Digitaalisuus ja palveluliiketoiminnan kasvu ovat ajankohtaisia teemoja, jotka koskevat jokaista suomalaista teollisuusyritystä. Digitaalisuus ja palvelullistuminen voivat tarjota yrityksille mahdollisuuden kasvuun ja kehittymiseen. Tämä kuitenkin edellyttää muutoksia nykyisessä osaamisessa, prosesseissa, toimintatavoissa ja monesti jopa liiketoimintamallissa.

Kohti digitaalista palveluliiketoimintaa -koulutusohjelma on räätälöity Pohjanmaan teollisten pk-yritysten tarpeisiin. Koulutus tarjoaa yrityksille tietoa ja työkaluja digitalisaatioon ja palvelullistumiseen liittyvän muutoksen toteuttamiseen. Koulutuksessa on 6 lähiopetuspäivää, joiden lisäksi osallistujat saavat itseopiskelumateriaalia yrityksen kehittämisen tueksi.

Koulutus järjestetään vuoden 2019 aikana Palosaaren kampusalueella Vaasassa. Koulutusohjelman hinta on 1100 euroa/yritys (2 hlöä/yritys). Koulutus on de minimis -tuen alainen palvelu, jonka markkina-arvo on 18 000 euroa.

Lue lisää koulutusohjelman esitteestä

DigiKasvu-hankkeen toteuttavat Muotoilukeskus MUOVA (Vaasan ammattikorkeakoulu) sekä Vaasan yliopiston johtamisen ja tuotantotalouden laitokset. Projektia rahoittavat Euroopan unionin ESR - Euroopan sosiaalirahasto, Pohjanmaan ELY-keskus, Vaasan yliopisto, Vaasan ammattikorkeakoulu ja Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK.

 

‹ Siirry "Uutiset"-sivulle