Elmia Subcontractor 2017

15
keskiviikkona, 15.11.2017

Jönköping, Sverige

Oletko miettinyt, voisiko Ruotsista löytyä sinulle uutta markkinaa? Ruotsin alihankinta-ala on vakaa ja kasvava ja tarjoaa suomalaisille yrityksille kasvun mahdollisuuksia. Elmia Subcontractor on yksi Pohjois-Euroopan johtavista alihankkijamessuista. Messut kokoavat vuosittain noin 1 200 näytteilleasettajaa noin 30 maasta. Joka vuosi messut kokoavat hieman alle 15 000 kävijää.

Yhteismessuosasto on tehokas paikka markkinan kartoittamiseen. Viexpo tarjoaa kuudetta vuotta peräkkäin yhteisosaston suomalaisille pk-yrityksille. Käytämme samaa onnistunutta ja pidettyä konseptia kuin aikaisempinakin vuosina, muutamilla pienillä kehitysideoilla aina paranneltuna. Panostamme tänäkin vuonna erityisesti sisäänheittoon, jotta osallistuvat yritykset pääsevät keskustelemaan mahdollisimman monien potentiaalisten asiakkaiden/yhteistyökumppaneiden kanssa. Avainsanat meidän konseptille ovat: kustannustehokkuus, uusasiakashankinta ja avaimet käteen -paketti.

Kun osallistut meidän mukana messuille, säästyt oman osaston kustannuksilta, mutta ennen kaikkea saat valmiin konseptin ja sinun ei tarvitse välittää messujärjestelyistä. Saat myös tueksesi messutyöskentelyyn enemmän henkilöitä ja saat sisäänheiton avuksesi, jotta pääset juttelemaan mahdollisimman monen alan ihmisen kanssa. Tämä meidän järjestämä konsepti on ennen kaikkea helppo, kaikki järjestelyt tehdään puolestasi. Lyö nyt siis lukkoon päätös aloittaa Ruotsin markkinan kartoittaminen ja varaa oma osastopaikka, yli puolet paikoista on jo mennyt!

Viime vuonna kysyntä kasvoi, joten meillä on tarjolla kaksi vähän erityyppistä yhteismessuosastoa. Osastot sijaitsevat parhaissa ja vilkkaimmissa halleissa, A- ja B-hallissa.

Tarkemmat hintatiedot, kuvat osastoista sekä messupaketin sisältö täällä

Varaukset ja lisätiedot:
Maarit Mäkelä, maarit.makela(at)viexpo.fi, 050 373 7044
Katja Jankens, katja.jankens(at)viexpo.fi, 050 573 8876