Luova mainostoimisto IMG Media haluaa auttaa yrittäjiä luomaan hyvän ensivaikutelman

04.03.2020

Benny Fors.Benny Fors on IMG Median perustaja.

Benny Fors perusti mainostoimisto IMG Median vuonna 1996 ja on nähnyt lähes kaiken, mitä markkinointi- ja media-alalla voi nähdä. Aina voi silti keksiä jotain uutta, ja IMG Median kohdalla se merkitsi liittymistä Startian asiantuntijaverkostoon vuoden 2019 lopussa.

–  Olimme Suomessa ensimmäisten joukossa kaupallisten kotisivujen tekemisessä ja DVD-tuotantoa teimme ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä suomalaisille ja muille pohjoismaisille elokuvayhtiöille. Repertuaariimme sisältyy kaikkea graafisesta suunnittelusta verkkosivuihin, valokuvaukseen, videotuotantoon ja animaatioihin. Meillä on siis todella laaja osaaminen ja pitkä historia mainosalalla, Fors kertoo.

Yritys työllistää nykyään kolme henkilöä Vaasan keskustassa sijaitsevalla toimistollaan. Asiakkaita palvellaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

–  Meillä on kaiken kokoisia asiakkaita: suuria yhtiöitä, joilla on suuret budjetit, sekä pienyrityksiä, joiden lähtökohdat ja tarpeet ovat jotain ihan muuta. Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen lopputuotteeseen, budjetista huolimatta. Pyrimme solmimaan, säilyttämään ja hoitamaan asiakassuhteitamme, Fors selittää.

IMG Media ei ole koskaan kokenut suurta tarvetta markkinoida palveluitaan, vaan yritys on menestynyt hyvällä maineellaan ja luottanut puskaradioon. Yksi kohderyhmä on kuitenkin jäänyt kunnolla saavuttamatta, nimittäin pienyrittäjät.

Benny Fors.IMG Median toimisto sijaitsee Vaasaan keskustassa.

Tämän vuoksi he päättivät liittyä mukaan Startian asiantuntijaorganisaatioihin, päästäkseen sillä tavoin paremmin tavoittamaan yrittäjiä, jotka tarvitsevat markkinointipalveluita erityisesti yrityksen perustamisvaiheessa. Fors on itse yrittäjä, joten hän tietää hyvin alkuvaiheen haasteet.

–  Ensivaikutelman voi antaa vain kerran. Täytyy olla oikea ilme ulospäin – muoto, värit, fontti ja kielen sävyt vaikuttavat vaikutelmaan. Asiakas arvioi yhdellä silmäyksellä, onko yritys luotettava, ja siinä me voimme olla avuksi. Graafisen ilmeen on tärkeä olla yhtenäinen, Fors toteaa.

–  Usein juuri kotisivut ja muu markkinointi kuuluvat osa-alueisiin, jotka pienyrittäjällä itsellään ei ole hallussa. Silloin on hyvä palkata joku muu hoitamaan ne ja keskittyä itse omaan ydintoimintaan. Hienoa, että IMG Mediakin päätti liittyä asiantuntijaverkostoomme, sillä heillä on kosolti osaamista, jota tarjota yrittäjien käyttöön, Startian johtaja Tommi Virkama sanoo.

 

Startian asiantuntijaorganisaatiot‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Verkkokauppa pelasti kriisissä

04.08.2020 | Uutiset
Laihialaisessa pihapiirissä, keskellä maalaisidylliä sijaitsee Kotopuoti, jota Marjo Niemelä on pyörittänyt nyt kahden vuoden ajan. Viime kevääseen asti hän toimi osa-aikaisena yrittäjänä ja oli päivätöissä kunnallisessa päivähoidossa. Oltuaan jonkin aikaa vuorotteluvapaalla, Marjo päätti ryhtyä kokopäiväiseksi yrittäjäksi ja keskittyä sataprosenttisesti unelmatyöhönsä sisustamisen ja asiakaspalvelun parissa.
Lue lisää

Logistiikan ja liikennepalvelujen kehittäminen palaa täyteen vauhtiinsa

03.08.2020 | Uutiset
Projektipäällikön/logistiikka-asiantuntijan tehtävään jo keväällä valittu VTM Matias Båsk aloittaa sijaisuutensa Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKilla tänään. Mustasaaren kunnan elinkeinopäällikkönä työskentelevä Båsk on jäänyt virkavapaalle työstään Mustasaaren kunnan elinkeinopäällikkönä ja tulee toimimaan logistiikka-asiantuntijana ja MoveIT-projektissa projektipäällikön sijaisena 3.8.2020–31.7.2021.
Lue lisää

Parturoitavat palasivat - Julia Peltomäellä riittää taas asiakkaita vaikean kevään jälkeen

31.07.2020 | Uutiset
Julia Peltomäki toimii yksinyrittäjänä Vaasan keskustassa sijaitsevassa Basement Barbers -parturi-kampaamossa. Hän on työskennellyt parturi-kampaajana nyt 2,5 vuoden ajan. -Olen ollut tuolivuokralla Basement Barbersissa nyt vuoden päivät, eli olen käytännössä yksinyrittäjä. Viihdyn työssäni erittäin hyvin! Olen aina ollut käsityöihminen ja halunnut tehdä luovaa työtä, jossa näkee työnsä tuloksen heti. Lisäksi työkaverini sekä asiakkaani ovat aivan ihania, Peltomäki kertoo iloisesti.
Lue lisää

Tuki yksinyrittäjälle

31.07.2020 | Uutiset
Kunnat myöntävät yksinyrittäjille avustusta toiminnan vakauttamiseen koronaepidemiasta johtuen. Päätökset yksinyrittäjien tuen maksamisesta tehdään yrityksen YTJ-rekisterin mukaisessa kotikunnassa (Vaasa, Mustasaari, Vöyri, Maalahti, Korsnäs, Laihia ja Isonkyrö).
Lue lisää

Päivittyvä seuranta: Koronatilanne ja yritykset - hyödyllistä tietoa

31.07.2020 | Uutiset
Kokoamme tälle sivulle hyödyllistä tietoa koronatilanteesta alueemme yritysten näkökulmasta. Sivua päivitetään jatkuvasti.
Lue lisää

E Nyman Designille koitti työntäyteinen kesä hiljaisen koronakevään jälkeen

23.07.2020 | Uutiset
Elin Nyman työskentelee yksinyrittäjänä graafisen suunnittelun parissa. Hänen tehtävänsä graafikkona on esittää visuaalisesti viesti asiakkaansa tuotteen tai palvelun takana.
Lue lisää

Koivulahtelaisen kukkakaupan toiminta elävöitymässä koronakriisin jälkeen

16.07.2020 | Uutiset
Ellinor Lundström perusti 22-vuotiaana oman kukkakaupan Koivulahteen. Lundströmillä on myynnissä kukkakaupassaan Nigellas blommor och presenter muun muassa leikkokukkia, ruukkukasveja ja hautajaiskimppuja. Hänellä on myynnissä myös erilaisia leluja ja koriste-esineitä, kuten hänen itsetekemiään kortteja ja koruja sekä posliinienkeleitä ja nalleja, jotka sopivat ostettavaksi lahjaksi erilaisiin tilaisuuksiin.
Lue lisää

Vasco Borralho puhaltaa uutta elämää Löfmarkin lihakauppaan

07.07.2020 | Uutiset
Carita Löfmark päätti terveyssyistä lopettaa Kauppahallissa toimineen lihakauppansa vuodenvaihteessa. Yritystoiminta laitettiin myyntiin, ja nyt on vihdoin varmistunut, että pidetty lihakauppa saa jatkajan. Vasco Borralhosta, joka on alun perin kotoisin Portugalista, mutta maalahtelainen jo 12 vuoden ajan, tulee uusi yrittäjä Kauppahalliin.
Lue lisää