaita ei meinaa löytyä. Yrittäjän arki saattaa välillä olla haastavaa. Yrittäjän talousavusta yrittäjä saa luottamuksellista, maksutonta ja asiantuntevaa tukea ja neuvontaa.
Lue lisää

Perustamisopas alkavalle yrittäjälle 2024 on julkaistu

15.02.2024 | Uutiset
Uudesta perustamisoppaasta saat apua yrityksen perustamiseen ja yrittäjyyteen liittyvää tärkeää tietoa.
Lue lisää

Uusi lentorahtipalvelu Vaasasta – Jetpak kuljettaa ovelta ovelle

06.02.2024 | Uutiset
Kuljetusyritys Jetpak aloitti viime syksynä lähtevän rahdin osalta uudelleen toiminnan myös Vaasasta. Jetpak tarjoaa yrityksille nopeita lentorahtikuljetuksia ovelta ovelle.
Lue lisää

Ostajan vuonna pyritään elinvoimaisten yritysten säilyttämiseen

02.02.2024 | Uutiset
Antti Alasaaren kolumni Pohjankyrö-lehdestä
Lue lisää

Vanhempainvapaalta yrittäjäksi ja esimieheksi

30.01.2024 | Uutiset
Kun vanhempainvapaa päättyi ja oli aika palata työelämään, Caroline Silfver alkoi pohtia vaihtoehtojaan. Työ palvelu- ja ravintola-alalla viikonloppu- ja ilta-aikaan ei enää houkutellut, ja sen sijaan hän päätti toteuttaa idean oman siivousyrityksen perustamisesta.
Lue lisää

GigaVaasan akkuteollisuusalueelle suunniteltujen investointien vaikutukset ulottuvat koko Suomeen

22.01.2024 | Uutiset
Vaikuttavuusmallissa on arvioitu GigaVaasa-alueelle Vaasaan ja Mustasaareen suunniteltujen akkuklusterin investointien hankekokonaisuuden välittömiä ja välillisiä vaikutuksia työllisyyteen, tuotokseen, arvonlisäykseen ja verotuloihin sekä vaikutusten alueellista kohdentumista Vaasan seudulle ja koko maahan.
Lue lisää

Vaasan seudulla edessä hyvä vuosi

22.01.2024 | Uutiset
Stefan Råbackin kolumni Vaasa Insider -verkkojulkaisussa.
Lue lisää

Pilottiryhmästä uutta potkua kestävyystyöhön ja kiertotalousajatteluun

19.01.2024 | Uutiset
Sustainable Ostrobothnia as a Forerunner -hankkeen pilottiryhmä kokoontui 17.1. ensimmäisen kerran kick-off -tilaisuuden merkeissä yli 30 yrityksen voimin. Iltapäivän ohjelmaan kuului muihin osallistujiin tutustuminen sekä verkostoituminen.
Lue lisää