Smart Growth Tools -event

9
Thursday, 09.05.2019

Technobothnia, Vaasa

Smart Growth Tools -tapahtuma tarjoaa yrityksellesi tilaisuuden tutustua uusien teknologioiden mahdollisuuksiin (mm. robotiikka, 3D-tulostus, esineiden internet, virtuaalitodellisuus) sekä teollisten palveluiden kehittämiseen ja yrityksen innovaatiotoiminnan uudistamiseen. Tule kuulemaan lisää siitä, miten yrityksesi voisi hyödyntää uutta tekniikkaa ja kehittää liiketoimintaansa!

Business Finlandin ja ELY-keskuksen edustajat kertovat liiketoiminnan kehittämiseen ja investointeihin liittyvistä rahoitusmahdollisuuksista. Paikalla on myös yliopistojen ja korkeakoulujen edustajia, jotka esittelevät toimintaansa ja ovat kiinnostuneita keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista.

Varaa iltapäivä 9.5. yrityksesi toiminnan kehittämiseen!

Tutkimuskeskus Technobothnia on laajamittainen ja monipuolinen laboratorio, joka toimii tutkimus- ja yhteistyöalustana paikallisten yritysten kanssa. Se tarjoaa tutkimusta, tuotekehitystä ja koulutusta sekä mittaus- ja testauspalveluja yksityiselle ja julkiselle sektorille. Tapahtuman järjestää Pohjanmaan liitto yhdessä alueen korkeakoulujen sekä kehittämisyhtiöiden kanssa.

karl-gustav.byskata@obotnia.fi, 044 724 9286
johanna.leppanen@obotnia.fi, 044 320 6909