Luova mainostoimisto IMG Media haluaa auttaa yrittäjiä luomaan hyvän ensivaikutelman

04.03.2020

IMG 3Benny Fors on IMG Median perustaja.

Benny Fors perusti mainostoimisto IMG Median vuonna 1996 ja on nähnyt lähes kaiken, mitä markkinointi- ja media-alalla voi nähdä. Aina voi silti keksiä jotain uutta, ja IMG Median kohdalla se merkitsi liittymistä Startian asiantuntijaverkostoon vuoden 2019 lopussa.

–  Olimme Suomessa ensimmäisten joukossa kaupallisten kotisivujen tekemisessä ja DVD-tuotantoa teimme ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä suomalaisille ja muille pohjoismaisille elokuvayhtiöille. Repertuaariimme sisältyy kaikkea graafisesta suunnittelusta verkkosivuihin, valokuvaukseen, videotuotantoon ja animaatioihin. Meillä on siis todella laaja osaaminen ja pitkä historia mainosalalla, Fors kertoo.

Yritys työllistää nykyään kolme henkilöä Vaasan keskustassa sijaitsevalla toimistollaan. Asiakkaita palvellaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

–  Meillä on kaiken kokoisia asiakkaita: suuria yhtiöitä, joilla on suuret budjetit, sekä pienyrityksiä, joiden lähtökohdat ja tarpeet ovat jotain ihan muuta. Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen lopputuotteeseen, budjetista huolimatta. Pyrimme solmimaan, säilyttämään ja hoitamaan asiakassuhteitamme, Fors selittää.

IMG Media ei ole koskaan kokenut suurta tarvetta markkinoida palveluitaan, vaan yritys on menestynyt hyvällä maineellaan ja luottanut puskaradioon. Yksi kohderyhmä on kuitenkin jäänyt kunnolla saavuttamatta, nimittäin pienyrittäjät.

IMG 4IMG Median toimisto sijaitsee Vaasaan keskustassa.

Tämän vuoksi he päättivät liittyä mukaan Startian asiantuntijaorganisaatioihin, päästäkseen sillä tavoin paremmin tavoittamaan yrittäjiä, jotka tarvitsevat markkinointipalveluita erityisesti yrityksen perustamisvaiheessa. Fors on itse yrittäjä, joten hän tietää hyvin alkuvaiheen haasteet.

–  Ensivaikutelman voi antaa vain kerran. Täytyy olla oikea ilme ulospäin – muoto, värit, fontti ja kielen sävyt vaikuttavat vaikutelmaan. Asiakas arvioi yhdellä silmäyksellä, onko yritys luotettava, ja siinä me voimme olla avuksi. Graafisen ilmeen on tärkeä olla yhtenäinen, Fors toteaa.

–  Usein juuri kotisivut ja muu markkinointi kuuluvat osa-alueisiin, jotka pienyrittäjällä itsellään ei ole hallussa. Silloin on hyvä palkata joku muu hoitamaan ne ja keskittyä itse omaan ydintoimintaan. Hienoa, että IMG Mediakin päätti liittyä asiantuntijaverkostoomme, sillä heillä on kosolti osaamista, jota tarjota yrittäjien käyttöön, Startian johtaja Tommi Virkama sanoo.

 

Startian asiantuntijaorganisaatiot‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Päivittyvä seuranta: Koronatilanne ja yritykset - hyödyllistä tietoa

06.04.2020 | Uutiset
Kokoamme tälle sivulle hyödyllistä tietoa koronatilanteesta alueemme yritysten näkökulmasta. Sivua päivitetään jatkuvasti.
Lue lisää

Kenneth Dalkvist VASEKin uusi yritysneuvoja

06.04.2020 | Uutiset
KTM Kenneth Dalkvist on valittu 30 hakijan joukosta Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin uudeksi yritysneuvojaksi. Hän aloittaa tehtävässään 6.4.
Lue lisää

Hyvin laadittu suunnitelma parantaa mahdollisuuksia saada starttirahaa

02.04.2020 | Uutiset
Yrittäjäksi ryhtyminen ei oikeastaan ollut koskaan ollut vöyriläisen Annelie Svensin suunnitelmissa. Kohtalo päätti kuitenkin toisin, ja nyt hän on kolmen vuoden ajan pyörittänyt kampaamo ja kauneushoitola Beauty Officea eikä ole vielä ehtinyt edes 30 vuotta täyttää.
Lue lisää

Noogan tavoitteena on asiakkaan arjen parantaminen

31.03.2020 | Uutiset
Palkanlaskenta, kirjanpito, talousneuvonta, järjestelmä- ja konsulttipalvelut tai vaikkapa osa-aikainen talousjohtaja – muun muassa kaikkea tätä Nooga tarjoaa asiakkailleen. Vuoden 2019 lopussa yhtiö liittyi Startian asiantuntijaorganisaatioiden verkostoon pystyäkseen entistä paremmin tavoittamaan Vaasan seudun yrityksiä.
Lue lisää

Yhtiömuodon valinta on yrittäjän tärkeimpiä päätöksiä

27.03.2020 | Uutiset
Yritystä perustamassa, mutta mikä valita yhtiömuodoksi? Vaihtoehtoja on monia, ja jokaisella vaihtoehdolla on hyvät ja huonot puolensa. Päätöksessä pitää muistaa punnita myös sen vaikutuksia pitkällä tähtäimellä, muistuttavat yritysneuvojat.
Lue lisää

Kaikesta selvitään – VASEKin yrityspalvelut auttavat eteenpäin

24.03.2020 | Uutiset
Aivan kuten aiemminkin, VASEK ja Startia tarjoavat maksutonta neuvontaa Vaasan seudun yrityksille ja yrittäjille, joille koronavirus on tuonut haasteita tai ongelmia.
Lue lisää

Yrittäjän kumppanina kaikissa tilanteissa

20.03.2020 | Uutiset
Olemme Vaasan seudulla, Suomessa ja koko maailmassa joutuneet mittakaavaltaan yllättävään, epävarmuutta aiheuttavaan ja ehkä vähän ahdistavaankin tilanteeseen koronaviruksen vuoksi.
Lue lisää

VASEK ja Startia palvelevat sähköisesti

15.03.2020 | Uutiset
Uusyrityskeskus Startian ja VASEKin yrityspalveluiden yritysneuvonta jatkuu edelleen normaalien aukioloaikojemme puitteissa, mutta käytämme ainoastaan sähköisiä välineitä asiakaspalvelussa.
Lue lisää