Asiakas painaa printtiä ja Movaco hoitaa loput

10.06.2020

Mårten Snellman, Alexandra Nivukoski, Outi Barysheva.Movacon yrittäjä Mårten Snellman sekä asiakkuuspäälliköt Alexandra Nivukoski ja Outi Barysheva haluavat helpottaa asiakkaan arkea löytämällä tämän tarpeisiin sopivat ja tehokkaat ratkaisut.

Tulostamisen ja asiakirjahallinnan erikoisosaaja Movaco palvelee Vaasan alueen yrityksiä valtuutettuna Canon Business Center -jälleenmyyjänä. Yrityksen tavoitteena on tehostaa asiakkaan toimintaa tarjoamalla monipuolisia dokumentinhallintaan liittyviä ratkaisuja aina tulostamisesta tai skannaamisesta asiakirjan tietoturvalliseen siirtämiseen ja säilytykseen.

Alkuvuodesta 2020 Movaco liittyi Uusyrityskeskus Startian asiantuntijaverkostoon voidakseen yhä paremmin tavoittaa Vaasan seudun pienyrityksiä jo niiden perustamisvaiheessa.

– Meidän tehtävämme on tarjota asiakkaalle ratkaisuja tulostamiseen ja asiakirjahallintaan. Asiakkaan ei tarvitse muuta kuin painaa printtiä ja me pidämme huolen siitä, että kaikki toimii. Meille on myös todella tärkeää, että käyttäjät osaavat käyttää omaa työskentelyään tehostavia laiteominaisuuksia. Ei tarvitse siis yksin värkätä ja vääntää, vaan asiakas saa keskittyä omaan ydinosaamiseen, Movacon asiakkuuspäällikkö Outi Barysheva kertoo.

Alexandra Nivukoski, Outi Barysheva.

Alexandra Nivukoski ja Outi Barysheva työskentelevät Movacolla asiakkuuspäällikköinä.

– Haluamme olla yritysten kumppani. Vaalimme hyviä asiakassuhteita, jotka syntyvät luottamuksesta. Haluaisimme ilman muuta olla mukana yrityksen rinnalla jopa heti sen perustamisesta lähtien, hän jatkaa. 

Pikkuprintteristä suurkuvatulostimeen, ja kaikkea siltä väliltä

Movacolta yritys voi siis hankkia tulostuslaitteen tarpeiden mukaan pienestä printteristä suurkuvatulostimeen, ja lisäksi kaikki tarvittavat paperit, värikasetit sekä huollot. Kutakin asiakasta palvelee aina oma yhteyshenkilö, jolloin tämä pystyy tutustumaan yrityksen toimintaan ja auttamaan asiakkaan arkea aidosti helpottavien ratkaisujen ja palveluiden valinnassa.

Asiakaskuntaan kuuluu pääasiassa pk-yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita. Palvelut sopivat kuitenkin organisaation koosta tai muodosta riippumatta kaikille, joilla on tarve tulostaa ja säilöä tiedostoja.

Pienenkin yrityksen asiakirjanhallintaan

Joskus yrityksen toimistotyön pullonkaula voi olla juuri tuloste: esimerkiksi vaikeaselkoinen lomake, jonka käsittely on työlästä ja aikaa vievää. Silloin Movaco voi auttaa muuttamalla tiedon keruun kokonaan sähköiseksi.  

Movaco9Movacon toimisto sijaitsee Vaasassa Ratakadulla.

– Haluamme ymmärtää asiakkaamme liiketoimintaa ja sitä kautta löytää oikeasti tarpeisiin sopivat ja tehokkaat ratkaisut. Kokonaisvaltainen palvelu on meille ensiarvoisen tärkeää, Barysheva toteaa.

– Toimivat koneet vapauttavat yrittäjän keskittymään omaan osaamiseensa. Movacolla on vankka asiantuntemus kaikesta tulostamiseen liittyvästä ja paikallisena toimijana valmius palvella alueemme yrityksiä hyvin joustavasti, Startian johtaja Tommi Virkama sanoo.

 ‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Energy Academy -mentoriohjelmassa kehitetään osaamista

19.04.2024 | Uutiset
Energy Academy on 16 yrityksen ja organisaation yhteistyöverkosto, joka järjestää vuosittain mentorointiohjelman alueen korkeakouluopiskelijoille. Uusin, syksyllä 2023 alkanut ohjelma tarjoaa noin seitsemän kuukauden aikana noin 20 opiskelijalle ainutlaatuisen henkilökohtaisen mahdollisuuden osaamisen kehittymiseen ja verkostojen luomiseen työelämään.
Lue lisää

Nurminen Logistics laajentaa kansainvälistä toimintaansa uudella raideyhteydellä Ruotsissa

15.04.2024 | Uutiset
Suomalainen logistiikkayritys Nurminen Logistics avaa uuden raideliikenneyhteyden Ruotsissa. Yhteistyössä VÄTE Rail AB:n kanssa avattu reitti kulkee Haaparannan ja Uumajan kautta Göteborgiin, Pohjoismaiden suurimpaan satamaan.
Lue lisää

EU-liikennepolitiikkaa, mutta kenelle?

12.04.2024 | Uutiset
Riitta Björkenheimin kolumni Vaasa Insiderissä:
Lue lisää

Jos sinua ei huomata, et ole olemassa – by Sand auttaa rakentamaan yrityksesi tavaramerkkiä

11.04.2024 | Uutiset
Jotta yrityksesi erottuisi massasta ja asiakkaat innostuisivat juuri sinun palveluistasi tai tuotteistasi, sillä pitää olla visuaalinen identiteetti, joka antaa selkeän kuvan yrityksestäsi ja sitä kautta lisää luottamusta brändiisi. Hieno logo on hyvä alku, mutta se ei valitettavasti riitä pitkälle.
Lue lisää

Uusia, mutta tuttuja kasvoja VASEKin hallitukseen

04.04.2024 | Uutiset
Yhtiön vuoden 2023 kokonaisliikevaihto oli 2,42 miljoonaa euroa ja voittoa tavoittelemattoman yhtiön vuoden 2023 tulos oli runsaat 12 tuhatta euroa voitollinen. Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin 3.4.2024 pidetyssä yhtiökokouksessa yhtiön hallitukseen valittiin seuraavat henkilöt:
Lue lisää

Kalastajana kokopäiväisesti – vapaus monien haasteiden keskellä

02.04.2024 | Uutiset
On varhainen maaliskuun aamu ja Kim Ömossa Molpessa valmistautuu lähtemään jäälle kokemaan verkkoja. Meri – oli se sitten jäässä tai avovettä, tyynellä tai myrskyssä – on ollut hänen työpaikkansa marraskuusta 2023 lähtien, jolloin hänestä tuli kokopäiväinen ammattikalastaja perustettuaan yrityksensä K-Fishing.
Lue lisää

EnergyWeek 2024 houkutteli ennätysmäärän kävijöitä

25.03.2024 | Uutiset
EnergyWeek 2024 keräsi edellisviikolla jälleen kerran Vaasaan ennätysmäärän kävijöitä seminaareihin ja messutapahtumiin.
Lue lisää

Vaikuttavuusmalli kuvaa innovaatioekosysteemityötä

21.03.2024 | Uutiset
Vaasan ekosysteemisopimuksen toimijat ovat laatineet vaikuttavuuspolun, joka kuvaa ekosysteemisopimuksen tavoitteita, panoksia ja toimenpiteitä sekä onnistumisia ja miten niitä mitataan.
Lue lisää