Passion for Nordic -Tapahtuma Bock`s Corner Villagessa

13
keskiviikkona, 13.06.2018
18:00 — 21:00
Bock's Corner Village, Gerbyntie 18, 65320 Vaasa

Osuuskunta Viexpon liki viisikymmenvuotisen viennin edistämistyön keskipisteessä on aina ollut Pohjoismaat, joista erityisesti Ruotsi, mutta myös Norja ovat olleet keskeisessä asemassa. Meille pohjalaisille tämä yhteys Pohjoismaihin on luonnollinen, koska olemme rakentaneet vienti-Suomea kulkien maailmalle useimmiten Skandinavian kautta. Seudullamme on alueellista ja historiallista osaamista sekä vahvaa yrittäjähenkisyyttä. Näitä vahvuuksia haluamme tuoda myös muun Suomen käyttöön. Pohjoismaisen hyvinvointimallin, laadun, osaamisen ja luotettavuuden myötä meillä on valtava kilpailuetu, jota haluamme tarjota muillekin hyödynnettäväksi.

Tämän kaiken haluamme jakaa kanssanne ja luoda yhdessä uudentyyppistä pohjoismaisen liiketoimintaosaamisen ekosysteemiä, jossa laajasti verkostoidutaan kunkin alueen ja toimijan vahvinta osaamisaluetta hyödyntäen.

Tämän vuoksi lanseeraamme kansallisen Pohjoismaisen liiketoimintaosaamisen hubin - NordicHubin. Teemme hyvin vahvasti työtä yhdessä monien toimijoiden kanssa. 13.6. klo 18.00-21.00 kokoonnumme alustavaan Passion For Nordic -iltaan Bock´s Corner Villageen Vaasaan. Vaasan yliopiston Innolabin johtaja Mari K. Niemen johdattelemina luomme vuorovaikutuksen ja keskustelun kautta uusia ulottuvuuksia Nordic Growth Region- ajattelumme ympärille.

Mukana tapahtumassa on mm. nuoria, opiskelijoita, päättäjiä, vaikuttajia, yrittäjiä ja virkamiehiä. Sarjan avausiltaa seuraa Taiteiden yönä torstaina 9.8. järjestettävä toinen Nordic for Passion-iltama. Kierrämme parhaillaan myös ELY-keskusten alueilla kertomassa upeasta alueestamme Pohjoismaisen osaamisen ytimessä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kuulemaan Pohjoismaisen osaamisen mahdollisuuksista ja osallistumaan keskusteluun!