‹ Takaisin

Små och medelstora företags roll i den framtida globala vätgasekonomins ekosystem

Seminaarit, luennot ja kokoukset
20.1.2022
10:00 - 11:00
Tapahtuma järjestetään netissä.
Järjestäjä: Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK
38563-Banner-FCS-och-H2-Ecosystem.png
Webinariet är ämnat för företag, kommuner och branschorganisationer som vill få en bild av hur vätgas används idag

Vätgas har seglat upp som en viktig del av EUs väg mot ett klimatneutralt samhälle och det initieras nu en mängd projekt och investeringar inom vätgasekonomin runt om i Europa.

Vasaregionens Utveckling Ab VASEK har inom ramen för Future Cleantech Solutions projektet genomfört en analys av hur regionens små och medelstora företag kan bli en del av den förväntade vätgasekonomin i framtiden. Analysen är gjord i samarbete med H2 Ecosystem Roadmap for Ostrobotnia -projektet, som samlar Österbottniska aktörer kring vätgas temat för att identifiera nya samarbetsmöjligheter och utveckla det lokala ekosystemet.

Webinariet är ämnat för företag, kommuner och branschorganisationer som vill få en bild av hur vätgas används idag, hur vätgasekonomin förväntas utvecklas samt vilka affärsmöjligheter detta kan skapa för regionens SME företag.

Program:
• Kjell-Owe Ahlskog, Vasaregionens Utveckling Ab VASEK: Presentation av resultaten från vätgasanalysen
• Kaisa Penttilä, Hanken Vasa: Presentation av H2 Ecosystem Roadmap for Ostrobothnias verksamhet

Arrangör: Future Cleantech Solutions & H2 Ecosystem Roadmap for Ostrobothnia

Webinariet är avgiftsfritt och öppet för alla intresserade. Webinariet genomförs på svenska. Vätgasrapporten kommer att finns tillgänglig för nerladdning på både svenska och finska.

Webinarlänken skickas till alla anmälda 20.1 på morgonen. Vänligen kolla skräpkorgen om du inte har fått länken. Vid behov kontakta info@vasek.fi.

Anmäl dig via den här länken senast 19.1.2022

‹ Takaisin