‹ Back

Jätteettömät rakennustyömaat Norjassa

Seminaarit, luennot ja kokoukset
28.11.2022
10:00 - 11:30
Online participation possible.
Organizer: Vaasa Region Development Company VASEK
41384-Jatteettomat-rakennustyomaat.png
Tule kuulemaan miten rakennussektori Norjassa on siirtymässä todelliseksi edelläkävijäksi kestävyystavoitteissa

Rakennusteollisuus RT, Motiva ja Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK järjestävät yhteistyössä ilmaisen webinaarin kaikille rakennusalan toimijoille.

Tule kuulemaan miten rakennussektori Norjassa on siirtymässä todelliseksi edelläkävijäksi kestävyystavoitteiden saavuttamisessa ja kuinka samalla materiaalitarvetta rakentamisessa voidaan vähentää 14-20 %.

Digitalisoidun tuotantovaiheen ja esiteollisten ratkaisujen avulla Norjan rakennustyömaista on tarkoitus tehdä jätteettömiä ja tavoitteena on että kolmen vuoden sisällä saha ja mitta olisivat tarpeettomia rakennustyömailla!

Norjassa on jo rakennettu useita projekteja jätteettömän työmaan vaatimuksilla ja esimerkiksi 11 Norjan suurimpiin kuuluvaa julkista tilaajaa vaatii jo konseptin käyttöä hankkeissaan.

Puhujat:

- Teemu Vehmaskoski, toimitusjohtaja, Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy
- Kimmo Koivisto, KEINO-osaamiskeskus, Vaasan yliopisto ja Novia AMK
- Jätteettömien rakennustyömaiden konsepti ja kokemukset, Thorbjørn Boman, projektijohtaja, BETONMAST BOLIGBYGG AS (in English)
- Rakennustuoteteollisuuden ratkaisut jätteettömien rakennustyömaiden konseptissa, Hege Voll Midtgaard, kestävyysjohtaja, Bergene Holm AS (in English)
- Tuuli Kunnas, rakennusteollisuus RT
- Paneelikeskustelu ja yleisön kysymykset (in English)

Lue lisää ja ilmoittaudu tämän linkin kautta

‹ Back