EnergyVaasa Talks -webinaareissa esitellään energiateknologian teemoja koko vuoden 2021

22.10.2020

EnergyWeek 19032019 Kasper DalkarlEnergyWeek 2019

Kansainvälisen energia-alan huipputapahtuma EnergyWeekin järjestäjät käynnistävät tammikuussa 2021 uuden energia-alan webinaarisarjan EnergyVaasa Talks. Webinaarisarja ulottuu koko vuoden 2021 ajalle, ja webinaarien teemat liittyvät laajasti energiateknologiaan.

EnergyWeek 2020 oli yksi ensimmäisistä suurtapahtumista, jotka koronaviruspandemian vuoksi jouduttiin siirtämään myöhempään ajankohtaan. EnergyWeek on vuosittain kerännyt yli 4 500 kävijää lähes 30 eri maasta, ja ohjelmassa on ollut paljon tapaamisia ja kohtaamisia, siksi tapahtuman järjestämistä ja uutta ajankohtaa on pitänyt miettiä nimenomaan turvallisuusnäkökulmasta.

EnergyWeekiä koordinoiva EnergyVaasan Communications & Brand Manager Kristoffer Jansson on lokakuun aikana EnergyWeekin järjestäjätahojen kanssa suunnitellut seuraavaa EnergyWeekiä.  Näytteilleasettajilta kerätyn palautteen perusteella tapahtuman järjestämistä tutussa muodossa ei nähty mahdollisena vielä vuoden 2021 aikana.

Realistisena vaihtoehtona nähtiin sitä vastoin Vaasa EnergyWeekin järjestäminen keväällä 2022 tuttuun tapaan laajan seminaari- ja verkostoitumistapahtuman muodossa. Perinteinen EnergyWeek päätettiin siis järjestää seuraavan kerran 21.–24.3.2022, jolloin ohjelmassa on yli 100 puhujaa yli 20 eri seminaarissa.

Vuonna 2021 virittäydytään koko vuoden ajan EnergyWeekin tunnelmiin, ja EnergyWeekin järjestäjätahot (yli 30 organisaatiota) suunnittelevat parhaillaan webinaarisarjaa EnergyVaasa Talks. Ensimmäiset maksuttomat ja kaikille avoimet webinaarit järjestettäneen jo tammikuussa, ja tarkempia tietoja ensimmäisten webinaarien sisällöstä ja puhujista saadaan marras–joulukuun aikana.

– Osallistujien ja järjestäjien turvallisuus on luonnollisesti tärkeintä tässä vallitsevassa tilanteessa. Siksi EnergyWeekin partnerit ja järjestävät organisaatiot ovat sitoutuneet järjestämään parhaat mahdolliset online-tapahtumat vuoden 2021 aikana. EnergyWeekin ohjelma esitellään siis pienemmissä paloissa EnergyVaasa Talks -webinaareina koko vuoden eli 12 kuukauden aikana, Jansson kertoo.

– Fokuksemme on EnergyVaasa Talks -webinaarisarjan lisäksi myös vahvasti maaliskuussa 2022, jolloin päästään toteuttamaan EnergyWeekiä Vaasassa sen täydessä mittakaavassa. Vuorossa on siis tuttuakin tutumpi energia-alan huipputapahtuma, hieman myöhemmin kuin alun perin maaliskuussa 2020 arvelimme, mutta uudistuneena sekä vahvempana ja monipuolisempana kuin koskaan, Jansson vakuuttaa.

EnergyVaasa Talks

  • kaikille avoimia ja maksuttomia englanninkielisiä verkkotapahtumia
  • järjestäjinä EnergyWeekin järjestäjäorganisaatiot ja partnerit (30 organisaatiota)
  • ensimmäiset webinaarit suunnitteilla tammikuulle, sarja jatkuu koko vuoden 2021

Vaasa EnergyWeek

  • vuotuinen kansainvälinen energiateknologia-alan tapahtuma
  • koronatilanteen vuoksi välivuodet 2020 ja 2021
  • 4 600 kävijän odotetaan saapuvan Vaasaan 21.–24.3.2022
  • yli 20 englanninkielistä seminaaria neljän päivän aikana
  • yli 100 puhujaa
  • muotoutunut seminaariviikosta myös verkostoitumis- ja asiantuntijatapahtumaksi

 ‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Prestige Car Centeristä valtakunnallinen Vuoden Uusyrittäjä 2020

25.11.2020 | Uutiset
Suomen Uusyrityskeskukset ry:n (SUK) valtakunnalliseksi Vuoden Uusyrittäjäksi 2020 on valittu autoliike Prestige Car Center Oy:n vaasalaisyrittäjä Rasmus Lönnqvist. Kunniamaininnat annettiin Savonlinnassa toimivan Laitaatsillan Telakka Oy:n ja Hämeenlinnan kupeessa, Hattulassa, toimivan Taikakeppari Oy:n yrittäjille.
Lue lisää

Päivittyvä seuranta: Koronatilanne ja yritykset - hyödyllistä tietoa

25.11.2020 | Uutiset
Kokoamme tälle sivulle hyödyllistä tietoa koronatilanteesta alueemme yritysten näkökulmasta. Sivua päivitetään jatkuvasti.
Lue lisää

Verkkotapahtumille parempaa näkyvyyttä maksuttomien tapahtumakalenterien kautta

19.11.2020 | Uutiset
Koronapandemia on pakottanut monet tapahtumanjärjestäjät ajattelemaan asioita uusiksi. Fyysisten tapahtumien sijaan yhä suurempi osa tapahtumista järjestetään digitaalisesti verkossa. Useimmat meistä viettävät yhä enemmän aikaa kotona. Tarvitaan myös tapahtumia, joihin voi osallistua altistamatta itseään suurille ihmismassoille.
Lue lisää

Yritysneuvojalta kysyttyä: Kannattaako yritykselle ostaa auto vai käyttää omaa autoa?

19.11.2020 | Uutiset
Kun yrittäjä on aloittanut toimintansa, alkaa auton mittariin kertyä kilometrejä: noudetaan tavaraa, ajetaan asiakkaan luo, lähdetään koulutukseen. Kannattaako yrittäjän tehdä nämä matkat omalla autolla vai kannattaako yritykselle ostaa oma auto?
Lue lisää

Yrityksen hinta on aina ostajan ja myyjän välinen sopimus

17.11.2020 | Uutiset
Valmisteltu omistajanvaihdos -webinaarisarjan toisessa osassa keskityttiin yrityksen arvonmääritykseen. Noogan asiantuntijat Monika Ahlskog ja Ville Hautala muistuttivat, ettei ole olemassa kahta samanlaista yritystä tai ostajaa, joten ei myöskään ole kahta samanlaista omistajanvaihdosprosessia.
Lue lisää

Federica Polo on nimitetty EU Affairs Manageriksi Teknologiakeskus Merinovaan

17.11.2020 | Uutiset
Federica Polo aloittaa EU Affairs Managerina Teknologiakeskus Merinovan palveluksessa 1.12.2020. Tehtävässään hän edistää yliopistojen ja yritysmaailman sidosryhmien aktiivista yhteistyötä eurooppalaisessa ja kansainvälisessä tutkimusyhteistyössä toimimalla yhteyspisteenä ja välittäjänä projekti-ideoiden kehittämisessä yhdessä Vaasan seudun energiaekosysteemin toimijoiden kanssa.
Lue lisää

ACCESS-hanke edistää ympäristöystävällisiä matkaketjuja Vaasan seudulla

16.11.2020 | Uutiset
Työ- ja elinkeinoministeriö on myöntänyt Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKille rahoitusta hankkeeseen, joka edistää paikallisen matkailuelinkeinon elpymistä ja hyödyttää matkailuelinkeinoa niillä alueilla, joissa kävijöitä on eniten. Hankkeen koko nimi, ACCESS – Developing accessibility and new sustainable services in Vaasa region, kiteyttää tavoitteen: päämääränä on lisätä Vaasan seudun matkailukohteiden tavoitettavuutta kestävin ja vastuullisin keinoin.
Lue lisää

Yrityksiä perustetaan nyt Vaasan seudulla yhtä ahkerasti kuin ennen korona-aikaa

09.11.2020 | Uutiset
Suomen 30 Uusyrityskeskuksen kautta perustettiin tammi-syyskuun aikana kahdeksan prosenttia vähemmän uusia yrityksiä kuin vuosi sitten vastaavana aikana. Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startiassa vuosi on kuitenkin tähän mennessä ollut edellisvuoden kaltainen, mitä perustettujen yritysten määrään tulee.
Lue lisää