Asiakastietolomake fiMuista ensikäynnillä ruksia asiakastietolomakkeen kohta asiantuntijalähetteistä. Voit myös perua suostumuksen myöhemmin, lähetteet eivät sido asiakasta mitenkään.

Yritysneuvoja ja asiakas ovat keskustelleet yrityksen perustamisasioiden yhteydessä markkinoinnista, vakuutuksista, toimitiloista, kirjanpidosta ja rahoituksesta. Tapaamisen loppupuolella yritysneuvoja kysäisee: ”Sopiiko, että laitan näistä lähetteen asiantuntijalle?” Siis mikä asiantuntijalähete, mistä oikein on kyse?

Uusyrityskeskus Startian palvelut aloittaville yrittäjille ovat maksuttomia, samoin yrittäjien käytössä on maksutta myös pitkä rivi yhteistyökumppaneita, jotka ovat solmineet yhteistyösopimuksen Startian kanssa. Asiantuntijakumppanit edustavat eri aloja kuten esimerkiksi tilitoimistoja, pankkeja, vakuutusyhtiöitä, kiinteistönvälittäjiä, markkinointiammattilaisia, IPR-asiantuntijoita ja lakitoimistoja.

– Yhden tai useamman neuvontatapaamisen yhteydessä sivutaan montaa eri asiaa, ja mieluusti ohjaamme – asiakkaan suostumuksella toki – asiakkaan esimerkiksi pankkiin keskustelemaan tarkemmin eri rahoitusvaihtoehdoista tai tilitoimistoon pohtimaan tarvetta kirjanpidolle ja tai muille taloushallintapalveluille. Lähetämme täältä meiltä asiakkaan yhteystiedot ja tiivistelmän perustettavan yrityksen alasta ja tilanteesta asiantuntijakumppanillemme, ja he ottavat suoraan asiakkaaseen yhteyttä, yritysneuvoja Sari Saarikoski kertoo.

– Ensimmäiset tapaamiset ja alkukartoitukset asiantuntijan kanssa ovat aina maksuttomia. Asiakas voi itse päättää lähteekö asiantuntijayrityksen asiakkaaksi alkukartoituksen ja -tapaamisen jälkeen. Lähetteet eivät sido asiakasta mitenkään, Saarikoski vakuuttaa.

Kupongit fi– Asiakkaiden tilanteet ja etenemistahdit yrityksen perustamisen kanssa vaihtelevat paljon, joten ensimmäisen käynnin jälkeen ei välttämättä vielä nähdä tarvetta kaikille asiantuntijapalveluille, mutta seuraavien käyntien jälkeen lähetteitä lähetetään lisää sitä mukaa kun tarvetta tulee, Startian johtaja Tommi Virkama kertoo.

– Asiantuntijakumppanit ovat meille tosi tärkeitä, sillä jätämme mielellämme esimerkiksi vakuutusyhtiölle tulevan yrittäjän vakuutustarpeen kartoittamisen. Liiketoimintasuunnitelman laatimisen yhteydessä keskustellaan markkinoinnista ja markkinointisuunnitelman laatimisesta, mutta markkinointikeinoja on erilaisia lähes yhtä monta kuin on yrittäjääkin, joten markkinoinnin asiantuntija on silloin oikea taho auttamaan, kun paneudutaan asiaan syvällisemmin, Virkama jatkaa.

Muutamat asiantuntijoista pitävät myös VASEKin tiloissa maksuttomia vastaanottopäiviä, joihin voi varata ajan VASEKilta. Samoin uusille Startia-asiakkaille jaettavissa infokansioissa on mukana etukuponkeja, jotka kannattaa hyödyntää.

 

Startian asiantuntijakumppanit

Asiantuntijakumppaneiden maksuttomat neuvonnat löydät tapahtumakalenterista

Muista myös Lakimiehen sparrausapu

 

Tommi Virkama
Tommi Virkama
Startian johtaja
+358 400 919 361
Aloittavan yrittäjän neuvonta

StartiaUYKIns 400px

 

‹ Siirry "Artikkeleita"-sivulle