Muusikko Charles Plogman odottaa pääsevänsä pian takaisin esiintymislavoille

26.06.2020

Charles Plogman

Charles Plogman kiinnostui musiikista jo teini-ikäisenä ja on siitä asti tehnyt kaikenlaista musiikin parissa. Hän perusti musiikkikustantamo Meir Musicin vuonna 1997 ja parin vuoden kuluttua hän sai mahdollisuuden työskennellä alalla täysipäiväisesti.

– Nyt olen ollut mukana musiikkibisneksessä jo 40 vuoden ajan, ja intohimoni työtäni kohtaan on yhä ennallaan, Plogman kertoo iloisena.

Mennyt kevät on ollut Plogmanille ja hänen yritykselleen poikkeuksellinen. Hänen yrityksensä tulot ovat olleet olemattomat, ja Plogman on yrittänyt pienentää yrityksen kuluja kaikin keinoin.

– Koronan aikaansaama tilanne on vaikuttanut yritykseni toimintaan rankasti, sillä kaikki live-esiintymiseni peruuntuivat välittömästi 13. maaliskuuta alkaen. Kun keikkoja ei ole ollut, olen ainoastaan voinut tehdä valmistelevaa työtä tulevaisuutta varten, koko ajan toivoen parempien aikojen koittavan pian, hän kertoo.

Plogman haki yksinyrittäjätukea VASEKin kautta ja hänelle myönnettiin 2 000 euron tukisumma.

– Tuki tuli minulle ja yritykselleni tarpeeseen. Käytin tuen juokseviin kuluihin, kuten vakuutuksiin ja vuokriin, joita ei ollut mahdollista laittaa tauolle.

Kesä näyttää tällä hetkellä rauhalliselta, vaikka live-esiintymisetkin alkavat pikkuhiljaa lähteä käyntiin.

– Minulla on muutama solistikeikka tiedossa, mutta muuten kalenteri näyttää vielä kovin tyhjältä. Odotan syksyä ja toivon, että viimeistään silloin live-keikat lähtisivät kunnolla käyntiin.

Plogmanin kesäsuunnitelmiin kuuluu tänä vuonna kesäkeleistä nauttiminen. Hän aikoo myös panostaa astetta enemmän omaan hyvinvointiinsa.

– Aion lomailla mutta myös valmistella yritystäni tulevaisuutta ajatellen. Tulen siis olemaan valmiustilassa ja valmis nopeisiin muutoksiin, jos tilanne niin vaatii. En malttaisi odottaa, että pääsen taas esiintymään livenä yleisölle!

 ‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Omenapihan eläinhoitolan toiminta alkaa vähitellen vilkastua koronakriisin jälkeen 

06.07.2020 | Uutiset
Koirat ovat aina olleet iso osa Maj-Lis Isojoen elämää. Jäädessään eläkkeelle työskenneltyään 40 vuotta kauppaoppilaitoksen lehtorina hän tiesi haluavansavielä jatkaa työntekoa. Hän oli pitkään kypsytellyt ideaa perustaa oma eläinhoitola ja nyt hän onkin pyörittänyt Omenapihan eläinhoitolaa jo 10 vuoden ajan.  
Lue lisää

VASEKin yrityspalvelut palvelevat koko kesän – yli 1 000 yritystä saanut jo apua koronatilanteessa

30.06.2020 | Uutiset
Lomakauden koittaessa ja koronarajoitusten lieventyessä, myös yritysten tilanne helpottuu. – On hienoa, että koronatilanne on nyt sellainen, että erilaisia rajoituksia voidaan jo purkaa. Tämä on tervetullutta yrittäjille, joilla on ollut erittäin haasteellinen kevät, VASEKin toimitusjohtaja Stefan Råback toteaa.
Lue lisää

Päivittyvä seuranta: Koronatilanne ja yritykset - hyödyllistä tietoa

30.06.2020 | Uutiset
Kokoamme tälle sivulle hyödyllistä tietoa koronatilanteesta alueemme yritysten näkökulmasta. Sivua päivitetään jatkuvasti.
Lue lisää

Muusikko Charles Plogman odottaa pääsevänsä pian takaisin esiintymislavoille

26.06.2020 | Uutiset
Charles Plogman kiinnostui musiikista jo teini-ikäisenä ja on siitä asti tehnyt kaikenlaista musiikin parissa. Hän perusti musiikkikustantamo Meir Musicin vuonna 1997 ja parin vuoden kuluttua hän sai mahdollisuuden työskennellä alalla täysipäiväisesti.
Lue lisää

Kyrönmaasta vetovoimainen matkailukohde

24.06.2020 | Uutiset
Kyrönmaan alueen Isokyrö, Laihia ja Vähäkyrö ovat potentiaalinen matkakohde niin kotimaanmatkailijalle kuin ulkomailtakin saapuvalle turistille. Laihian maine nuukuuden tyyssijana tunnetaan koko Suomessa, Vähänkyrön pläkkyriosaamisessa riittää ihailtavaa ja Isokyrö on noussut jopa maailmankartalle Kyrö Distilleryn ja sen yhteyteen kasvaneen toiminnan myötä. Lisäksi kaunis Kyrönjoki mutkittelee alueen halki, tarjoten sekin erilaisia mahdollisuuksia kokemus- ja nähtävyysmielessä.
Lue lisää

Tuki yksinyrittäjälle

24.06.2020 | Uutiset
Kunnat myöntävät yksinyrittäjille avustusta toiminnan vakauttamiseen koronaepidemiasta johtuen. Päätökset yksinyrittäjien tuen maksamisesta tehdään yrityksen YTJ-rekisterin mukaisessa kotikunnassa (Vaasa, Mustasaari, Vöyri, Maalahti, Korsnäs, Laihia ja Isonkyrö).
Lue lisää

Yksinyrittäjätuesta apua kirpputoriyrittäjälle

18.06.2020 | Uutiset
Susanna Jokinen on yksinyrittäjä ja hän pyörittänyt neljä vuotta kirpputoria Tervajoella. Hänen kirpputorinsa Susan kirppis toimii siellä tavallisena kirpputorina, mutta lisäksi ihmisten kohtaamispaikkana. Susan kirppistä ei voi kutsua pelkäksi kirpputoriksi, sillä kirpputoritoiminnan ohelle on kehittynyt myös pienimuotoista kahvilatoimintaa.
Lue lisää

Uudenlainen tilausvene tarjoaa vauhdikkaita elämyksiä merellä

17.06.2020 | Uutiset
Aivan näinä päivinä käynnistyy Molpessa West Coast Rib Charterin toiminta. Sen kotisatamasta on ulkosaaristoon vain 15 minuutin venematka ja luvassa on aivan uudenlaista elämyksellistä chartervenetoimintaa.
Lue lisää