980x120px date

Kansainvälinen EnergyWeek järjestetään Vaasassa 18.–21.3.2019. Viikon aikana kuullaan yhteensä 110 puheenvuoroa 21 eri tapahtumassa. Paikan päällä on 170 näytteilleasettajaa.

Varaslähtö tapahtumaan otetaan lauantaina 16.3. kun Vaasan torilla järjestetään ympäristöystävällisen autoilun tapahtuma, jossa esillä on sähkö-, biokaasu- ja bioetanoliautoja. Koeajomahdollisuuden lisäksi torilla voi tutustua siihen, miten bensiiniauton voi muuntaa kaasu- tai etanolikäyttöiseksi.

Varsinaisen energiaviikon avaa maanantaina erityisesti vaikuttajille ja päättäjille suunnattu Energia- ja ympäristöseminaari, joka on muista viikon tapahtumista poiketen suomenkielinen. Energia- ja ympäristöseminaarin ehkä mielenkiintoisinta antia on tiettävästi eduskuntavaalien alla ainoa energiapoliittinen puoluetentti, jossa on edustettuna kaikki eduskuntapuolueet.

Tiistai on varattu uusiutuville energianlähteille, joihin keskittyy myös jo tutuksi tullut näyttely Wind & Renewable Energy Exhibition. Päivän aikana kuullaan muun muassa kiertotaloudesta ja siitä, miten yritykset ympäri maailmaa ovat ottaneet ympäristöarvot yhdeksi tärkeimmäksi arvokseen.

Tiistaina palkitaan toista kertaa vuoden energiainnovaatio Energy & Innovation Awards -tapahtumassa. Tilaisuudessa finaaliin edenneet yritykset pääsevät esittelemään innovaatiot yleisölle. Kilpailun tuomaristo valitsee yhden voittajan, ja lisäksi yleisöllä on mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan. Äänestys on jo nyt käynnissä osoitteessa www.energyweek.fi/awards.

Keskiviikko on älykkään energian päivä ja torstaina keskitytään kaasuenergiaan. Gas Exchange-messutapahtuman lisäksi kuullaan seminaarissa monia kaasualan ehdottomia kärkinimiä.

Image 1– Suosittelemme rekisteröitymistä kaikkiin tapahtumiin etukäteen. Ilmoittautuneita on jo huomattavasti enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan. Osallistujia on tulossa Pohjoismaiden lisäksi muun muassa Iso-Britanniasta, Saksasta ja Alankomaista, jokainen maanosa on edustettuna. Jotkut seminaaritilat ovat jo loppuun varattuja ja niiden ilmoittautuminen on pitänyt sulkea, kertoo markkinointipäällikkö Mari Kattelus.

EnergyWeekin oma appi on nyt ladattavissa App Storesta ja Googlen kaupasta.

– Ympäristöystävällisyys on päivän sana, joten luovuimme paperisista ohjelmalehtisistä ja muista lippulapuista. Viikon ohjelman ja muut tarpeelliset tiedot voi nähdä appista, jonne voi myös koota omaa kalenteriaan, arvioida viikon eri tapahtumien onnistumista ja kirjata muistiinpanoja, Communications & Brand Manager Kristoffer Jansson kertoo.

Tutustu EnergyWeekin ohjelmaan osoitteessa www.energyweek.fi.

Lue lisää Ympäristöystävällinen autoilu -tapahtumasta

 

Lisätietoja

Mari Kattelus
Mari Kattelus
Markkinointipäällikkö
+358 400 681 048
Seutuviestintä, REKRY2019

Kristoffer Jansson www
Kristoffer Jansson
Communications & Brand Manager
+358 40 539 4055
EnergyVaasa

‹ Siirry "Uutiset"-sivulle