Meri, energia, intohimo – täydellinen muisto yhteistyökumppanille

07.02.2020

Meri, energia, intohimo -kirja.Mitä antaa yritysvieraalle tai yhteistyökumppanille lahjaksi? Lahja ei voi olla mitään juotavaa tai muuten lentokoneessa vaikeasti kuljetettavaa. Lahjan olisi oltava jotain, joka olisi vaasalaista ja paikallista, mutta kuitenkin ihan kaikille sopivaa. Lahja ei saisi mennä vanhaksi varastossa, sillä niitä pitää olla tietysti aina saatavilla, yllätysvieraillekin.

Ongelmasi on nyt ratkaistu! Vaasasta ja koko seudusta on julkaistu tarinallinen kirja Meri, energia, intohimo, joka on loistava vaihtoehto lahjaksi. Upeat kuvat ja lyhyet, herkullisesti kirjoitetut tekstit kertovat vaasalaisuudesta ja siitä, mikä meistä on tehnyt sellaisia kuin olemme. Intohimoinen tekeminen, meri ja energia kaikissa muodoissaan on kirjan punainen lanka. Kirja on mukava, vieraanvarainen muisto yhteistyökumppanille tai kenelle tahansa Vaasan seudusta kiinnostuneelle.

Auekama kirjasta.

Kirja on kooltaan juuri sopiva; hyvä jo ihan sellaisenaan, mutta oheen voi liittää vaikka paikallisia herkkuja. Lahja mahtuu businesslaukkuun helposti eikä tuota ongelmia turvatarkastuksessa.

  • Kirjaa on saatavilla kolme eri kieliversiota: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
  • Hintakin on kirjalla juuri sopiva: 11 euroa (yksityishenkilöille). Yrityksille hinta on 10 euroa/kpl (alv. 0 %).
  • Kirjat on pakattu 23 kappaleen laatikoihin, eli kun mietit kieliversioiden määriä, kannattaa harkita kokonaisten laatikollisten tilaamista. Toki kirjaa on saatavana myös pienemmissä erissä.

Aukeama kirjasta.

Kirjan tilaukset osoitteesta eivor.koskela@vasek.fi tai soita 06 764 4884. Voit myös piipahtaa VASEKin toimistolla Alatorilla (1a, 3. kerros) noutamassa kirjasi. Suurempien määrien ollessa kyseessä kirjojen kuljetus hoituu tarvittaessa Vaasan lähialueelle.

Aukeama kirjasta.‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

VASEKin yritysneuvojat osana Yrittäjän talousavun valtakunnallista verkostoa

26.02.2024 | Uutiset
Laskut kasaantuvat, kassa näyttää tyhjältä, myynti sakkaa, asiakkaita ei meinaa löytyä. Yrittäjän arki saattaa välillä olla haastavaa. Yrittäjän talousavusta yrittäjä saa luottamuksellista, maksutonta ja asiantuntevaa tukea ja neuvontaa.
Lue lisää

Perustamisopas alkavalle yrittäjälle 2024 on julkaistu

15.02.2024 | Uutiset
Uudesta perustamisoppaasta saat apua yrityksen perustamiseen ja yrittäjyyteen liittyvää tärkeää tietoa.
Lue lisää

Uusi lentorahtipalvelu Vaasasta – Jetpak kuljettaa ovelta ovelle

06.02.2024 | Uutiset
Kuljetusyritys Jetpak aloitti viime syksynä lähtevän rahdin osalta uudelleen toiminnan myös Vaasasta. Jetpak tarjoaa yrityksille nopeita lentorahtikuljetuksia ovelta ovelle.
Lue lisää

Ostajan vuonna pyritään elinvoimaisten yritysten säilyttämiseen

02.02.2024 | Uutiset
Antti Alasaaren kolumni Pohjankyrö-lehdestä
Lue lisää

Vanhempainvapaalta yrittäjäksi ja esimieheksi

30.01.2024 | Uutiset
Kun vanhempainvapaa päättyi ja oli aika palata työelämään, Caroline Silfver alkoi pohtia vaihtoehtojaan. Työ palvelu- ja ravintola-alalla viikonloppu- ja ilta-aikaan ei enää houkutellut, ja sen sijaan hän päätti toteuttaa idean oman siivousyrityksen perustamisesta.
Lue lisää

GigaVaasan akkuteollisuusalueelle suunniteltujen investointien vaikutukset ulottuvat koko Suomeen

22.01.2024 | Uutiset
Vaikuttavuusmallissa on arvioitu GigaVaasa-alueelle Vaasaan ja Mustasaareen suunniteltujen akkuklusterin investointien hankekokonaisuuden välittömiä ja välillisiä vaikutuksia työllisyyteen, tuotokseen, arvonlisäykseen ja verotuloihin sekä vaikutusten alueellista kohdentumista Vaasan seudulle ja koko maahan.
Lue lisää

Vaasan seudulla edessä hyvä vuosi

22.01.2024 | Uutiset
Stefan Råbackin kolumni Vaasa Insider -verkkojulkaisussa.
Lue lisää

Pilottiryhmästä uutta potkua kestävyystyöhön ja kiertotalousajatteluun

19.01.2024 | Uutiset
Sustainable Ostrobothnia as a Forerunner -hankkeen pilottiryhmä kokoontui 17.1. ensimmäisen kerran kick-off -tilaisuuden merkeissä yli 30 yrityksen voimin. Iltapäivän ohjelmaan kuului muihin osallistujiin tutustuminen sekä verkostoituminen.
Lue lisää