Meri, energia, intohimo – täydellinen muisto yhteistyökumppanille

07.02.2020

IMG 0110 muokattu 600pxMitä antaa yritysvieraalle tai yhteistyökumppanille lahjaksi? Lahja ei voi olla mitään juotavaa tai muuten lentokoneessa vaikeasti kuljetettavaa. Lahjan olisi oltava jotain, joka olisi vaasalaista ja paikallista, mutta kuitenkin ihan kaikille sopivaa. Lahja ei saisi mennä vanhaksi varastossa, sillä niitä pitää olla tietysti aina saatavilla, yllätysvieraillekin.

Ongelmasi on nyt ratkaistu! Vaasasta ja koko seudusta on julkaistu tarinallinen kirja Meri, energia, intohimo, joka on loistava vaihtoehto lahjaksi. Upeat kuvat ja lyhyet, herkullisesti kirjoitetut tekstit kertovat vaasalaisuudesta ja siitä, mikä meistä on tehnyt sellaisia kuin olemme. Intohimoinen tekeminen, meri ja energia kaikissa muodoissaan on kirjan punainen lanka. Kirja on mukava, vieraanvarainen muisto yhteistyökumppanille tai kenelle tahansa Vaasan seudusta kiinnostuneelle.

IMG 0162 muokattu 600px

Kirja on kooltaan juuri sopiva; hyvä jo ihan sellaisenaan, mutta oheen voi liittää vaikka paikallisia herkkuja. Lahja mahtuu businesslaukkuun helposti eikä tuota ongelmia turvatarkastuksessa.

  • Kirjaa on saatavilla kolme eri kieliversiota: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
  • Hintakin on kirjalla juuri sopiva: 11 euroa (yksityishenkilöille). Yrityksille hinta on 10 euroa/kpl (alv. 0 %).
  • Kirjat on pakattu 23 kappaleen laatikoihin, eli kun mietit kieliversioiden määriä, kannattaa harkita kokonaisten laatikollisten tilaamista. Toki kirjaa on saatavana myös pienemmissä erissä.

IMG 0157 muokattu 600px

Kirjan tilaukset osoitteesta eivor.koskela@vasek.fi tai soita 06 764 4884. Voit myös piipahtaa VASEKin toimistolla Alatorilla (1a, 3. kerros) noutamassa kirjasi. Suurempien määrien ollessa kyseessä kirjojen kuljetus hoituu tarvittaessa Vaasan lähialueelle.

IMG 0141 muokattu 600px‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Tuki yksinyrittäjälle

09.04.2020 | Uutiset
Yksinyrittäjät voivat hakea tukea koronavirustilanteessa. Tukea voi hakea yrityksen YTJ-rekisterin mukaisesta kotikunnasta. Yksinyrittäjätuen hakulomake ja siihen liittyvät ohjeet julkaistaan mahdollisimman pian tällä sivulla.
Lue lisää

Päivittyvä seuranta: Koronatilanne ja yritykset - hyödyllistä tietoa

09.04.2020 | Uutiset
Kokoamme tälle sivulle hyödyllistä tietoa koronatilanteesta alueemme yritysten näkökulmasta. Sivua päivitetään jatkuvasti.
Lue lisää

Yritysten auttamiseksi työskennellään väsymättä

08.04.2020 | Uutiset
VASEKin yritysneuvojien työpäivät ovat viime viikkojen aikana täyttyneet yhteydenotoista koronatilanteeseen liittyen. Yli 170 yritystä on jo saanut apua tilanteeseensa.
Lue lisää

Korona-ajan palvelusi vaasa.fi -sivustolle

08.04.2020 | Uutiset
Onko kaupassasi tai liikkeessäsi jokin sellainen palvelu, jota haluat tarjota korona-aikana ihmisten arjen helpottamiseksi?
Lue lisää

VASEKin yhtiökokouksessa henkilövalintoja – poikkeuksellisesti etänä

07.04.2020 | Uutiset
Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin 7.4.2020 pidetyssä yhtiökokouksessa yhtiön hallitukseen valittiin seuraavat henkilöt:
Lue lisää

Kenneth Dalkvist VASEKin uusi yritysneuvoja

06.04.2020 | Uutiset
KTM Kenneth Dalkvist on valittu 30 hakijan joukosta Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin uudeksi yritysneuvojaksi. Hän aloittaa tehtävässään 6.4.
Lue lisää

Hyvin laadittu suunnitelma parantaa mahdollisuuksia saada starttirahaa

02.04.2020 | Uutiset
Yrittäjäksi ryhtyminen ei oikeastaan ollut koskaan ollut vöyriläisen Annelie Svensin suunnitelmissa. Kohtalo päätti kuitenkin toisin, ja nyt hän on kolmen vuoden ajan pyörittänyt kampaamo ja kauneushoitola Beauty Officea eikä ole vielä ehtinyt edes 30 vuotta täyttää.
Lue lisää

Noogan tavoitteena on asiakkaan arjen parantaminen

31.03.2020 | Uutiset
Palkanlaskenta, kirjanpito, talousneuvonta, järjestelmä- ja konsulttipalvelut tai vaikkapa osa-aikainen talousjohtaja – muun muassa kaikkea tätä Nooga tarjoaa asiakkailleen. Vuoden 2019 lopussa yhtiö liittyi Startian asiantuntijaorganisaatioiden verkostoon pystyäkseen entistä paremmin tavoittamaan Vaasan seudun yrityksiä.
Lue lisää