Kilpailu - Siivoa rantasi ja voita palkintoja!

26.08.2020

mourad saadi GyDktTa0Nmw unsplash

CERM-hankkeen tavoitteena on edistää kiertotaloutta ja kestävää kehitystä Pohjanmaalla. Järjestämme yhdessä Siisti Biitsi – Snygg Beach -ohjelman kanssa roskienkeräyskilpailun Pohjanmaalla vähentääksemme roskia ja muovijätettä meressä ja kauniissa pohjalaisessa saaristossamme.

Näin voit osallistua:

  • Kokoa porukka ja järjestä roskienkeräystalkoot.
  • Kilpailuaika alkaa Itämeripäivänä 27.8. ja päättyy 6.9.2020.
  • Ota kuva siivoustalkoista ja jaa se julkisena Facebookissa tai Instagramissa käyttäen hashtageja #eiroskamerellevaasa ja #siistibiitsi.

Hauskimmista ja iloisimmista siivoustalkookuvista jaetaan hienoja palkintoja: pääpalkintona Polarfilen herkkulaatikko (arvo 100 €). Voittajien nimet ja heidän kuvansa saatetaan jakaa kilpailunjärjestäjän sosiaalisen median kanavissa. Facebook ei ole osallisena kilpailuun.

CERM-/Siisti Biitsi -projektin hyväksi järjestetyt talkoot ovat vapaaehtoisia talkoita ja jokainen järjestäjä saa järjestää talkoot haluamallaan tavalla ja vastaa talkoista itse. Siisti Biitsin kotisivulta löytyy lista koottuja asioita, jotka on hyvä ottaa huomioon ohjelmaan osallistuessa

Palkintojenjako järjestetään Rantalaiturilla, Vaasan Sisäsatamassa perjantaina 11.9.2020 klo 11.00.

Haasta mukaan yrityksiä ja yrittäjiä, venekerhoja, mökinomistajia, mökkeilijöitä, veneilijöitä, kalastajia, metsästäjiä, naapureita ja kaikkia heitä, jotka haluavat pitää saariston siistinä!

Noudattaessasi ohjeita osoitteessa https://www.siistibiitsi.fi/siivoustapahtumat/ osallistut lisäksi kilpailuun, jossa voit voittaa lisäpalkintoja ja samalla autat Pidä Saaristo Siistinä ry:tä.

Järjestäjä:

CERM-hanke – Kiertotalouden strategia- ja toimintasuunnitelma Pohjanmaalla, jota hallinnoivat Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK, Ab Företagshuset Dynamo Yritystalo Oy, Pietarsaaren seudun Kehitysyhtiö Concordia ja Kristiinankaupungin Elinkeinokeskus. 

 ‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Päivittyvä seuranta: Koronatilanne ja yritykset - hyödyllistä tietoa

17.09.2020 | Uutiset
Kokoamme tälle sivulle hyödyllistä tietoa koronatilanteesta alueemme yritysten näkökulmasta. Sivua päivitetään jatkuvasti.
Lue lisää

HammasSydämessä asiakas on keskiössä

16.09.2020 | Uutiset
Vähäkyröläinen suuhygienisti Henrika Koivusalo perusti oman yrityksen vuonna 2018 suoritettuaan Vamian järjestämän yrittäjän ammattitutkinnon. – Silloin oli sopiva tilaisuus ja vaihe elämässä, ja halusin kokeilla yrittäjyyttä. Jos olisi ollut vakituinen työ, tämä olisi kyllä jäänyt toteuttamatta.
Lue lisää

Tuki yksinyrittäjälle

14.09.2020 | Uutiset
Kunnat myöntävät yksinyrittäjille avustusta toiminnan vakauttamiseen koronaepidemiasta johtuen. Päätökset yksinyrittäjien tuen maksamisesta tehdään yrityksen YTJ-rekisterin mukaisessa kotikunnassa (Vaasa, Mustasaari, Vöyri, Maalahti, Korsnäs, Laihia ja Isonkyrö).
Lue lisää

Vaasan seudun joukkoliikenteen nimi päätetään äänestäen – onko suosikkisi Blinkka, Lifti vai Vindi? 

14.09.2020 | Uutiset
Vaasan kaupunki ja Mustasaaren kunta saivat asukkailtaan yhteensä yli 600 nimiehdotusta uudelle alueelliselle joukkoliikenteelle, joka aloittaa toimintansa vuonna 2022. Koska joukkoliikennettä suunnitellaan ja kehitetään toimivaksi yhdessä asukkaiden kanssa, nimi valitaan äänestäen. Asiantuntijaraati poimi äänestykseen seuraavat kolme ehdotusta: Blinkka, Lifti ja Vindi. Äänestyksen voittanut nimi julkistetaan tiistaina 22.9., jolloin Liikkujan viikolla vietetään Autotonta päivää. 
Lue lisää

Uudistunut vaasa.fi palkittiin Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa

09.09.2020 | Uutiset
Viime syksynä uudistettu vaasa.fi -verkkopalvelu huomioitiin kunniamaininnalla Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa. Vaasan kaupungin, Visit Vaasan, Vaasan seudun ja UNESCOn luonnonperintökohde Merenkurkun saariston yhteistyön tuloksena syntynyt sivusto yhdistää Vaasan seudun palvelut ja tapahtumat saman katon alle.
Lue lisää

Berny’s-ravintolan yrittäjät iloisia hyvästä kesästä raskaan kevään jälkeen

02.09.2020 | Uutiset
Puoli vuotta on kulunut siitä, kun koronapandemia iski Suomeen ja koko maa eristäytyi. Lukuisat yrittäjät joutuivat hetkessä sulkemaan toimintansa. Heidän mukanaan myös Tommy Pellas ja Patricia Nedergård, jotka kolme vuotta sitten ryhtyivät yrittäjiksi ravintola Berny’ssä Raippaluodon sillan kupeessa.
Lue lisää

Kevyesti yrittäjäksi tai yrittäjämäiseen toimintaan

31.08.2020 | Uutiset
Uusyrityskeskus Startia kokosi 27.8. kevytyrittämisen ja laskutuspalvelujen asiantuntijat linjoille ja kutsui myös yrittäjyydestä ja yrittäjämäisestä toiminnasta kiinnostuneet ruudun ääreen. Tunnin webinaarin aikana he saivat kuulla, mitä eroja eri palveluilla on ja miten helposti oikein voikaan aloittaa yrittäjänä tai yrittäjämäisen toiminnan.
Lue lisää

Kilpailu - Siivoa rantasi ja voita palkintoja!

26.08.2020 | Uutiset
Järjestämme yhdessä Siisti Biitsi – Snygg Beach -ohjelman kanssa roskienkeräyskilpailun Pohjanmaalla vähentääksemme roskia ja muovijätettä meressä ja kauniissa pohjalaisessa saaristossamme.
Lue lisää