Asiakas painaa printtiä ja Movaco hoitaa loput

10.06.2020

Mårten Snellman, Alexandra Nivukoski, Outi Barysheva.Movacon yrittäjä Mårten Snellman sekä asiakkuuspäälliköt Alexandra Nivukoski ja Outi Barysheva haluavat helpottaa asiakkaan arkea löytämällä tämän tarpeisiin sopivat ja tehokkaat ratkaisut.

Tulostamisen ja asiakirjahallinnan erikoisosaaja Movaco palvelee Vaasan alueen yrityksiä valtuutettuna Canon Business Center -jälleenmyyjänä. Yrityksen tavoitteena on tehostaa asiakkaan toimintaa tarjoamalla monipuolisia dokumentinhallintaan liittyviä ratkaisuja aina tulostamisesta tai skannaamisesta asiakirjan tietoturvalliseen siirtämiseen ja säilytykseen.

Alkuvuodesta 2020 Movaco liittyi Uusyrityskeskus Startian asiantuntijaverkostoon voidakseen yhä paremmin tavoittaa Vaasan seudun pienyrityksiä jo niiden perustamisvaiheessa.

– Meidän tehtävämme on tarjota asiakkaalle ratkaisuja tulostamiseen ja asiakirjahallintaan. Asiakkaan ei tarvitse muuta kuin painaa printtiä ja me pidämme huolen siitä, että kaikki toimii. Meille on myös todella tärkeää, että käyttäjät osaavat käyttää omaa työskentelyään tehostavia laiteominaisuuksia. Ei tarvitse siis yksin värkätä ja vääntää, vaan asiakas saa keskittyä omaan ydinosaamiseen, Movacon asiakkuuspäällikkö Outi Barysheva kertoo.

Alexandra Nivukoski, Outi Barysheva.

Alexandra Nivukoski ja Outi Barysheva työskentelevät Movacolla asiakkuuspäällikköinä.

– Haluamme olla yritysten kumppani. Vaalimme hyviä asiakassuhteita, jotka syntyvät luottamuksesta. Haluaisimme ilman muuta olla mukana yrityksen rinnalla jopa heti sen perustamisesta lähtien, hän jatkaa. 

Pikkuprintteristä suurkuvatulostimeen, ja kaikkea siltä väliltä

Movacolta yritys voi siis hankkia tulostuslaitteen tarpeiden mukaan pienestä printteristä suurkuvatulostimeen, ja lisäksi kaikki tarvittavat paperit, värikasetit sekä huollot. Kutakin asiakasta palvelee aina oma yhteyshenkilö, jolloin tämä pystyy tutustumaan yrityksen toimintaan ja auttamaan asiakkaan arkea aidosti helpottavien ratkaisujen ja palveluiden valinnassa.

Asiakaskuntaan kuuluu pääasiassa pk-yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita. Palvelut sopivat kuitenkin organisaation koosta tai muodosta riippumatta kaikille, joilla on tarve tulostaa ja säilöä tiedostoja.

Pienenkin yrityksen asiakirjanhallintaan

Joskus yrityksen toimistotyön pullonkaula voi olla juuri tuloste: esimerkiksi vaikeaselkoinen lomake, jonka käsittely on työlästä ja aikaa vievää. Silloin Movaco voi auttaa muuttamalla tiedon keruun kokonaan sähköiseksi.  

Movaco9Movacon toimisto sijaitsee Vaasassa Ratakadulla.

– Haluamme ymmärtää asiakkaamme liiketoimintaa ja sitä kautta löytää oikeasti tarpeisiin sopivat ja tehokkaat ratkaisut. Kokonaisvaltainen palvelu on meille ensiarvoisen tärkeää, Barysheva toteaa.

– Toimivat koneet vapauttavat yrittäjän keskittymään omaan osaamiseensa. Movacolla on vankka asiantuntemus kaikesta tulostamiseen liittyvästä ja paikallisena toimijana valmius palvella alueemme yrityksiä hyvin joustavasti, Startian johtaja Tommi Virkama sanoo.

 ‹ Siirry "Uutiset"-sivulle

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirje

Tulevaisuuden kestävä yhteiskunta odottaa ennakkoluulottomuutta

28.09.2023 | Uutiset
Vaasassa vietettiin Kestävyysviikolla 25. –28.9. myös Green Skills Weekiä, jonka aikana Vaasan yliopiston, Vamian ja Novian opiskelijat saivat kuulla asiantuntijaluentoja vihreästä siirtymästä, hyvinvointiteknologiasta ja kestävyydestä, kiertotaloudesta ja tulevaisuuden työelämästä.
Lue lisää

Mustasaarelainen perheyritys Wellmedic valtakunnallisen Vuoden uusyrittäjä -kilpailun finaaliin

26.09.2023 | Uutiset
Suomen Uusyrityskeskukset ry palkitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan yleisön suosikki avoimella äänestyksellä. Omaa suosikkiaan voi äänestää netissä 26.9.-9.10.2023. Kilpailun pääyhteistyökumppani on Oma Säästöpankki, ja toisena yhteistyökumppanina toimii Patentti- ja rekisterihallitus. Vuoden Uusyrittäjä -kilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka ovat perustaneet yrityksensä Uusyrityskeskuksen avustuksella, ja joiden yritystoiminta on ollut menestyksekästä. Raati valitsee yhden palkittavan ja yleisö oman suosikkinsa.
Lue lisää

SOF-hanke haluaa tehdä Pohjanmaasta kestävyyden ja kiertotalouden keskuksen

20.09.2023 | Uutiset
Vihreä siirtymä on täydessä vauhdissa, ja haluamme auttaa Pohjanmaan yrityksiä sopeutumaan ja valmistautumaan sen mukanaan tuomiin muutoksiin.
Lue lisää

Finnair lisää maanantaiaamuihin uuden lentoyhteyden

14.09.2023 | Uutiset
Lentoyhtiö Finnair lisää 30.10. alkaen maanantaiaamuihin Vaasa-Helsinki välille uudet lentoyhteydet seuraavasti:
Lue lisää

Maanviljelijä, mutta ennen kaikkea yrittäjä isolla Y:llä

11.09.2023 | Uutiset
Viljapöly leijuu ilmassa ja kuivuri käy täydellä teholla Aulis Nuujan tilalla Isonkyrön Tuuralassa. Vaikka Nuuja itse on myös maanviljelijä, hänen oma viljelyalansa on vain pieni osa hänen yrityksensä toiminnasta, joka kattaa kaiken koneiden myynnistä kiinteistöjen vuokraukseen, urakointitöihin ja omaan tuotevalmistukseen.
Lue lisää

VASEKin työntekijöitä palkittiin kauppakamarin ansiomerkeillä

06.09.2023 | Uutiset
VASEK vietti 20-vuotisjuhlaansa 5.9. ja samassa yhteydessä palkittiin pitkään yhtiössä palvelleita työntekijöitä kauppakamarin ansiomerkeillä seuraavasti:
Lue lisää

VASEK 20 vuotta – yhteistyöllä merkittäviin tuloksiin

05.09.2023 | Uutiset
Seitsemän Vaasan seudun kunnan omistama kehitysyhtiö Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK viettää yrittäjänpäivänä 5. syyskuuta 20-vuotisjuhlaansa. Vaasan seudun kunnat perustavat VASEKin vuonna 2003.
Lue lisää

Kehittyvä Vaasan seutu -juhlakirja tarjoaa useita näkökulmia VASEKin toimintaan

05.09.2023 | Uutiset
Yrittäjän päivänä 5.9. julkaistu Kehittyvä Vaasan seutu -juhlakirja esittelee VASEKin 20 ensimmäisen toimintavuoden tärkeimmät tapahtumat, kuvaa toimintaa kehitysyhtiönä ja yhdistää työn suurempiin yhteiskunnallisiin ja liike-elämän teemoihin.
Lue lisää