AsiantuntijaTietaaLogo web

Asianajotoimisto Näsman & Båsk Oy on vaasalainen asianajotoimisto, jonka asianajaja Christian Näsman perusti vuonna 1998 ja jonka osakkaaksi asianajaja Björn Båsk tuli vuonna 2009. Asianajotoimiston palveluksessa on heidän lisäkseen neljä juristia sekä kolme henkilöä hoitamassa konttoriasioita. Tämän lisäksi toimistossa työskentelee koko ajan myös opiskelijoita ja harjoittelijoita. Näsman & Båsk onkin todennäköisesti tällä hetkellä henkilöstömäärältään suurin asianajotoimisto Vaasassa.

– Meidän toimistomme on auki ympäri vuoden ja meillä on päivystys myös loma-aikoina. Se on etu, jonka asiakas saa toimiessaan riittävän suuren asianajotoimiston kanssa, kertoo varatuomari Sabina Saramo.

Monipuolista kokemusta

Startian tuore asiantuntijakumppani Näsman & Båsk on monipuolinen asianajotoimisto, jonka henkilökunnalla on laaja kokemus juridiikan eri osa-alueista. Toimisto hoitaa sekä siviili- että rikosoikeuteen liittyviä asioita, ja sen asiakkaina on yhtä hyvin yrityksiä kuin yksityishenkilöitä.

Ryhmakuva1 400pxAsianajaja Christian Näsman (alhaalla vasemmalla), varatuomari Sabina Saramo, asianajaja Kirsi Hägglund sekä lakimies Oskar Sundback (rappusissa vasemmalla) ja asianajaja Björn Båsk ovat valmiina palvelemaan Startian asiakkaita. Kuvasta puuttuu varatuomari Linda Häggblom.

– Meillä on erittäin vahva kokemus konkurssi- ja saneerausmenettelyiden hoitamisesta. Se on osaltaan tuonut näkemystä siitä, mihin yritysten tulisi toiminnassaan varautua, kertoo lakimies Oskar Sundback.

Sundback on Näsman & Båskin Startian yhteyshenkilö, mutta myös toimiston muut juristit palvelevat Startian asiakkaita.

Kannattaa kysyä etukäteen

Sundback ja Saramo painottavat molemmat etukäteissuunnittelun tärkeyttä yritystoiminnassa. Asiantuntijan käyttäminen sopimusten laadinnassa tulee paljon halvemmaksi kuin sopimusasioiden puiminen jälkikäteen käräjillä. Rahan lisäksi oikeuskäsittelyyn päätyvät tapaukset polttavat myös aikaa ja energiaa.

Saramo ja Sundback 600pxVaratuomari Sabina Saramo ja lakimies Oskar Sundback kertovat, että ensi syksyksi on suunnitteilla yhteinen tietoisku Startian kanssa.

Aloittavien yrittäjien kohdalla neuvonnassa painottuukin erilaisten sopimusten tekeminen, yritysmuodon valinta sekä yleiset yritystoimintaan liittyvät oikeudelliset asiat. Myös toimiston järjestämät koulutukset voivat kiinnostaa uusia yrittäjiä.

– Haluamme olla osaltamme auttamassa pohjalaisia yrityksiä menestymään entistä paremmin, Sundback toteaa. – VASEKin Lakimiehen sparrausapu -palvelun kautta voimme auttaa niin uusia kuin jo toiminnassa olevia yrityksiä.

Uudenlaista lakiasianneuvontaa

Jo ennen Startian yhteistyösopimuksen solmimista Asianajotoimisto Näsman & Båsk on antanut yleisiä juridisia neuvoja esimerkiksi omilla Facebook-sivuillaan.

Nasman Bask fb2 600pxAsianajotoimisto Näsman & Båskin Facebook-sivuilta löytyy hyödyllisiä vinkkejä erilaisiin oikeudellisiin tilanteisiin. Asianajotoimistolle voi myös esittää kysymyksiä Facebookin kautta.

– Olemme moderni toimisto ja siksi palvelemme asiakkaitamme myös sosiaalisen median välityksellä. Myös kesän aikana julkaistaville uusille verkkosivuillemme tulee paljon hyödyllistä asiaa luettavaksi, Saramo vihjaa.

Startian Tommi Virkama on iloinen siitä, että Asianajotoimisto Näsman & Båsk on liittynyt Startian asiantuntijakumppaneiden verkostoon.

– Asiantuntijakumppaneiden avulla pystymme palvelemaan omia asiakkaitamme entistä paremmin. Asianajotoimisto Näsman & Båsk tuo asiantuntemusta verkostoomme ja antaa asiakkaillemme lisää valinnanvaraa, hän myhäilee tyytyväisenä.

 

Teksti: Johanna Haveri
Kuvat: Asianajotoimisto Näsman & Båsk, Johanna Haveri

 

Aiemmin Asiantuntija tietää -sarjassamme ilmestyneitä artikkeleita:

Käytännöllinen yhdistelmä pankki- ja vakuutuspalveluja  

Nettiin kannattaa panostaa 

Apua ja neuvoja yrityksen talouteen ja kevytyrittäjyyteen    

Pieni pankki palvelee joustavasti  

Asiakkaan tarpeet ohjaavat Securitaksen tarjontaa   

StartiaUYKIns 400px

‹ Siirry "Artikkeleita"-sivulle