JNT1 wwwJNT – nykyisin ainut pohjalainen tietoliikenneyhtiö – palvele Vaasan seudulla toimivia yritysasiakkaitaan Rauhankadun konttorilla. Apu on lähellä, ja yhtiö tarjoaa kokonaiskonseptin, johon sisältyy myös asennuspalvelut.

AsiantuntijaTietaaLogo webVuodenvaihteesta lähtien tuoreet yrittäjät ovat voineet hyötyä Uusyrityskeskus Startian solmimasta yhteistyösopimuksesta JNT:n eli Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy:n kanssa. JNT on nykyään ainut pohjalainen tietoliikenneyritys ja palvelee sekä yrityksiä, asunto-osakeyhtiötä ja kuluttajia koko Rannikko-Pohjanmaan alueella.

JNT toimii kaikilla tietoliikenteen osa-alueilla: verkko- ja puhelinyhteydet, TV- ja IT-ratkaisut. Yhtiön pääasiallinen markkina-alue on koko Pohjamaa, mutta erityisesti Rannikko-Pohjanmaa. JNT:n yrityspalvelupäällikkö Thomas Carp kertoo, että JNT:n kuituverkko kattaa nykyään suuren osan Vaasan keskustasta mutta myös Lintuvuoren teollisuusalueen Mustasaaressa.

– Kuituverkko laajentuu jatkuvasti, ensisijaisesti kyselyjen perusteella. Jopa 30 prosenttia liikevaihdostamme kaivetaan takaisin maan alle paremmaksi infrastruktuuriksi eli laajemmaksi kuituverkoksi.

Mutta JNT tarjoaa yritysasiakkailleen vielä paljon enemmän:

– Voimme tarjota IT- ja puhelinpalvelujen kokonaiskonseptin. Tarjoamme teknisiä ratkaisuja kotisivuja ja sähköpostia varten, virtuaaliservereitä ja palomuureja, modernin tekniikan puhelinpalveluja ja -vaihteita, kameravalvontaa ja hälytyksiä, digitaalisia infotauluja, IT-laitteita ja -ohjelmia sekä asennuspalveluja ja teknistä tukea, Carp luettelee.

JNT5 wwwThomas Carp vastaa yrityspalveluista, joita Startian asiakkaat voivat nykyään hyödyntää ja saada kustannustehokkaan tarjouksen palveluista JNT:n ja Startian solmiman asiantuntijasopimuksen ansiosta. – Me teemme maksuttomia kartoituksia yrityksen palvelu- ja tuotetarpeista liittyen IT- ja puhelinasioihin, Carp lisää.

Vaasassa kuluttaja-asiakkaita palvellaan ensisijaisesti JNT:n ja Multitronicin yhteisessä liikkeessä osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 18, kun taas yritysasiakkaat ja asunto-osakeyhtiöiden edustajat toivotetaan tervetulleiksi Rauhankatu 22:ssa sijaitsevaan konttoriin.

– Luonnollisesti teemme myös yrityskäyntejä, ja Startian kanssa solmimamme yhteistyösopimuksen kautta voimme tarjota uusille yrittäjille maksuttoman IT-tarpeiden kartoituksen ja antaa kustannustehokkaan tarjouksen. Me varmistamme, että tarjouksemme on linjassa yrityksen liikevaihto-odotusten kanssa. Koska tarjoamme myös erilaisia vuokrapalveluja, on yrittäjällä mahdollisuus kasvaa omassa tahdissaan, lisätä sitä mukaa palveluja ja myös pitää investoinnit kurissa, Carp selvittää.

Suuri etu JNT:n asiakkaille on hänen mielestään se, että apu on aina lähellä.

– On helppoa toimia suhteellisen pienen palveluntarjoajan kanssa, ja vastausaika asiakastuessamme on enintään 30 sekunnin tienoilla. Asiakastukemme henkilökunta palvelee kolmella kielellä, Carp kertoo.

JNT on viime vuosien aikana tehnyt tietoisia panostuksia Vaasan seudulla – panostukset ovat osoittautuneet onnistuneiksi. Startiassa ollaan tyytyväisiä uuteen yhteistyökumppaniin:

– Olemme iloisia, että JNT lähti asiantuntijakumppaniksemme ja tarjoaa seudun tuleville ja jo toimiville yrittäjille luotettavan paketin teknisiä ratkaisuja sekä niihin liittyvän asiantuntemuksensa ja tuen. Yritysten tulee ehdottomasti käyttää hyväkseen ulkopuolista osaamista niissä asioissa, joita he eivät itse hallitse, toteaa Startian johtaja Tommi Virkama.

 

Teksti ja kuvat: Anna Sand /bySand
Suomennos: VASEK

StartiaUYKIns 400px

Startian asiantuntijaorganisaatiot

Lue myös:

Asiantuntija markkinoinnissa, digitaalisuudessa ja muotoilussa: Buorre

Tekoälyn avulla tehoa yritystoimintaan

Personalhuset vahvistaa Startian henkilöstöosaamista

 

‹ Siirry "Uutiset"-sivulle