Haemme tiedottaja-kääntäjää osaksi viiden hengen viestintätiimiämme

Hallitset suomen, ruotsin ja englannin kielet ja sinulla on kokemusta eri tekstilajien kääntämisestä. Työajastasi noin puolet menee käännös- ja kielenhuoltotehtäviin, pääosin suomi-ruotsi, mutta myös ruotsi-suomi ja suomi-englanti. Osallistut myös VASEKin ja Vaasan seudun viestinnän toteutukseen, joten toivomme, että kirjoitat sujuvasti niin tiedotteita, verkkotekstejä kuin artikkeleitakin. Verkkosivujen päivittäminen on sinulle tuttua. Olet yhteistyökykyinen, sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Edellytämme tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Johanna Hietikko-Koljonen, 050 591 8649,
johanna.hietikko-koljonen@vasek.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen toimitusjohtaja Stefan Råbackille stefan.raback@vasek.fi viimeistään 24.2.2019.

 

Haemme korkeakouluharjoittelijaa kesäksi 2019 viestinnän eri tehtäviin

Meillä teet monipuolisesti viestinnän tehtäviä: kirjoitat juttuja ja artikkeleita, kuvaat, viestit sosiaalisessa mediassa, osallistut Vaasan seudun verkkopalvelun kehittämistyöhön sekä seudun ja VASEKin some-sisältöjen tuottamiseen.

Lisäksi päivität asiakastietojärjestelmäämme ja osallistut muihin viestintäosastomme työtehtäviin. Toimit tarvittaessa myös assistentin apuna.
Tehtäviisi kuuluu myös viestintä ruotsiksi ja englanniksi, siksi odotamme sinulta hyvää kieliosaamista. Kirjoitat sujuvasti, ja sosiaalisen median kanavat ovat sinulle tuttuja.

Harjoitteluaika: 2.5.–30.8.2019, kokoaikatyö
Etusijalla hakijat, joilla on mahdollisuus korkeakoulun harjoittelutukeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Johanna Hietikko-Koljonen, 050 591 8649,
johanna.hietikko-koljonen@vasek.fi

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan viimeistään 24.2.2019 osoitteeseen johanna.hietikko-koljonen@vasek.fi

 

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK on Vaasan seudun kuntien omistama elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka päätehtävät ovat elinkeinopalvelut, aluekehitys ja seudun markkinointi. VASEK tekee tiivistä yhteistyötä elinkeinoelämän, kuntien ja koulutussektorin kanssa seudun kansainvälisen kilpailukyvyn jatkuvaksi vahvistamiseksi.

 

‹ Siirry "Uutiset"-sivulle