Kaikki palkitutMustasaarelainen matkailuyritys Kalle’s Inn yhdessä Archipelago Attractions -hankkeen yhteistyökumppaniyritystensä kanssa on valittu ITB Travel fair -messuilla Berliinissä 7.3.2019 parhaaksi yritykseksi Scandinavian Outdoor Award TRAVEL 2019 -kilpailun Best Outdoor Product -kategoriassa.

Kansainvälisillä matkailualan ITB Berlin -messuilla palkitaan joka vuosi kansainvälisesti merkittäviä matkakohteita, matkailualan yrityksiä, matkailutuotteita ja -palveluita. Kilpailun järjestää yritys nimeltä Nordic Marketing.

Kalle’s Inn-yrittäjä Freddi Skott on erittäin iloinen yritysryhmän saamasta kunnianosoituksesta:

– Tämä palkinto antaa sekä Kalle’s Innille että sen kautta tarjolla oleville palveluille taas uutta näkyvyyttä kansainvälisillä markkinoilla.

Matkailun projektipäällikkö Peter Källberg Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKista kommentoi:

– Yrityksille myönnetty palkinto osoittaa, että olemme selvästi matkailualan yritysten ja tuotteiden kehittämisessä oikeilla jäljillä. Yritykset ovat maaseutuohjelman rahoittaman Archipelago Attractions -hankkeen tuella tehneet valtavasti töitä saadakseen näkyvyyttä sekä Euroopan että Venäjän ja Aasian markkinoilla.

Hankkeessa on paketoitu Merenkurkun ainutlaatuiset yöpymis- ja elämyspalvelut houkutteleviksi paketeiksi. Työtä on tehty yhteistyössä eri matkanjärjestäjien kanssa.

Jansson palkittavanaVisit Vaasan toimitusjohtaja Max Jansson sai kunnian ottaa vastaan palkinnon yritysten puolesta Berliinissä. Hän on riemuissaan:

– Tämä tuo lisänäkyvyyttä koko seudulle ja Merenkurkun maailmanperintöalueelle. Tällaisia yhteistyön hedelmiä on erittäin hieno käydä poimimassa, hän hymyilee.

Scandinavian Outdoor Award TRAVEL 2019 -kilpailun jury oli erittäin kovatasoinen. Lue lisää kilpailusta.

Archipelago Attractions -yritysryhmähankkeessa toimivat yritykset Kalle’s Inn, AWAY Tourism, Qvarken Boat Charter ja Kvarken Nature and Fishing Tours. Hanketta hallinnoi Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK.

Lisätietoja

Peter Kallberg
Peter Källberg
Projektipäällikkö
+358 40 844 2058
Archipelago Attractions, Matkailuyrittäjät tiedon kautta kasvuun, Destination KvarkenFreddi Skott
freddi.skott@kallesinn.com
+358 40 830 8874

Max Jansson
max.jansson@visitvaasa.fi
+358 40 533 5083

lippu ja tunnuslause 300pxELY LA01 Logo FI B3 RGB 200px 72dpi

 

‹ Siirry "Uutiset"-sivulle