Kilpailu - Siivoa rantasi ja voita palkintoja!

26.08.2020

mourad saadi GyDktTa0Nmw unsplash

CERM-hankkeen tavoitteena on edistää kiertotaloutta ja kestävää kehitystä Pohjanmaalla. Järjestämme yhdessä Siisti Biitsi – Snygg Beach -ohjelman kanssa roskienkeräyskilpailun Pohjanmaalla vähentääksemme roskia ja muovijätettä meressä ja kauniissa pohjalaisessa saaristossamme.

Näin voit osallistua:

  • Kokoa porukka ja järjestä roskienkeräystalkoot.
  • Kilpailuaika alkaa Itämeripäivänä 27.8. ja päättyy 6.9.2020.
  • Ota kuva siivoustalkoista ja jaa se julkisena Facebookissa tai Instagramissa käyttäen hashtageja #eiroskamerellevaasa ja #siistibiitsi.

Hauskimmista ja iloisimmista siivoustalkookuvista jaetaan hienoja palkintoja: pääpalkintona Polarfilen herkkulaatikko (arvo 100 €). Voittajien nimet ja heidän kuvansa saatetaan jakaa kilpailunjärjestäjän sosiaalisen median kanavissa. Facebook ei ole osallisena kilpailuun.

CERM-/Siisti Biitsi -projektin hyväksi järjestetyt talkoot ovat vapaaehtoisia talkoita ja jokainen järjestäjä saa järjestää talkoot haluamallaan tavalla ja vastaa talkoista itse. Siisti Biitsin kotisivulta löytyy lista koottuja asioita, jotka on hyvä ottaa huomioon ohjelmaan osallistuessa

Palkintojenjako järjestetään Rantalaiturilla, Vaasan Sisäsatamassa perjantaina 11.9.2020 klo 11.00.

Haasta mukaan yrityksiä ja yrittäjiä, venekerhoja, mökinomistajia, mökkeilijöitä, veneilijöitä, kalastajia, metsästäjiä, naapureita ja kaikkia heitä, jotka haluavat pitää saariston siistinä!

Noudattaessasi ohjeita osoitteessa https://www.siistibiitsi.fi/siivoustapahtumat/ osallistut lisäksi kilpailuun, jossa voit voittaa lisäpalkintoja ja samalla autat Pidä Saaristo Siistinä ry:tä.

Järjestäjä:

CERM-hanke – Kiertotalouden strategia- ja toimintasuunnitelma Pohjanmaalla, jota hallinnoivat Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK, Ab Företagshuset Dynamo Yritystalo Oy, Pietarsaaren seudun Kehitysyhtiö Concordia ja Kristiinankaupungin Elinkeinokeskus. 

 ‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Sukupolvenvaihdoksen toteuttamistapa vaikuttaa verotukseen

02.12.2020 | Uutiset
Valmisteltu omistajanvaihdos -webinaarin kolmannessa ja viimeisessä osassa keskityttiin omistajan- ja sukupolvenvaihdosten ehkä kaikkein vaikeimpaan osa-alueeseen eli verotukseen. KPMG:n asiantuntija Kaj Grüssner esitteli eri malleja, miten sukupolvenvaihdos voidaan toteuttaa sekä miten valinnat vaikuttavat verotukseen.
Lue lisää

Lisää käytännönläheisyyttä kiertotalouden kehittämiseen

02.12.2020 | Uutiset
Pohjanmaa kuuluu Suomen kiertotalouden pioneereihin. Nyt maakunnassa laaditaan käytännönläheistä tiekarttaa kiertotalouden kehittämiseksi.
Lue lisää

FysioX -yrittäjiä yhdistävät yhteiset arvot ja visiot – Konkreettinen asiakaspolku menestyskonseptin

01.12.2020 | Uutiset
Yhteiset arvot ja halu luoda itse oma unelmatyöpaikkansa toivat yhteen yrittäjäkollegat Sannamari Ulvisen ja Satu Latvalan kolme vuotta sitten. He olivat työskennelleet fysioterapeutteina ja ryhmäliikunnanohjaajina samassa työpaikassa usean vuoden ajan, ja kun uudelleenjärjestelyt tulivat siellä ajankohtaisiksi, oli aika kypsä oman yrityksen perustamiselle.
Lue lisää

Prestige Car Centeristä valtakunnallinen Vuoden Uusyrittäjä 2020

25.11.2020 | Uutiset
Suomen Uusyrityskeskukset ry:n (SUK) valtakunnalliseksi Vuoden Uusyrittäjäksi 2020 on valittu autoliike Prestige Car Center Oy:n vaasalaisyrittäjä Rasmus Lönnqvist. Kunniamaininnat annettiin Savonlinnassa toimivan Laitaatsillan Telakka Oy:n ja Hämeenlinnan kupeessa, Hattulassa, toimivan Taikakeppari Oy:n yrittäjille.
Lue lisää

Päivittyvä seuranta: Koronatilanne ja yritykset - hyödyllistä tietoa

25.11.2020 | Uutiset
Kokoamme tälle sivulle hyödyllistä tietoa koronatilanteesta alueemme yritysten näkökulmasta. Sivua päivitetään jatkuvasti.
Lue lisää

Verkkotapahtumille parempaa näkyvyyttä maksuttomien tapahtumakalenterien kautta

19.11.2020 | Uutiset
Koronapandemia on pakottanut monet tapahtumanjärjestäjät ajattelemaan asioita uusiksi. Fyysisten tapahtumien sijaan yhä suurempi osa tapahtumista järjestetään digitaalisesti verkossa. Useimmat meistä viettävät yhä enemmän aikaa kotona. Tarvitaan myös tapahtumia, joihin voi osallistua altistamatta itseään suurille ihmismassoille.
Lue lisää

Yritysneuvojalta kysyttyä: Kannattaako yritykselle ostaa auto vai käyttää omaa autoa?

19.11.2020 | Uutiset
Kun yrittäjä on aloittanut toimintansa, alkaa auton mittariin kertyä kilometrejä: noudetaan tavaraa, ajetaan asiakkaan luo, lähdetään koulutukseen. Kannattaako yrittäjän tehdä nämä matkat omalla autolla vai kannattaako yritykselle ostaa oma auto?
Lue lisää

Yrityksen hinta on aina ostajan ja myyjän välinen sopimus

17.11.2020 | Uutiset
Valmisteltu omistajanvaihdos -webinaarisarjan toisessa osassa keskityttiin yrityksen arvonmääritykseen. Noogan asiantuntijat Monika Ahlskog ja Ville Hautala muistuttivat, ettei ole olemassa kahta samanlaista yritystä tai ostajaa, joten ei myöskään ole kahta samanlaista omistajanvaihdosprosessia.
Lue lisää