Tuntuuko joskus, että elämässä ei ole muuta kuin työnteko omassa yrityksessä? Koetko voimattomuutta, kun ajattelet toiminnan kehittämistä? Ajatteletko, että olet toimintasi kanssa aivan yksin?

Tiedätkö, että sinulla on maksutta käytössäsi paitsi kaikkien Startian ja VASEKin yritysneuvojien palvelut myös mahdollisuus hakea itsellesi mentori, yrityskummi? Sinun ei tarvitse olla yrittäjien jäsen voidaksesi saada maksutonta palvelua, vaan he toimivat vapaaehtoispohjalta. Oletko kohdannut liiketoiminnassasi ongelman tai haluat kehittää yrityksesi toimintaa nykyisestä? Yrityskummi voi olla tukenasi liiketoiminnallisten haasteidesi ratkaisemisessa – keskustelukumppani, jonka kanssa voit pallotella ajatuksiasi. Vaasan seudulla on laaja verkosto, josta voidaan hakea sopiva kumppani tueksesi. On valtava mahdollisuus, kun voi hyödyntää kokeneista yrittäjistä, liike-elämän asiantuntijoista ja yritysjohtajista koostuvan verkoston osaamista. Hae itsellesi yrityskummia, älä jää yksin ideoidesi kanssa. Lue lisää kummeista osoitteesta www.yrityskummit.fi.

Apu voi myös löytyä Startian laajentuneesta asiantuntijaverkostosta, jossa kauttamme voi varata aikoja maksuttomaan alkukartoitukseen eri asiantuntijoille.

Antti Alasaari
Antti Alasaari
Yritysneuvoja
+358 44 512 6613
Aloittavat yritykset, maaseutuelinkeinot Kyrönmaa

 

‹ Siirry "Uutiset"-sivulle