AsiantuntijaTietaaLogo web

Talous- ja hallintopalveluita, neuvontaa, konsultointia ja koulutusta tarjoava Ellis Office Oy sekä samaan yritysryhmään kuuluva Laskutuspalvelu Apujoukot ovat Uusyrityskeskus Startian uusia asiantuntijakumppaneita. Ellis Officella on tällä hetkellä toimipisteet Vaasan Klemettilässä ja Laihian keskustassa, mutta yritys miettii laajentumista myös Etelä-Pohjanmaalle, koska sillä on asiakkaita sielläkin.

Näkemystä ja kokemusta

Ellis Officen ja Apujoukkojen viiden hengen tiimin yhteyshenkilönä Startiaan päin toimii Elisa Havusela, jolla on vuosien kokemus ohjelmistoalalta, alihankintateollisuudesta sekä taloushallinnosta ja yrittäjyydestä. Koko tiimin laaja asiantuntemus tarjotaan asiakkaiden käyttöön.

Elisa Havusela 400pxElisa Havusela ja tunnelman keventäjänä toimiva assistentti-terrieri Ella toivottavat asiakkaat tervetulleiksi Ellis Officeen.

– Ellis Officen tiimi pystyy muokkaamaan palveluntarjontaansa asiakkaan tarpeiden mukaan. Me annamme yritysneuvontaa, hoidamme kirjanpidon ja palkanlaskennan ja autamme ohjelmistojen tai sähköisten palveluiden valinnassa. Hoidamme tarvittaessa vaikka koko yrityksen taloushallinnon yrityksen omissa tiloissa, Havusela vakuuttaa.

Havusela on aiemmalla työurallaan tehnyt ohjelmistoja palkanlaskennan ja kirjanpidon tarpeisiin, joten taloushallinnon lisäksi hänellä on vahva näkemys siitä, kuinka taloushallinnon sähköisten palveluiden ja ohjelmistojen tulisi toimia. Yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa hän pystyy konsultoimaan myös tuotannonohjausjärjestelmää valitsevaa asiakasta.

Apua yrittäjyyttä harkitseville

Laskentapalvelu Apujoukot suuntaa palvelunsa ammattilaisille, jotka miettivät yrityksen perustamista tai itsensä työllistämistä kevytyrittäjyyden kautta.

– Yrityksen perustaminen on kannattavaa oikeastaan vasta siinä vaiheessa, kun yritystoiminta saavuttaa riittävän volyymin. Me autamme yrittäjyydestä haaveilevia yksityishenkilöitä siinä vaiheessa, kun he tekevät jonkin verran töitä asiakkaille, mutta heidän ei vielä kannata perustaa yritystä. Henkilö hankkii asiakkaat, tekee työnsä ja ilmoittaa meille laskutustiedot – me hoidamme kaiken muun: laskutamme toimeksiantajaa, tilitämme verot ja lakisääteiset maksut, huolehdimme viranomaisraportoinnit ja maksamme palkan työn tekijälle, Havusela luettelee. – Ellis Officen ja Apujoukkojen tiimi auttaa ja neuvoo asiakkaita myös yrittäjyyteen liittyvissä asioissa.

Monet nykyajan ”käsityöläiset”, erilaiset ammatinharjoittajat käyttävät mielellään Apujoukkojen laskutuspalvelua. Siihen turvautuvat myös henkilöt, jotka syystä tai toisesta eivät halua tai voi liittyä ennakonperintärekisteriin. Myös yritykset voivat maksaa keikkatyöntekijöiden palkan Apujoukkojen kautta.

Startiassa toivotetaan uudet asiantuntijakumppanit tervetulleiksi mukaan toimintaan.

– On hienoa saada asiantuntijarinkiin Ellis Officen tapainen monipuolinen kumppani, joka toimii fyysisesti myös Kyrönmaalla, Startian Tommi Virkama sanoo. – Apujoukot taas tarjoavat paikallisen ja neuvovan laskutuspalveluvaihtoehdon yritystoiminnan kokeilemista suunnitteleville ihmisille.

 

Teksti: Johanna Haveri
Kuvat: Ellis Office, Johanna Haveri

 

Aiemmin Asiantuntija tietää -sarjassa ilmestyneitä:

Pieni pankki palvelee joustavasti  

Asiakkaan tarpeet ohjaavat Securitaksen tarjontaa   

Menestyminen edellyttää näkyvyyttä   

Ihmisen kokoinen tilitoimisto      

StartiaUYKIns 400px 

‹ Siirry "Artikkeleita"-sivulle