Jessica Ekström VASEKin uusi asiantuntija rakennus- ja infrasektorilla

18.04.2023

Ekstrom JessicaInsinööri Jessica Ekström, 43, aloitti 17.4. VASEKilla rakennus- ja infra-alan projektipäällikkönä. Hän on aiemmin toiminut Vaasan kaupungilla kuntatekniikan hanketoiminnan yksikönpäällikkönä sekä konsulttina Swecolla.

Ekström tulee työskentelemään muun muassa Ekosysteemisopimukseen liittyvissä hankkeissa sekä osallistuu kestävän rakennusalan ja kiertotalousalan hanketoimintaan.

– Odotan kovasti, että pääsen aloittamaan työt VASEKissa ja tutustumaan tähän uuteen työkenttään ja uusiin haasteisiin. Alueen kehittämistä edistävien hankkeiden parissa työskentely tuntuu inspiroivalta ja palkitsevalta, Ekström iloitsee.

– Jessica on ollut keskeisessä roolissa muun muassa GigaVaasan sekä sataman kehityshankkeiden infrastruktuurin suunnittelussa, hankinnoissa ja toteutuksessa. Hänen osaamisprofiilinsa ja kokemuksensa projektihallinnosta tukee meitä vihreän siirtymän mukaisissa hankkeissa ja muissa Ekosysteemisopimuksen teemoissa, toimitusjohtaja Stefan Råback kommentoi ja jatkaa:

– Jessicalla on vahva käytännön kokemus suurten hankkeiden läpiviemisestä ja hänen monipuolinen osaamisensa tulee olemaan suureksi hyödyksi yhtiön toteuttamien kehityshankkeiden läpiviennissä tulevina vuosina.

 

Kauppatieteiden ylioppilas Emelie Toppari aloitti niin ikään 17.4. neljän kuukauden mittaisen viestinnän korkeakouluharjoittelun VASEKin viestintätiimissä. Toppari valmistuu kauppatieteiden maisteriksi Svenska Handelshögskolanin Vaasan yksiköstä kevään 2023 aikana.

 ‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

VASEKin yritysneuvojat osana Yrittäjän talousavun valtakunnallista verkostoa

26.02.2024 | Uutiset
Laskut kasaantuvat, kassa näyttää tyhjältä, myynti sakkaa, asiakkaita ei meinaa löytyä. Yrittäjän arki saattaa välillä olla haastavaa. Yrittäjän talousavusta yrittäjä saa luottamuksellista, maksutonta ja asiantuntevaa tukea ja neuvontaa.
Lue lisää

Perustamisopas alkavalle yrittäjälle 2024 on julkaistu

15.02.2024 | Uutiset
Uudesta perustamisoppaasta saat apua yrityksen perustamiseen ja yrittäjyyteen liittyvää tärkeää tietoa.
Lue lisää

Uusi lentorahtipalvelu Vaasasta – Jetpak kuljettaa ovelta ovelle

06.02.2024 | Uutiset
Kuljetusyritys Jetpak aloitti viime syksynä lähtevän rahdin osalta uudelleen toiminnan myös Vaasasta. Jetpak tarjoaa yrityksille nopeita lentorahtikuljetuksia ovelta ovelle.
Lue lisää

Ostajan vuonna pyritään elinvoimaisten yritysten säilyttämiseen

02.02.2024 | Uutiset
Antti Alasaaren kolumni Pohjankyrö-lehdestä
Lue lisää

Vanhempainvapaalta yrittäjäksi ja esimieheksi

30.01.2024 | Uutiset
Kun vanhempainvapaa päättyi ja oli aika palata työelämään, Caroline Silfver alkoi pohtia vaihtoehtojaan. Työ palvelu- ja ravintola-alalla viikonloppu- ja ilta-aikaan ei enää houkutellut, ja sen sijaan hän päätti toteuttaa idean oman siivousyrityksen perustamisesta.
Lue lisää

GigaVaasan akkuteollisuusalueelle suunniteltujen investointien vaikutukset ulottuvat koko Suomeen

22.01.2024 | Uutiset
Vaikuttavuusmallissa on arvioitu GigaVaasa-alueelle Vaasaan ja Mustasaareen suunniteltujen akkuklusterin investointien hankekokonaisuuden välittömiä ja välillisiä vaikutuksia työllisyyteen, tuotokseen, arvonlisäykseen ja verotuloihin sekä vaikutusten alueellista kohdentumista Vaasan seudulle ja koko maahan.
Lue lisää

Vaasan seudulla edessä hyvä vuosi

22.01.2024 | Uutiset
Stefan Råbackin kolumni Vaasa Insider -verkkojulkaisussa.
Lue lisää

Pilottiryhmästä uutta potkua kestävyystyöhön ja kiertotalousajatteluun

19.01.2024 | Uutiset
Sustainable Ostrobothnia as a Forerunner -hankkeen pilottiryhmä kokoontui 17.1. ensimmäisen kerran kick-off -tilaisuuden merkeissä yli 30 yrityksen voimin. Iltapäivän ohjelmaan kuului muihin osallistujiin tutustuminen sekä verkostoituminen.
Lue lisää