Bisnestä Turkista

18
tiistaina, 18.09.2018
12:30 — 13:45
Kyrö Distillery, Oltermannintie 6, 61500 ISOKYRÖ

Nyt on hieno mahdollisuus avartaa näkymää uusille markkinoille! Tunnissa saat markkinainfoa Turkista, kuulet millaisille ratkaisuille on kysyntää ja mihin maissa investoidaan. Tule luomaan lähemmät suhteet Turkin suurlähetystön kaupallisen asiantuntijan kanssa ja saamaan ideoita siihen miten voisit edetä bisneksesi kanssa.

Ulkomaankaupan asiantuntija Turkin suurlähetystöstä Serdar Akinci vierailee Seinäjoella syyskuussa ja kutsuu eteläpohjalaisia yrityksiä verkostoitumaan!

12.30-13.00 Löydä mahdollisuuksia Turkista, ulkomaankaupan asiantuntija Serdar Akinci

Mitä tarjoaa tulevaisuuden Turkki? Mediassa Turkki näyttäytyy epävakaana maana, mutta mikä on todellisuus? Mitä Turkki voi tarjota investointikohteena, alihankkijaverkoston ja osaaja tarjonnan puitteissa 80 miljoonan asukkaan maana. Turkki toimii myös porttina Euroopan ja Etelä- ja Länsi-Aasian markkinoille. Suomalaisille Turkki on tunnettu lomakohde, onko meillä oppimista turismin hyödyntämisestä ja kehittämisestä?

13.00-13.45 Esittele ratkaisusi!

Yrityksillä on mahdollisuus pitää esittelypuhe ja saada palautetta markkina- ja yhteistyömahdollisuuksista ulkomaankaupan asiantuntijalta Serdar Akincilta. Paikkoja yritysesittelyille on rajoitetusti, ole nopea! Esittelyt tehdään avoimesti siten, että kaikki kuulevat kaikkien esitykset ja palautteet. Saamme näin yhdessä oppia kansainvälisistä markkinoista!

Ilmoittaudu samantien

Tapahtuma on osa Kasvuskanneri-hanketta, jossa haetaan uusia bisnesmahdollisuuksia ja kontakteja yritysten kasvun tueksi. Hanketta rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto, EAKR.