‹ Takaisin

Työpaja innovatiivisista energiasektorin ratkaisuista rakennus- ja kiinteistöalalla

Seminaarit, luennot ja kokoukset
13.10.2023
09:00 - 11:30
, Centrumvägen 3 00000 Korsholm
Järjestäjä: Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK
44886-Botnia-High-12.jpg
Bothnia Green Energy kutsuu työpajaan, jossa keskustellaan uusista innovatiivisista ratkaisuista energiasektorilla

Rakennus- ja kiinteistöalan ympäristövaikutukset muodostavat merkittävän osan yhteiskunnan ympäristövaikutuksista. Kovan rakentamistahdin yhdistäminen Suomen ilmastotavoitteisiin on näin ollen suuri haaste. Nämä haasteet kaupunkikehityksessä edellyttävät innovaatioita eri tasoilla.

North Sweden Cleantech on aikaisemmassa kansainväliseen klusteriyhteistyöhön liittyvässä esiselvityksessä tunnistanut Nätverket för hållbart byggande och förvaltande i kallt klimat -verkoston (jatkossa verkosto) mahdolliseksi innovaatioklusteriksi. Haastattelututkimus toteutettiin kesäkuussa 2022 Esamin toimesta ja North Sweden Cleantechin toimeksiannosta. Tarkoituksena oli tutkia energiakeskeistä innovaatiotyötä sekä kiinnostusta Merenkurkun ylittävään yhteistyöhön verkoston toimijoiden keskuudessa.

Kiinnostus energiayhteistyöhön oli suurta, ja osana tätä Bothnia Green Energy -hanke kutsuu nyt kiinnostuneet osallistujat mukaan saamaan lisää tietoa ja käymään keskustelua työpajan muodossa.

Työpajan tavoitteena on koota toimijoita, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään yhdessä muiden kanssa innovatiivisia energiasektorin ratkaisuja energiankulutuksen, hiilidioksidipäästöjen ja energiakustannusten vähentämiseksi. Tarkoituksena on keskustella tulevista ratkaisuista ja siten edistää vihreää siirtymää.

Osallistuminen tarjoaa monia hyötyjä: laajentuneen verkoston, inspiraatiota, tietoa, uusia kokemuksia ja ennen kaikkea uusia liiketoiminta- ja yhteistyömahdollisuuksia. Projektin tavoitteena on nopeuttaa kestävien tulevaisuuden energiaratkaisujen innovaatiota yhdistämällä yritykset ja organisaatiot osallistuvilla alueilla ja siten edistää niiden kilpailukykyä. Odotamme, että projekti rajat ylittävän yhteistyön kautta edistää kestävien energiaratkaisujen innovaatioita.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, millaisista innovatiivisista ratkaisuista energiasektorilla olette kiinnostuneita keskustelemaan.

Tervetuloa!

Bothnia Green Energy -hankekumppanit:
Merenkurkun neuvosto EAYY (johtava tuensaaja), Pietarsaaren seudun Kehittämisyhtiö Concordia, Kokkolanseudun kehitys Oy KOSEK, Oy Merinova Ab, Skellefteå Science City AB, Uumajan kunta, Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK ja Övik Energi.

Lue lisää ja ilmoittaudu

‹ Takaisin