Yrittäjän päivä - Avoimet ovet VASEKilla ja Startiassa

5
tiistaina, 05.09.2017
12:00 — 18:00
Alatori 1A, 3. krs
Yrittäjän päivänä drop in -yritysneuvontaa ja kahvitarjoilu VASEKilla ja Startiassa

Tervetuloa VASEKille ja Uusyrityskeskus Startiaan tutustumaan toimintaamme ja drop in -yritysneuvontaan Yrittäjän päivänä 5. syyskuuta klo 12–18. Yritysneuvojamme ovat silloin tavattavissa ilman ajanvarausta. Drop in -yritysneuvonnassa kannattaa poiketa, mikäli miettii uuden yrityksen perustamista tai haluaa kehittää jo toiminnassa olevaa yritystä. Tarjoamme neuvoja myös esimerkiksi omistajanvaihdoksiin tai muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

5.9. tarjoamme kaikille kävijöille kahvit Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startian 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Tie yrittäjäksi on kulkenut Startian kautta syyskuusta 1992 lähtien. Olemme auttaneet 3669 yrityksen perustamisessa 1992–31.7.2017. 

VASEKilla ja Startiassa syyskuu on yrittäjän kuukausi. Syyskuun aikana yritysneuvonnassa käyneet saavat pienen lahjan. Käydessäsi toimistollamme syyskuun aikana voit osallistua arvontaan, jossa on palkintona lahjakortteja Vaasan seudun liikkeisiin. Arvonta suoritetaan lokakuun alussa. Varaa aikasi yritysneuvontaan tämän linkin kautta: http://www.vasek.fi/yhteystiedot/varaa-aika-yritysneuvojalle/ 

startia pohjalainen mainos