‹ Takaisin

Pk-Yrittäjien vientifoorumi

Tapahtumat
16.1.2020
18:00 - 20:00
Ravintola Hejm

vientifoorumi1

Tervetuloa PK-yrittäjien ensimmäiseen vientifoorumiin. Foorumin tarkoituksena on kerätä yhteen paikallisia, vientiä harjoittavia tai vientitoiminnan aloittamista suunnitelevia pk-yrityksiä, toimialasta riippumatta, vaihtamaan kokemuksia, parhaita käytäntöjä ja mielipiteitä toistensa kanssa. Vaasan Yrittäjät haluaa olla tukena näidenkin yritysten toiminnassa, kuulla mitä tukea erityisesti tarvitaan ja sitten yrittää mahdollistaa tarvittava tuki esim. vierailijaluentojen muodossa tai muilla tavoin, mistä voidaan keskustella lisää.

Ensimmäinen tapaaminen on torstaina 16.1.2020 ravintola Hejmin kabinetissa klo 18-20. Tarkempi ohjelma ilmestyy myöhemmin, mutta pääasiallinen tarkoitus on keskustella juuri niistä yritysten tarpeista, jotta osaisimme suunnitella tarkoituksenmukaisen ohjelman jatkoa varten.

Lisätietoa voi kysellä Vaasan Yrittäjien toiminnanjohtajalta, Mari Pohjanniemi-Kivi, p. 050 911 2208/ mari.pohjanniemi-kivi@yrittajat.fi .

Ilmoittautumiset 10.1.2020 mennessä tämän sivun kautta: https://www.yrittajat.fi/rannikko-pohjanmaan-yrittajat/vaasan-yrittajat-vasa-foretagare/a/tapahtumat/614695-pk-yrittajien-vientifoorumi

Foorumi on Vaasan Yrittäjien jäsenille maksuton, ei-jäsenille maksu on 20 euroa/kerta.

Yhteistyössä mukana Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK ja Viexpo‹ Takaisin