IMG 1068 wwwKuva tasavallan presidentti Niinistön vierailulta Vaasaan vuonna 2016

Tasavallan presidentin kansilia on tänään ilmoittanut presidentti Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion vierailusta Vaasaan 1.11. Vierailun ohjelmasta kerrotaan seuraavaa:

Vierailu alkaa tutustumisella Yrityskylän toimintaan yhdessä Vaasan nuorisovaltuutettujen kanssa. Yrityskylässä on vierailun aikaan meneillään 6.-luokkalaisten yrityskyläpäivä. Lisäksi presidenttipari keskustelee nuorisovaltuutettujen kanssa valtuuston toiminnasta ja nuoria koskevista asioista.

Yrityskylän jälkeen presidentti Niinistö ja rouva Haukio siirtyvät opetus- ja tutkimuslaboratorio Technobothniaan, jossa he tapaavat Vaasan kaupungin, korkeakoulujen ja seudun yritysten edustajia. Tapaamisessa keskustellaan julkisen sektorin, korkeakoulujen ja yritysten näkemyksistä ja yhteistyöstä ympäristön kannalta puhtaampien ratkaisujen kehittämisessä ja kaupallistamisessa.

Kello 16.35 presidentti Niinistö ja rouva Haukio tapaavat kansalaisia kauppakeskus Rewell Centerissä Vaasan keskustassa.

Vierailun päätteeksi presidentti Niinistö ja rouva Haukio osallistuvat Vaasan ja Seinäjoen kaupunginorkestereiden yhteiskonserttiin Vaasan kaupungintalolla. Konsertissa kantaesitetään Leif Segerstamin sinfonia nro 319, Ihmisihme, joka on omistettu presidenttiparin pojalle Aarolle.

 

 

Kuva: Katri Makkonen/Tasavallan presidentin kanslia

 

‹ Siirry "Tiedotteet"-sivulle