Riima Oy hoitaa markkinointiviestinnän yrittäjähenkisellä otteella

16.01.2020

Riima Oy:n henkilöstöä.Riima Oy:llä on toimistot Lapualla, Seinäjoella ja Turussa.

Vuonna 2016 perustettu Riima Oy on täyden palvelun mainostoimisto. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu kaikkea, mitä yritys tai organisaatio voi markkinointiviestinnän saralla tarvita: painotuotteet, digitaalisen markkinoinnin tuotteet ja verkkosivut sekä brändi- ja strategiasuunnittelu. Riima liittyi loppuvuodesta 2019 Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startian asiantuntijaorganisaatioiden verkostoon, ja tarjoaa markkinointipalveluita aloittaville yrityksille suunnattuina paketteina.

– Meillä on kokemusta eri toimialoilta ja varsin yrittäjähenkinen ote tähän työhön. Haluamme perehtyä asiakkaisiimme henkilökohtaisesti, niin että pystymme ottamaan huomioon toimintatavat, resurssit ja kohderyhmän – eli kokonaisuuden, Riiman toimitusjohtaja Juha Lemponen kertoo.

Riima toimii asiantuntijaorganisaationa myös Turun ja Seinäjoen seutujen uusyrityskeskustoiminnassa, joten uusyrittäjien maailma on heille tuttu.

– Uusyrityskeskusyhteistyömme sekä oman yrittäjätaustamme vuoksi tunnemme hyvin uusien yrittäjien kokemat haasteet markkinointiviestinnässä. Monella ei ole yhtään käsitystä, mitä esimerkiksi verkkosivut tai esitteet edes voivat maksaa, eikä välttämättä oikein paljon olisi varoja niihin laittaakaan. Siksi olemme kehittäneet tuotteistettuja paketteja, joilla yrittäjä pääsee vauhtiin, Lemponen jatkaa.

Juha LemponenRiiman toimitusjohtaja Juha Lemposella on omaa kokemusta yrittäjyydestä.

Aloittavan yrittäjän paketteja on kolme ja niiden sisällöt ovat hieman erilaisia, mutta kaikkiin sisältyy logo, verkkosivusto, sosiaalisen median tilien perustaminen sekä käyntikortti. Lisäksi yhteistä kaikille on selkeä hinnoittelu ja sisältö sekä mahdollisuus jatkaa laajempaa yhteistyötä Riiman kanssa tai ostaa yksittäisiä lisäpalveluita. Kyseessä on siis yrittäjälle helppo ja aikaa säästävä malli, sillä hinnoittelu on läpinäkyvää ja kunkin tuotteen sisältö kuvaillaan selkeästi jo hinnastossa.

Riiman yrittäjähenkinen ote näkyy myös siinä, että heidän tarjoamansa palvelu sisältää samalla myös hieman konsultointia.

– Kun käymme yrittäjän kanssa läpi hänen palvelunsa, ne tulee tuotteistettua verkkosivun tai esitteen muodossa. Yrittäjällä ei myöskään välttämättä ole mietittynä hissipuhetta, joten siinä samalla tulee laadittua sekin. Palvelumme mukana on tavallaan siis konsultointiakin, Lemponen kuvailee.

Riimalla on toimisto Lapualla, Seinäjoella ja Turussa. Yritys on osa laajempaa yritysryhmää, johon kuuluu myös digitalisaation ja sovelluskehityksen, tietoverkkoratkaisujen sekä langattoman käyttöaikaseurannan asiantuntijayrityksiä.

 

Startian asiantuntijaorganisaatiot‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Kosmetiikkaa koskevat säännöt ja velvollisuudet haltuun

21.05.2024 | Uutiset
Suomessa et tarvitse ennakkohyväksyntää kosmetiikkatuotteiden myyntiä varten, mutta kun tuote on myynnissä, sitä valvoo Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes). Siksi sinun on tärkeä jo yrityksesi perustamisvaiheessa selvittää oma roolisi ja siihen kuuluvat velvollisuudet. Näistä löydät tietoa Tukesin sivuilta.
Lue lisää

Renergi Kick-off: Kohti kestävämpää tulevaisuutta kiertotalouden avulla

17.05.2024 | Uutiset
Lintuvuoren uudessa HÖK-ravintolassa vallitsi kiinnostunut ilmapiiri, kun yli 30 asiantuntijaa ja sidosryhmien edustajaa kokoontui 14.5. Renergi kick-off -tilaisuuteen. Tämä pohjusti uudenlaista ajattelua ja toimintaa kiertotalouden edistämiseksi, ja se herätti runsaasti kiinnostusta mukana olleiden yritysten, oppilaitosten ja muiden sidosryhmien parissa.
Lue lisää

Entistä strategisempi satama

16.05.2024 | Uutiset
Vaasan satamassa on tällä hetkellä menossa merkittäviä kehityshankkeita, ja niiden lisäksi tulevien vuosien jatkosuunnitelmia työstetään jatkuvasti. Kestävä ja älykäs tulevaisuuden satama -hankkeen toimijat VASEKilta ja Kvarken Portsilta järjestivät 14.5. satamatyöpajan saadakseen työhön mahdollisimman laajaa näkemystä alan eri toimijoilta.
Lue lisää

Synergiaedut ja yhteistyösuunnitelmat

15.05.2024 | Uutiset
Ekosysteemisopimushankkeiden projektipäälliköt tapasivat tiedonvaihdon merkeissä 14.5. Neljäntoista eri hankkeen vetäjät saivat kertoa hankkeensa tavoitteet, etenemisen, onnistumiset ja haasteet sekä vastata kysymyksiin. Ja kysymyksiä tulikin runsaasti. Aamupäivätapaamisen aikana löytyi sekä synergiaetuja että yhteistyösuunnitelmia.
Lue lisää

Yrittäjäkassa on yrittäjän taloudellinen oljenkorsi

14.05.2024 | Uutiset
Olipa yrityksesi tulevaisuus miten lupaava tahansa, ovat viime vuodet osoittaneet, että varasuunnitelma on hyvä olla siltä varalta, että jotain odottamatonta tapahtuu. Jos joudut lopettamaan yritystoimintasi ja jäät työttömäksi yrittäjäksi, Yrittäjäkassa on ainoa ansiopäivärahan lähde.
Lue lisää

Puutarhaharrastuksesta tuli osa-aikaista yrittäjyyttä

13.05.2024 | Uutiset
Kylmän ja myöhäisen kevään jälkeen puutarhakausi on vihdoin käynnissä Pohjanmaalla, ja sen on myös tervajokinen Minna Saari huomannut. Minna toimii ensimmäistä vuottaan yrittäjänä juuri puutarha-alalla. Puhelin on soinut viime viikkoina tauotta, ja kalenteri täyttyy kaikista mahdollisista puutarhatöistä puiden leikkaamisesta kasvien istuttamiseen.
Lue lisää

Haemme: Rakennus- ja infra-alan projektipäällikkö

08.05.2024 | Uutiset
Etsimme nyt vahvaa osaajaa aluekehitys- ja yrityskehitystehtäviin. Projektipäällikkönä tulet työskentelemään rakennus- ja infra-alan alueellisten kehityshankkeiden toteuttajana sekä rakennetun ympäristön energiatehokkuuden edistämisessä. Tämä sisältää mm. Regional Network towards Sustainable Construction 2025 -kehitystyön johtamisen yhdessä sidosryhmiemme kanssa.
Lue lisää

Tilitoimisto on edelleen yrittäjän tärkein kumppani

26.04.2024 | Uutiset
Uusyrityskeskus Startian asiantuntijakumppani Kjell Ahläng, Convido käväisi huhtikuussa VASEKilla tapaamassa yritysneuvojia. Keskustelussa oli tilitoimistojen terveiset alkaville yrittäjille ja muille yrittäjäasiakkaille sekä tietysti yritysneuvojille. Ahlängin mukaan talousohjelmistojen viimeaikaiset kehitysvaiheet ovat mullistaneet yritysten kirjanpidon:
Lue lisää