Kristoffer Jansson EnergyVaasan Communications & Brand Manageriksi

04.02.2019

Kristoffer Jansson1 320 pxEnergyVaasa -energiaklusterin viestintää ja markkinointia koordinoimaan on valittu insinööri (ylempi AMK) Kristoffer Jansson, 37, Mustasaaresta. Hän aloittaa tehtävässään VASEKilla 18.2.2019. Communications & Brand Managerin tehtävään haki 20 hakijaa.

Jansson on valmistunut tietotekniikan insinööriksi Yrkeshögskolan Noviasta. Myöhemmin hän on täydentänyt opintojaan Master of engineering -tutkinnolla, mikä on ylempi ammattikorkeakoulututkinto. Aiemmin Jansson on työskennellyt 12 vuoden ajan teknologiajohtajana vaasalaisessa UpCode-yrityksessä, jossa hän hoiti projektinhallinnan tehtäviä vastaten muun muassa kansainvälisistä asiakassuhteista, tuotekehityksestä ja järjestelmien kokonaistoimituksista.

– Kristoffer tuntee hyvin EnergyVaasan toimintaympäristön, yritykset sekä muut toimijat. Hän on esiintymistaitoinen, organisointikykyinen, kielitaitoinen ja tottunut toimimaan monipuolisesti sekä paikallisten, kotimaisten että ulkomaisten asiakkaiden parissa. Hänen aikaisempi työkokemuksensa tuo varmasti uutta näkökulmaa EnergyVaasan ja EnergyWeekin markkinointiin erityisesti kansainvälisesti, toimitusjohtaja Stefan Råback kehuu ja jatkaa:

– Kristoffer on esimerkiksi vastannut TEDxVasa-tapahtuman järjestämisestä, joten kansainvälisen tapahtuman järjestely ja koordinointi on hänelle tuttua. Hän pääsee nyt heti hyppäämään mukaan maaliskuussa edessä olevan EnergyWeekin järjestelyihin.

EW19 pysty– Vaasan seudulta löytyy paljon innovaatiota ja vahva energiaklusteri, joten työllisyysaste on korkea ja opinnoista valmistuvat myös työllistyvät nopeasti. Alueella on lisäksi jatkuva tarve uusille opiskelijoille ja osaavalle työvoimalle. Energiateknologiaosaaminen houkuttaa myös uusia yrityksiä etabloitumaan seudulle ja osaksi energiaklusteria. TEDxVasa -tapahtuma oli yksi tapa saada Vaasan seutu kartalle, ja tämä uusi tehtäväni tuntuu luonnolliselle tavalle jatkaa jo aloitettua työtä, Jansson kommentoi uutta tehtäväänsä.

Communications & Brand Managerin tehtäviin kuuluu markkinoida seutua erityisesti energiateknologian osaamiskeskittymänä sekä johtaa ja koordinoida vuosittaista kansainvälistä EnergyWeek-tapahtumaa.

 

Vaasan seudulla on Pohjoismaiden suurin energiatekniikan keskittymä EnergyVaasa, joka tarjoaa työtä noin 11 000 osaajalle yli 140 yrityksessä. Yhteenlaskettu liikevaihto ylittää 4 mrd euroa/v ja vientimarkkinoille suuntautuu yli 80 % tuotannosta. Vaasan seudun kilpailukyvyn on viime vuosina useissa tutkimuksissa todettu sijoittuvan valtakunnalliseen kärkeen.


Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK on Vaasan seudun kuntien omistama elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka päätehtävät ovat elinkeinopalvelut, aluekehitys ja seudun markkinointi. VASEK tekee tiivistä yhteistyötä elinkeinoelämän, kuntien ja koulutussektorin kanssa seudun kansainvälisen kilpailukyvyn jatkuvaksi vahvistamiseksi.

 



‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Energy Academy -mentoriohjelmassa kehitetään osaamista

19.04.2024 | Uutiset
Energy Academy on 16 yrityksen ja organisaation yhteistyöverkosto, joka järjestää vuosittain mentorointiohjelman alueen korkeakouluopiskelijoille. Uusin, syksyllä 2023 alkanut ohjelma tarjoaa noin seitsemän kuukauden aikana noin 20 opiskelijalle ainutlaatuisen henkilökohtaisen mahdollisuuden osaamisen kehittymiseen ja verkostojen luomiseen työelämään.
Lue lisää

Nurminen Logistics laajentaa kansainvälistä toimintaansa uudella raideyhteydellä Ruotsissa

15.04.2024 | Uutiset
Suomalainen logistiikkayritys Nurminen Logistics avaa uuden raideliikenneyhteyden Ruotsissa. Yhteistyössä VÄTE Rail AB:n kanssa avattu reitti kulkee Haaparannan ja Uumajan kautta Göteborgiin, Pohjoismaiden suurimpaan satamaan.
Lue lisää

EU-liikennepolitiikkaa, mutta kenelle?

12.04.2024 | Uutiset
Riitta Björkenheimin kolumni Vaasa Insiderissä:
Lue lisää

Jos sinua ei huomata, et ole olemassa – by Sand auttaa rakentamaan yrityksesi tavaramerkkiä

11.04.2024 | Uutiset
Jotta yrityksesi erottuisi massasta ja asiakkaat innostuisivat juuri sinun palveluistasi tai tuotteistasi, sillä pitää olla visuaalinen identiteetti, joka antaa selkeän kuvan yrityksestäsi ja sitä kautta lisää luottamusta brändiisi. Hieno logo on hyvä alku, mutta se ei valitettavasti riitä pitkälle.
Lue lisää

Uusia, mutta tuttuja kasvoja VASEKin hallitukseen

04.04.2024 | Uutiset
Yhtiön vuoden 2023 kokonaisliikevaihto oli 2,42 miljoonaa euroa ja voittoa tavoittelemattoman yhtiön vuoden 2023 tulos oli runsaat 12 tuhatta euroa voitollinen. Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin 3.4.2024 pidetyssä yhtiökokouksessa yhtiön hallitukseen valittiin seuraavat henkilöt:
Lue lisää

Kalastajana kokopäiväisesti – vapaus monien haasteiden keskellä

02.04.2024 | Uutiset
On varhainen maaliskuun aamu ja Kim Ömossa Molpessa valmistautuu lähtemään jäälle kokemaan verkkoja. Meri – oli se sitten jäässä tai avovettä, tyynellä tai myrskyssä – on ollut hänen työpaikkansa marraskuusta 2023 lähtien, jolloin hänestä tuli kokopäiväinen ammattikalastaja perustettuaan yrityksensä K-Fishing.
Lue lisää

EnergyWeek 2024 houkutteli ennätysmäärän kävijöitä

25.03.2024 | Uutiset
EnergyWeek 2024 keräsi edellisviikolla jälleen kerran Vaasaan ennätysmäärän kävijöitä seminaareihin ja messutapahtumiin.
Lue lisää

Vaikuttavuusmalli kuvaa innovaatioekosysteemityötä

21.03.2024 | Uutiset
Vaasan ekosysteemisopimuksen toimijat ovat laatineet vaikuttavuuspolun, joka kuvaa ekosysteemisopimuksen tavoitteita, panoksia ja toimenpiteitä sekä onnistumisia ja miten niitä mitataan.
Lue lisää