Digitaalinen markkinointi yrityksessä -webinaari ja yrittäjien verkostoitumisaamiainen

12
torstaina, 12.10.2017
08:00 — 10:30
Vamia, Ruutikellarintie 4,

Valtakunnallista Oppisopimusviikkoa vietetään 9.–13.10.2017 ensimmäistä kertaa Suomessa. Vamiassa teemaviikkoa juhlistetaan yrittäjien verkostoitumisaamiaisella ja sen yhteydessä järjestettävällä webinaarilla Digitaalinen markkinointi yrityksessä.

  • Aamupala yrittäjille ja yrittäjien mentoreille klo 8.00–9.00
  • Digitaalinen markkinointi yrityksessä –seminaari (seurattavissa myös webinaarina eli livelähetyksenä internetin välityksellä) klo 9.00–10.30

Paikka: Vamia, Ruutikellarintie 4, Vaasa

Oppisopimus on nykyaikainen ja joustava koulutusmuoto, jonka mahdollisuuksista haluamme Oppisopimusviikolla kertoa entistä enemmän. Samalla haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden verkostoitua muiden yrittäjien kanssa sekä osallistua lyhytseminaariimme.

Aloitamme yrittäjien ja yrittäjien mentoreiden yhteisellä aamiaisella. Voit myös vierailla infopisteissä, joissa osallistujina VASEK, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät, Vamia ja Suomen Yrittäjäopisto. Aamupalan sinulle tarjoaa Vamian Työelämäosaaja –hanke. Seminaarin toteuttavat Vamia ja Suomen Yrittäjäopisto.

Ilmoittautuminen sähköpostilla (ja tieto mahdollisesta erityisruokavaliosta) viimeistään 4.10.2017.
ami.kuula@vamia.fi

TERVETULOA!

Viikon virallisena suojelijana toimii opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen ja yhteistyökumppaneina ovat mm. Opetus- ja kulttuuriministeriö, Taloudellinen tiedotustoimisto TAT sekä Suomen Yrittäjät.