Päivittyvä seuranta: Koronatilanne ja yritykset - hyödyllistä tietoa

29.05.2020

 Koronaseuranta

Koronatilanne vaikuttaa suuresti yrittäjiin. Meidän tehtävämme on auttaa - ota yhteyttä, jos yrityksesi on avun tarpeessa. Lue lisää palveluistamme.

Tässä muutamia hyödyllisiä linkkejä. Vinkki: Paina Ctrl+F ja kirjoita hakukenttään hakusana, jolla haluat etsiä tietoa tältä sivulta.

 

Yksinyrittäjät, yksinyrittäjätuki

 

Linkit ELY-keskuksen ja Business Finlandin yritystukihakemuksiin

  • ELY-keskuksen asiointipalvelu
  • Business Finlandin asiointipalvelu
  • Huom. Business Finland tiedottaa asiointipalvelussaan näin: Rahoitushaku Liiketoiminnan kehitysrahoitukseen häiriötilanteissa tulee todennäköisesti sulkeutumaan kesäkuussa. Tiedotamme tarkemmin päivämäärästä näillä sivuilla, kun asia varmistuu.

 

ELY-keskus, TE-toimisto, Kela, Verohallinto, Maa- ja metsätalousministeriö

 

Kaikki koronasta yrittäjälle, Suomen Yrittäjät (27.5.2020)

 

Työ- ja elinkeinoministeriö

 

Pohjanmaan kauppakamari

 

Rahoitusasiat

 

Kauppalehti: Koronavirus - yrittäjän selviytymispaketti (12.5.2020) 

  • Uutisia, ajankohtaista tietoa

 

Yrityksiltä yrityksille, muuta hyödyllistä yrityksille

 

Lomauttaminen, yhteistoiminta, työsuhteet, työttömyysturva

 ‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Päivittyvä seuranta: Koronatilanne ja yritykset - hyödyllistä tietoa

29.05.2020 | Uutiset
Kokoamme tälle sivulle hyödyllistä tietoa koronatilanteesta alueemme yritysten näkökulmasta. Sivua päivitetään jatkuvasti.
Lue lisää

Tuki yksinyrittäjälle

27.05.2020 | Uutiset
Kunnat myöntävät yksinyrittäjille avustusta toiminnan vakauttamiseen koronaepidemiasta johtuen. Päätökset yksinyrittäjien tuen maksamisesta tehdään yrityksen YTJ-rekisterin mukaisessa kotikunnassa (Vaasa, Mustasaari, Vöyri, Maalahti, Korsnäs, Laihia ja Isonkyrö).
Lue lisää

Tervetuloa juurtumaan Vaasaan

27.05.2020 | Uutiset
Mietitään tilannetta, että olisit juuri muuttanut Vaasaan ja saisit kutsun piknikille kaupunkipuutarhaan, Vaasan kauneimmalle paikalle. Lähtisitkö?
Lue lisää

Uutisia MoveIT-hankkeesta

26.05.2020 | Uutiset
Uusi kuski liikkumisen hankkeeseen ja Vaasan kaupungille valtionavustusta joukkoliikenteen brändäystä varten.
Lue lisää

Vaasa.fi Kuntamarkkinoinnin SM-finaaliin

25.05.2020 | Uutiset
Ainutlaatuinen seudullinen verkkopalvelu vaasa.fi on valittu Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun finaaliin. Kuntaliiton mukaan finaaliin valituissa töissä on pohjana huolellista brändityötä ja tuloksena elinvoiman ja kehityksen voimistumista.
Lue lisää

Uutisia CERM-hankkeesta

20.05.2020 | Uutiset
Suomella on vuodesta 2016 asti ollut kiertotalouden kansallinen tiekartta. Nyt Pohjanmaa saa oman tiekarttansa. Yhdessä pohjalaisten kehittämisyhtiöiden kanssa työstämme tiekarttaa sille, miten Pohjanmaa, elinkeinoelämään fokusoiden, voi olla edelläkävijä myös kestävän kehityksen ja kiertotalouden parissa.
Lue lisää

Korkea aika hakea yksinyrittäjän korona-avustusta

18.05.2020 | Uutiset
Yksinyrittäjien korona-avustus on ollut haettavissa jo jonkin aikaa. VASEKilla, jossa hakemukset käydään läpi ennen kuin ne lähetetään edelleen yrityksen kotikuntaan päätöksentekoa varten, on jo käsitelty yli 280 hakemusta.
Lue lisää

Wasa Wellnessin yrittäjät pyrkivät toiminnassaan vastuullisuuteen

15.05.2020 | Uutiset
Parikymmentä hyvinvointipalveluyrittäjää yhteen kokoava Wasa Wellness otti konkreettisen askeleen kohti entistä vastuullisempaa toimintaa: hyvinvointikeskus suoritti alkuvuodesta hyväksytysti Green Start -itsearvioinnin, ja on nyt oikeutettu käyttämään Green Start -statusta markkinoinnissaan. Inspiraation lähteenä juuri Green Startin suorittamiselle toimi VASEKin Tiedon kautta kasvuun -projektissa viime syksynä järjestetty infotilaisuus aiheesta.
Lue lisää