Women with impact goes Finland

15
Thursday, 15.02.2018
3:00pm — 5:00pm
Hanken, Kirjastonkatu 16, Vaasa

Mistä on kyse? Kyse on liiketoimintahyödystä, menestyksekkäästä alueesta ja vahvasta aluebrändistä, jolla tulevaisuudessakin houkutellaan pätevää työvoimaa. Tavoitteenamme on, että Pohjanmaan maakunnat suuntaavat tulevaisuuteen nostamalla yhä enemmän yhdenvertaisuuden hyödyt keskiöön.

North Sweden Cleantech on järjestänyt Women with Impact-seminaarin aikaisemmin Skellefteåssa ja Uumajassa. Tapahtuma on ollut menestys. Nyt vihdoin on Vaasan vuoro. Tapahtumassa puhujina ovat mm. Ruotsin entinen varapääministeri Margareta Winberg, valokuvaaja
Tomas Gunnarsson motivaatio- ja kommunikaatioasiantuntija, TedXVasa tapahtumasta tuttu, tilaisuuden moderaattori Antoni Lacinai, tasa-arvokonsultti ja toimitusjohtaja Sinikka Mustakallio, Vaasan yliopiston tohtoriopiskelija (tietojenkäsittelytiede ja telekommunikaatio) Shaima Abdelmageed, Cleantech Kvarken ja North Sweden Cleantech - projektien johtaja, ensimmäisen kirjansa “Bli bäst på regional utveckling” julkaiseva Peter Hedman.

Toivotamme tervetulleiksi sekä naiset että miehet. Tapahtuma on kolmikielinen ja esitykset pidetään ruotsiksi ja englanniksi.

Merkitse kalenteriisi 15. helmikuuta klo 15.00-17.00 (tilaisuus verkostoitumiseen ennen esityksiä ja niiden jälkeen).

Voit ilmoittautua tästä linkistä.

Intrerreg BA FI RGBOlet lämpimästi tervetullut!

Cleantech Kvarken ja Viexpo