Kuntapäivystykset pyörivät rajoitetusti – muista aina varata aika etukäteen

01.02.2021

priscilla du preez BjhUu6BpUZA unsplash

Koronatilanteen vuoksi VASEKin ja Uusyrityskeskus Startian yritysneuvontaan voi varata aikoja henkilökohtaiseen tapaamiseen vain rajoitetusti.

  • Online-ajanvarauskalenterin kautta voit varata videoneuvottelun tai puhelinajan yritysneuvojan kanssa haluamaasi ajankohtaan.
  • Mikäli henkilökohtainen tapaaminen on välttämätön, voit varata ajan tapaamiselle puhelimitse 06 317 7600 tai ottamalla yhteyttä suoraan omaan yritysneuvojaasi.
  • Käytämme tapaamisissa maskeja ja pidämme turvavälit.
  • Ethän tule tapaamiseen, jos sinulla on sairauden oireita tai olet palannut äskettäin ulkomailta.

Kuntapäivystykset

Koronan vuoksi myös yritysneuvojien vastaanottoajoissa kunnissa on poikkeuksia. Varaa aina tapaaminen oman kuntasi kunnantalolle etukäteen. Tapaamiset ilman ajanvarausta eivät ole mahdollisia.

Isokyrö

  • Yritysneuvoja Antti Alasaari on tavattavissa Isonkyrön kunnantalolla 18.2., 18.3., 22.4. ja 13.5. klo 12.00–15.00. Varaa aika Antilta hyvissä ajoin etukäteen. 

Laihia

  • Tapaaminen Antti Alasaaren kanssa Laihian kunnantalolla on mahdollista seuraavina päivinä klo 12.00–15.00. Päivät ovat 17.2., 17.3., 21.4. ja 12.5. Muista varata aika! 

Maalahti

  • Tapaaminen Olav Nylundin kanssa Maalahden kunnantalolla onnistuu erikseen sovittavana aikana. Ota yhteyttä puhelimitse suoraan Olaviin.

Vöyri

  • Tapaaminen Olav Nylundin kanssa Vöyrin kunnantalolla onnistuu erikseen sovittavana aikana. Ota yhteyttä puhelimitse suoraan Olaviin. 

Korsnäs

  • Tapaaminen Korsnäsin kunnan vastuullisen yritysneuvojan Kjell Nydahlin kanssa on sovittavissa Korsnäsin kunnantalolle, kunhan otat yhteyttä hyvissä ajoin etukäteen. 

 ‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Haemme tiedottaja-kääntäjää määräaikaiseen työsuhteeseen (sijaisuus)

12.05.2021 | Uutiset
Hallitset suomen, ruotsin ja englannin kielet ja sinulla on kokemusta eri tekstilajien kääntämisestä. Työajastasi noin puolet menee käännös- ja kielenhuoltotehtäviin, pääosin suomi-ruotsi, mutta myös ruotsi-suomi ja suomi-englanti. Osallistut VASEKin ja Vaasan seudun viestinnän toteutukseen, joten toivomme, että kirjoitat sujuvasti niin tiedotteita, verkkotekstejä kuin artikkeleitakin.
Lue lisää

Nuoria kuunnellen – Vetovoimaa ja pitovoimaa etsimässä

07.05.2021 | Uutiset
Vaasa on katukuvaltaan nuorekas, sillä kaupunki on väkilukuun suhteutettuna Suomen suurin opiskelukaupunki. Peräti joka viides vastaantulija kadulla on korkeakouluopiskelija. – Kun lisää yhtälöön vielä 160 yrityksen kansainvälisen energiateknologiaklusterin ja jatkuvan osaajapulan, ei tarvitse ihmetellä miksi yhdessä muiden toimijoiden kanssa tekemämme seutumarkkinointityön yhtenä tärkeimmistä tavoitteista lähitulevaisuudessa on vaikuttaa erityisesti nuorten jäämiseen Vaasan seudulle myös opiskelujen jälkeen, markkinointipäällikkö Mari Kattelus kertoo.
Lue lisää

Yrittäjyysinto kasvanut - 56 % kasvu Startian avulla perustettujen yritysten määrässä

06.05.2021 | Uutiset
Uusien yritysten perustaminen Uusyrityskeskusten kautta on ollut odotettua vilkkaampaa jo viime kesästä lähtien. Tämän vuoden tammi-maaliskuun aikana Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startian kautta uusia yrityksiä perustettiin yhteensä 64, kun viime vuoden vastaava lukema oli 41. Kasvua perustettujen yritysten määrässä oli siis huimat 56 prosenttia.
Lue lisää

Päivittyvä seuranta: Koronatilanne ja yritykset - hyödyllistä tietoa

06.05.2021 | Uutiset
Kokoamme tälle sivulle hyödyllistä tietoa koronatilanteesta alueemme yritysten näkökulmasta. Sivua päivitetään jatkuvasti.
Lue lisää

Yritysten kustannustuen kolmas hakukierros – kenelle, miten ja mistä apua?

06.05.2021 | Uutiset
Kustannustuen kolmannen kierroksen hakuaika alkaa 27.4. Tukea haetaan Valtiokonttorin sähköisen asiointipalvelun kautta.
Lue lisää

Vaasa etsii maailman onnellisinta ihmistä – kolme onnellisinta saavat kylään Maria Veitolan

05.05.2021 | Uutiset
Maailman onnellisimmaksi kaupungiksi tähtäävä Vaasa etsii maailman onnellisinta ihmistä tehdäkseen tunnetuksi onnellisen elämän saloja. Tutkimusmatkalle on kutsuttu mukaan myös mediapersoona Maria Veitola, joka syventyy Vaasalle toimittamassaan videosarjassa ehdokkaiden elämäntarinoihin ja onnen elementteihin.
Lue lisää

Kotieläintila tarjoaa viihtyisää ajanviettoa eläinten kanssa

04.05.2021 | Uutiset
Jokainen, joka on joskus viettänyt aikaa eläinten kanssa, tietää, miten palkitsevaa ja rauhoittavaa se voi olla. Anna Salmi perheineen ylläpitää Södra Vallgrundissa kotieläintila Aava Kertun Kotitilaa, jossa vietetään aikaa eläinten kanssa niitä sekä luontoa suuresti kunnioittaen.
Lue lisää

Rahoitusta kahdelle uudelle, koko Merenkurkun alueelle tärkeälle hankkeelle

30.04.2021 | Uutiset
Merenkurkun alueen laaja yhteistyökumppanuus on saanut Merenkurkun neuvoston johdolla rahoitusta kahdelle tärkeälle hankkeelle, jotka ovat erittäin ajankohtaisia viimeaikaisen loistouutisen johdosta.
Lue lisää