Marrasmarkkinat Isossakyrössä

10
Saturday, 10.11.2018
10:00am — 3:00pm
Isonkyrön Ylipään nuorisoseura

Isonkyrön Ylipään Nuorisoseura täyttyy taas ruoka- ja käsityömyyjistä

Isänpäiväviikonloppuna lauantaina 10.11. kello 10 - 15 järjestetään Isonkyrön Ylipään Nuorisoseuralla toista kertaa Marrasmarkkinat, joiden painopiste pysyy ruoassa sekä käsitöissä.

- Markkinat järjestettiin viime syksynä ensimmäistä kertaa ja ne saivat niin hyvän vastaanoton, että päätimme jatkaa hyvän tapahtuman juurruttamista Isoonkyröön, kertovat tapahtuman järjestämisessä mukana olevat VASEKin yritysneuvoja Antti Alasaari sekä Yhyres-kehittämisyhdistys ry:n kehittämissuunnittelija Maija Rintamäki.

Markkinoihin osallistuu 30 myyjää, mukana on yrityksiä, yhdistyksiä sekä yksityisiä myyjiä. Lisäksi Ylipään Nuorisoseuran väki järjestää markkinoiden yhteydessä kirpputorin, jossa voi myydä pientä maksua vastaan omia tavaroitaan. Kirpputoripaikkoja voi edelleen kysellä Yhyres-yhdistyksen Maija Rintamäeltä.

Marrasmarkkinoilta voi tehdä viime hetken löytöjä isäinpäivälahjaksi tai hankkia vaikkapa joululahjoja ajoissa. Myynnissä on muun muassa leivonnaisia, kananmunia, lihaa, kalaa, tyrni- ja hunajatuotteita, mehua, valkosipulia, kortteja, villasukkia sekä pläkkituotteita.

Isonkyrön Ylipään Nuorisoseuran aktiivinen väki myy lounaaksi lohikeittoa tyrnikiisselijälkiruoan kera sekä pitää myös kahviota.

- Toivomme, että markkinoista saataisiin jokavuotiset ja näin voitaisiin tuoda kuluttajille sellaisia tuotteita, joita ei välttämättä päivittäistavarakaupoista saa, jatkavat Antti ja Maija.

Marrasmarkkinoita järjestämässä ovat Isonkyrön Ylipään nuorisoseura, Yhyres-kehittämisyhdistys sekä Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK.

 

Antti Alasaari
Antti Alasaari
Business Advisor
+358 44 512 6613
New entrepreneurs, rural businesses