Buorre SamiKulla 600px

Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startian asiantuntijaverkoston uusin tulokas on markkinointitoimisto Buorre. Vaasalaisyrityksellä on toimistot Vaasan lisäksi Helsingissä, Kokkolassa ja Seinäjoella, ja henkilökuntaa tällä hetkellä 31 henkilöä.

Buorre tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista liiketoiminnan kehittämistä, jonka perimmäisenä tavoitteena on yrityksen kilpailukyvyn kasvattaminen.

– Markkinointiin saadaan potkua, kun siihen lisätään teknologiaa, kuvailee Buorren toimitusjohtaja Sami Kulla. – Myynti ja markkinointi ovat kaiken yritystoiminnan keskiössä, ja digitaalisten työkalujen avulla niitä saadaan edelleen tehostettua.

Asiakaspolkuajattelua yrityksiin

Asiakaskohtaamiset tuovat haasteita niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Miten houkutella asiakkaita ja pitää heistä kiinni siihen asti, että he ostopäätöksen jälkeen suosittelisivat palvelua tai tuotetta kavereilleen? Asiakaspolkuajattelun avulla asioita katsotaan asiakkaan silmin ja mietitään, miten tarjota asiakkaalle oikeanlaista sisältöä oikeassa vaiheessa ja vielä oikeissa kanavissa.

Yksi Buorren palveluista on verkkosivujen sivustoanalyysi. Siinä analysoidaan yrityksen verkkosivujen toimivuus ja sisältöjen houkuttavuus.

– Analyysista nousee lähes aina tarve, miten tehdä markkinointia toisin, Kulla toteaa. – Yritysten on tarpeen tietää, mikä toimii verkossa ja mikä ei.

Buorren muotoilijat kehittävät asiakasyrityksille niin fyysisiä tuotteita kuin palveluita tuotekehitysideasta valmiiksi liiketoimintakonseptiksi. Vaikka yhä useampi yritys luottaa asiantuntijoiden apuun myynnin ja markkinoinnin rooli tehostamisessa, on palvelumuotoilun hyödyntämisen tunnettuudessa Kullan mukaan vielä tehtävää Vaasan seudulla.

Aloittaville ja jo toimiville yrityksille

Startian johtaja Tommi Virkama on tyytyväinen Buorren liittymisestä asiantuntijaverkostoon:

– Buorrelta löytyy vahvaa liiketoiminta- ja businessosaamista markkinointi-, myynti- ja muotoiluosaamisen lisäksi eli niin aloittava kuin toimivakin yrittäjä saa saman katon alta erittäin paljon yritystoimintansa kehittämiseen.

Itsekin yrittäjätaustainen Kulla antaa muutaman neuvon yrittämisen polulle starttaaville:

– Pidä kulut pieninä ja investoi vain tuottavaan, kunnes olet saanut liiketoimintasi tulovirrat käyntiin. Pyri kehittämään liiketoimintamallisi sellaiseksi, että saat tulovirtasi jatkuviksi tuotteistuksen tai jatkuvien asiakassuhteiden kautta.

Teksti: VASEK
Kuva: Buorre

AsiantuntijaTietaaLogo web

Aiemmin Asiantuntija tietää -sarjassa ilmestyneitä

Tekoälyn avulla tehoa yritystoimintaan 

Personalhuset vahvistaa Startian henkilöstöosaamista

Acebolta työkalut tehokkaaseen ja tulokselliseen markkinointiin   

Tilitoimisto on avaintekijä yrityksen menestykselle  

Monipuolinen asianajotoimisto neuvoo myös somessa  

 StartiaUYKIns 400px

 

‹ Siirry "Artikkeleita"-sivulle