Kauppakamariaamiainen kiertotaloudesta

12
torstaina, 12.10.2017
08:30 — 10:00
Ravintola Bank, Hovioikeudenpuistikko, Vaasa

Kiertotalouden keskeisenä ajatuksena on, että tuotteiden, niiden osien ja materiaalien sekä niihin sitoutuneen arvon kierto taloudessa maksimoidaan ja hukka puolestaan minimoidaan. Kiertotalouden pontimena on ilmastonmuutos ja luonnonvarojen rajallisuus. Kiertotalouden visiossa jätettä ei enää synny, kun ylijäämämateriaalit ovat raaka-ainetta muille ja tuotteet suunnitellaan yhä uudelleen käytettäviksi. Sen lisäksi, että kiertotaloudella voidaan saada luonnonvarojen kulutus kestävälle tasolle, se tarjoaa yrityksille huikeita bisnesmahdollisuuksia.

Järjestämme 12.10. klo 8.30 alkaen ravintola Bankissa Vaasassa kiertotalouden tarjoamista liiketoimintamahdollisuuksista kiinnostuneille suunnatun Kauppakamariaamiaisen. Aamiaisella kiertotaloutta avaavat EK:n kiertotalousasiantunija Tuuli Mäkelä ja Sitran johtava asiantuntija Janne Peljo. Yritysnäkökulman tilaisuuteen tuo T&K johtaja, varatoimitusjohtaja Mats Sundell, joka kertoo, mitä Mirkalla ajatellaan kiertotaloudesta.

Kauppakamariaamiainen on osallistujille maksuton, sen tarjoavat Pohjanmaan kauppakamari ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK. Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan etukäteen.

Lue lisää ja ilmoittaudu