Yrityksen kehittäminen ja digimarkkinoinnin mahdollisuudet (yrittäjän ammattitutkinto), startti 24.5

24
Thursday, 24.05.2018

Osallistu yrityksen kehittämisohjelmaan ja kehity digimarkkinoijana. Saat vinkkejä ja toimintatapoja yrityksesi suunnitelmalliseen kehittämiseen ja lisäät yrittäjäosaamistasi käytännönläheisesti.

Yrityksen kehittämisohjelma on toimivan yrittäjän tehopaketti. Se tarjoaa uusinta tietoa, toimintatapoja ja työkaluja yritystoiminnan ja monikanavaisen asiakaskokemuksen sekä vaikuttavan digimarkkinoinnin kehittämiseen. Asiantuntijoiden ohjauksessa voit tarkentaa suunnitelmia ja luoda menestymisen konseptia sekä perehtyä verkkoliiketoiminnan mahdollisuuksiin.

Yrityksen kehittämisohjelma keskittyy olennaiseen ja tekee sen joustavasti: parannat valmiuksiasi oman yrityksesi suunnitelmalliseen kehittämiseen. Opiskelet yrityksen kehittämisessä tarvittavia asioita, kuten markkinointia ja myyntiä, tuotteistamista ja talousasioita. Tehokkaat
valmennuspäivät järjestetään arkipäivisin ja niitä tukevat valitsemasi verkkokurssit. Saat tarpeitasi vastaavaa yrityskohtaista asiantuntijaohjausta sekä mahdollisuuden kasvattaa yrittäjäverkostoasi. Valmennuksen yhteydessä suoritat yrittäjän ammattitutkinnon dokumentoimalla yrityksesi kehittämistoimia.

  • Vaasassa startti 24.5.2018
  • Kokonaiskesto noin 1-1½ vuotta.
  • Valmennus- ja ohjauspäiviä keskimäärin yksi päivä kuukaudessa henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
  • Näyttötutkinto suoritetaan oman yritystoiminnan suunnittelu- ja kehittämistyöskentelynä.
  • Valmennus ja yrittäjän ammattitutkinto soveltuvat suoritettavaksi oppisopimuksella. Ota yhteyttä omaan oppisopimustoimistoosi!

Lisätiedot:
Suomen Yrittäjäopisto
Suvi Peltokangas
p. 010 8414 080
suvi.peltokangas@syo.fi

Maiju Tuomaala
p. 010 8414 075
maiju.tuomaala@syo.fi