Riima Oy hoitaa markkinointiviestinnän yrittäjähenkisellä otteella

16.01.2020

mainostoimistoriimaRiima Oy:llä on toimistot Lapualla, Seinäjoella ja Turussa.

Vuonna 2016 perustettu Riima Oy on täyden palvelun mainostoimisto. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu kaikkea, mitä yritys tai organisaatio voi markkinointiviestinnän saralla tarvita: painotuotteet, digitaalisen markkinoinnin tuotteet ja verkkosivut sekä brändi- ja strategiasuunnittelu. Riima liittyi loppuvuodesta 2019 Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startian asiantuntijaorganisaatioiden verkostoon, ja tarjoaa markkinointipalveluita aloittaville yrityksille suunnattuina paketteina.

– Meillä on kokemusta eri toimialoilta ja varsin yrittäjähenkinen ote tähän työhön. Haluamme perehtyä asiakkaisiimme henkilökohtaisesti, niin että pystymme ottamaan huomioon toimintatavat, resurssit ja kohderyhmän – eli kokonaisuuden, Riiman toimitusjohtaja Juha Lemponen kertoo.

Riima toimii asiantuntijaorganisaationa myös Turun ja Seinäjoen seutujen uusyrityskeskustoiminnassa, joten uusyrittäjien maailma on heille tuttu.

– Uusyrityskeskusyhteistyömme sekä oman yrittäjätaustamme vuoksi tunnemme hyvin uusien yrittäjien kokemat haasteet markkinointiviestinnässä. Monella ei ole yhtään käsitystä, mitä esimerkiksi verkkosivut tai esitteet edes voivat maksaa, eikä välttämättä oikein paljon olisi varoja niihin laittaakaan. Siksi olemme kehittäneet tuotteistettuja paketteja, joilla yrittäjä pääsee vauhtiin, Lemponen jatkaa.

Juha LemponenRiiman toimitusjohtaja Juha Lemposella on omaa kokemusta yrittäjyydestä.

Aloittavan yrittäjän paketteja on kolme ja niiden sisällöt ovat hieman erilaisia, mutta kaikkiin sisältyy logo, verkkosivusto, sosiaalisen median tilien perustaminen sekä käyntikortti. Lisäksi yhteistä kaikille on selkeä hinnoittelu ja sisältö sekä mahdollisuus jatkaa laajempaa yhteistyötä Riiman kanssa tai ostaa yksittäisiä lisäpalveluita. Kyseessä on siis yrittäjälle helppo ja aikaa säästävä malli, sillä hinnoittelu on läpinäkyvää ja kunkin tuotteen sisältö kuvaillaan selkeästi jo hinnastossa.

Riiman yrittäjähenkinen ote näkyy myös siinä, että heidän tarjoamansa palvelu sisältää samalla myös hieman konsultointia.

– Kun käymme yrittäjän kanssa läpi hänen palvelunsa, ne tulee tuotteistettua verkkosivun tai esitteen muodossa. Yrittäjällä ei myöskään välttämättä ole mietittynä hissipuhetta, joten siinä samalla tulee laadittua sekin. Palvelumme mukana on tavallaan siis konsultointiakin, Lemponen kuvailee.

Riimalla on toimisto Lapualla, Seinäjoella ja Turussa. Yritys on osa laajempaa yritysryhmää, johon kuuluu myös digitalisaation ja sovelluskehityksen, tietoverkkoratkaisujen sekä langattoman käyttöaikaseurannan asiantuntijayrityksiä.

 

Startian asiantuntijaorganisaatiot‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

61 yritystä myynnissä – alkaisiko sinun yrittäjäurasi valmiin yrityksen kanssa?

17.02.2020 | Uutiset
Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startiassa käy vuosittain yli 500 asiakasta, jotka suunnittelevat oman yrityksen perustamista. VASEKin omistajanvaihdosneuvonnassa autettiin viime vuonna 107 eri yritystä yrityskaupan eli yrityksen myymisen kanssa. Tällä hetkellä omistajanvaihdosasiantuntijoilla on listoillaan 61 yritystä, jotka etsivät uutta omistajaa.
Lue lisää

Hankkeet ja kaikki muut turhuudet

14.02.2020 | Uutiset
Välillä sekä minä että muut kehittämishankkeiden parissa työskentelevät saamme kuulla kommentteja hankkeiden tyhjänpäiväisyydestä tai siitä, miten rahaa laitetaan turhuuteen erilaisissa projekteissa. Ja usein kritisoija on se, joka ei – kutsuista huolimatta – koskaan osallistu hankkeen rahoituksella järjestettyihin maksuttomiin tapaamisiin, koulutuksiin, seminaareihin tai muuhun toimintaan, joka on suunniteltu juuri hänen toimialansa yrittäjiä varten.
Lue lisää

Kevytyrittäjyyden suosio näkyi myös uusyrityskeskuksissa

14.02.2020 | Uutiset
Uusyrityskeskukset palvelivat vuonna 2019 noin 14 000 yrittäjyyttä pohtivaa. Aiempien vuosien tapaan puolet heistä päätti perustaa yrityksen. Niin vastakunnallisesti kuin Vaasan seudullakin erottui erityisesti kaksi ilmiötä: kevytyrittäjyyden suosio sekä maahanmuuttajien yrittäjyysinto.
Lue lisää

Ilmastoasiat entistä vahvemmin esillä EnergyWeekillä

12.02.2020 | Uutiset
Vaasa EnergyWeekin järjestelyt ovat kiivaimmassa vaiheessa, sillä maaliskuun 16.–19. päivä Vaasan kaupungintalolla järjestettävän energia-alan huipputapahtuman rekisteröityminen on auennut vuoden alussa, ja paikalle odotetaan yli 4 600 osallistujaa.
Lue lisää

Asiakirjat, joita ei ehkä tarvitse, mutta jotka on hyvä olla olemassa

12.02.2020 | Uutiset
”Näitä pitää tarkastella kokonaisuutena” ja ”Inventaario omasta tilanteesta on hyvä tehdä” olivat toistuvia muistutuksia VASEKin, Startian ja Vaasan Yrittäjien sekä Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien järjestämässä infoillassa 11.2. jossa pureuduttiin sekä yrittäjän oman elämän tärkeisiin asiakirjoihin että yrittäjän edessä piileviin lainopillisiin sudenkuoppiin.
Lue lisää

Meri, energia, intohimo – täydellinen muisto yhteistyökumppanille

07.02.2020 | Uutiset
Mitä antaa yritysvieraalle tai yhteistyökumppanille lahjaksi? Lahja ei voi olla mitään juotavaa tai muuten lentokoneessa vaikeasti kuljetettavaa. Lahjan olisi oltava jotain, joka olisi vaasalaista ja paikallista, mutta kuitenkin ihan kaikille sopivaa. Lahja ei saisi mennä vanhaksi varastossa, sillä niitä pitää olla tietysti aina saatavilla, yllätysvieraillekin.
Lue lisää

Comtec investoi uuteen konekantaan

04.02.2020 | Uutiset
Yrityksen konekannan kehittäminen ja päivittäminen vaatii monella alalla suuria investointeja. Yrittäjä Kaj Wik, joka omistaa muun muassa Comtec SMD Technique Oy Ab:n oli viime vuonna investointiprosessin edessä ja kääntyi VASEKin puoleen saadakseen apua, kun oli aika täyttää investointitukihakemukset.
Lue lisää

Varaudu kaikkeen, laita asiakirjat kuntoon

27.01.2020 | Uutiset
Äkillinen sairaskohtaus, avioero, reklamaatiokiista asiakkaan kanssa, sukset ristissä yhtiökumppanin kanssa. Ikäviä tilanteita kaikki, eikä ikäviä tilanteita aina voi täysin välttää. Mutta niihin voi ja ehdottomasti kannattaa varautua parhaalla mahdollisella tavalla. Asiantuntijan avulla.
Lue lisää