Riima Oy hoitaa markkinointiviestinnän yrittäjähenkisellä otteella

16.01.2020

Riima Oy:n henkilöstöä.Riima Oy:llä on toimistot Lapualla, Seinäjoella ja Turussa.

Vuonna 2016 perustettu Riima Oy on täyden palvelun mainostoimisto. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu kaikkea, mitä yritys tai organisaatio voi markkinointiviestinnän saralla tarvita: painotuotteet, digitaalisen markkinoinnin tuotteet ja verkkosivut sekä brändi- ja strategiasuunnittelu. Riima liittyi loppuvuodesta 2019 Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startian asiantuntijaorganisaatioiden verkostoon, ja tarjoaa markkinointipalveluita aloittaville yrityksille suunnattuina paketteina.

– Meillä on kokemusta eri toimialoilta ja varsin yrittäjähenkinen ote tähän työhön. Haluamme perehtyä asiakkaisiimme henkilökohtaisesti, niin että pystymme ottamaan huomioon toimintatavat, resurssit ja kohderyhmän – eli kokonaisuuden, Riiman toimitusjohtaja Juha Lemponen kertoo.

Riima toimii asiantuntijaorganisaationa myös Turun ja Seinäjoen seutujen uusyrityskeskustoiminnassa, joten uusyrittäjien maailma on heille tuttu.

– Uusyrityskeskusyhteistyömme sekä oman yrittäjätaustamme vuoksi tunnemme hyvin uusien yrittäjien kokemat haasteet markkinointiviestinnässä. Monella ei ole yhtään käsitystä, mitä esimerkiksi verkkosivut tai esitteet edes voivat maksaa, eikä välttämättä oikein paljon olisi varoja niihin laittaakaan. Siksi olemme kehittäneet tuotteistettuja paketteja, joilla yrittäjä pääsee vauhtiin, Lemponen jatkaa.

Juha LemponenRiiman toimitusjohtaja Juha Lemposella on omaa kokemusta yrittäjyydestä.

Aloittavan yrittäjän paketteja on kolme ja niiden sisällöt ovat hieman erilaisia, mutta kaikkiin sisältyy logo, verkkosivusto, sosiaalisen median tilien perustaminen sekä käyntikortti. Lisäksi yhteistä kaikille on selkeä hinnoittelu ja sisältö sekä mahdollisuus jatkaa laajempaa yhteistyötä Riiman kanssa tai ostaa yksittäisiä lisäpalveluita. Kyseessä on siis yrittäjälle helppo ja aikaa säästävä malli, sillä hinnoittelu on läpinäkyvää ja kunkin tuotteen sisältö kuvaillaan selkeästi jo hinnastossa.

Riiman yrittäjähenkinen ote näkyy myös siinä, että heidän tarjoamansa palvelu sisältää samalla myös hieman konsultointia.

– Kun käymme yrittäjän kanssa läpi hänen palvelunsa, ne tulee tuotteistettua verkkosivun tai esitteen muodossa. Yrittäjällä ei myöskään välttämättä ole mietittynä hissipuhetta, joten siinä samalla tulee laadittua sekin. Palvelumme mukana on tavallaan siis konsultointiakin, Lemponen kuvailee.

Riimalla on toimisto Lapualla, Seinäjoella ja Turussa. Yritys on osa laajempaa yritysryhmää, johon kuuluu myös digitalisaation ja sovelluskehityksen, tietoverkkoratkaisujen sekä langattoman käyttöaikaseurannan asiantuntijayrityksiä.

 

Startian asiantuntijaorganisaatiot‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Vastuullinen Pohjanmaa -seminaarissa kannustettiin yrityksiä edelläkävijöiksi

24.09.2020 | Uutiset
CERM-hankkeen järjestämä seminaari Vastuullista yhteispeliä kunnan ja elinkeinoelämän välillä kokosi Wasa Innovation Centeriin noin 40 kuulijaa ja webinaari-lähetykseen omien koneiden äärelle yli 60 kestävyydestä ja kiertotaloudesta kiinnostunutta.
Lue lisää

Päivittyvä seuranta: Koronatilanne ja yritykset - hyödyllistä tietoa

17.09.2020 | Uutiset
Kokoamme tälle sivulle hyödyllistä tietoa koronatilanteesta alueemme yritysten näkökulmasta. Sivua päivitetään jatkuvasti.
Lue lisää

HammasSydämessä asiakas on keskiössä

16.09.2020 | Uutiset
Vähäkyröläinen suuhygienisti Henrika Koivusalo perusti oman yrityksen vuonna 2018 suoritettuaan Vamian järjestämän yrittäjän ammattitutkinnon. – Silloin oli sopiva tilaisuus ja vaihe elämässä, ja halusin kokeilla yrittäjyyttä. Jos olisi ollut vakituinen työ, tämä olisi kyllä jäänyt toteuttamatta.
Lue lisää

Tuki yksinyrittäjälle

14.09.2020 | Uutiset
Kunnat myöntävät yksinyrittäjille avustusta toiminnan vakauttamiseen koronaepidemiasta johtuen. Päätökset yksinyrittäjien tuen maksamisesta tehdään yrityksen YTJ-rekisterin mukaisessa kotikunnassa (Vaasa, Mustasaari, Vöyri, Maalahti, Korsnäs, Laihia ja Isonkyrö).
Lue lisää

Vaasan seudun joukkoliikenteen nimi päätetään äänestäen – onko suosikkisi Blinkka, Lifti vai Vindi? 

14.09.2020 | Uutiset
Vaasan kaupunki ja Mustasaaren kunta saivat asukkailtaan yhteensä yli 600 nimiehdotusta uudelle alueelliselle joukkoliikenteelle, joka aloittaa toimintansa vuonna 2022. Koska joukkoliikennettä suunnitellaan ja kehitetään toimivaksi yhdessä asukkaiden kanssa, nimi valitaan äänestäen. Asiantuntijaraati poimi äänestykseen seuraavat kolme ehdotusta: Blinkka, Lifti ja Vindi. Äänestyksen voittanut nimi julkistetaan tiistaina 22.9., jolloin Liikkujan viikolla vietetään Autotonta päivää. 
Lue lisää

Uudistunut vaasa.fi palkittiin Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa

09.09.2020 | Uutiset
Viime syksynä uudistettu vaasa.fi -verkkopalvelu huomioitiin kunniamaininnalla Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa. Vaasan kaupungin, Visit Vaasan, Vaasan seudun ja UNESCOn luonnonperintökohde Merenkurkun saariston yhteistyön tuloksena syntynyt sivusto yhdistää Vaasan seudun palvelut ja tapahtumat saman katon alle.
Lue lisää

Berny’s-ravintolan yrittäjät iloisia hyvästä kesästä raskaan kevään jälkeen

02.09.2020 | Uutiset
Puoli vuotta on kulunut siitä, kun koronapandemia iski Suomeen ja koko maa eristäytyi. Lukuisat yrittäjät joutuivat hetkessä sulkemaan toimintansa. Heidän mukanaan myös Tommy Pellas ja Patricia Nedergård, jotka kolme vuotta sitten ryhtyivät yrittäjiksi ravintola Berny’ssä Raippaluodon sillan kupeessa.
Lue lisää

Kevyesti yrittäjäksi tai yrittäjämäiseen toimintaan

31.08.2020 | Uutiset
Uusyrityskeskus Startia kokosi 27.8. kevytyrittämisen ja laskutuspalvelujen asiantuntijat linjoille ja kutsui myös yrittäjyydestä ja yrittäjämäisestä toiminnasta kiinnostuneet ruudun ääreen. Tunnin webinaarin aikana he saivat kuulla, mitä eroja eri palveluilla on ja miten helposti oikein voikaan aloittaa yrittäjänä tai yrittäjämäisen toiminnan.
Lue lisää