Google Ads! Opi tekemään tehokasta mainontaa, alkaa 9.11.

9
Friday, 09.11.2018

Opi tekemään tehokasta Google Ads -mainontaa!

1. Google Ads 1 - Perusteet

Käytännönläheinen Google Ads kurssi, jonka aikana opit tekemään tuloksellista Ads-mainontaa.

Google Ads - perusteet kurssilla käydään läpi ohjelman toimintaperiaatteet. Jos olet aloittamassa Google Ads -mainonnan toteuttamista tai haluat päivittää tietotaitoasi, tämä koulutus on sinulle. Kurssin käytyäsi ymmärrät paremmin hakukoneita, opit tekemään ensimmäisen kampanjasi tai muokkaamaan olemassa olevia kampanjoita.Google Ads on oikein käytettynä tehokas mainostajan työkalu. Google Adsin hallitseminen saattaa tuntua aluksi vaikealta ja ohjelman käyttö saattaa myöhemminkin rajoittua pelkkiin perustoimintoihin. Monet eivät myöskään mittaa tai tiedä, miten mitata Ads-kampanjan tuloksia, eikä heillä siten ole tietoa, kannattaako kampanja vai tuottaako se tappiota.

Tämä koulutus on loistava valinta kaikille, jotka haluavat kehittää nykyisiä tehottomia kampanjoita tai aloittaa mainonnan toteutuksen nollasta. Osallistuminen ei edellytä erityistä lähtötasoa puoleltasi.

2. Google Ads 2 - Opi tekemään toimivaa Google Ads -mainontaa

Tehokas Google Ads kurssi, jonka aikana opit tekemään tuloksellista -mainontaa. Keskitytään Adsin toimintaperiaatteisiin, kampanjarakenteen suunnitteluun ja tehokkaan kampanjan luomiseen alusta loppuun. Harjoitustehtävät ja esimerkit auttavat nopeuttamaan oppimista ja tiedon siirtymistä käytäntöön. Jatko-osa on suunnattu henkilöille, joiden vastuulla on Google Ads-mainonnan käytännön toteutus. Kurssin aikana opit tekemään tuloksellista mainontaa. Perehdytään menestyksekkäiden kampanjoiden laatimiseen, oikeiden avainsanojen valintaan ja tehokkaiden mainostekstien kirjoittamiseen.

Opit menestyksekkäiden kampanjoiden laatimiseen, oikeiden avainsanojen valintaan ja tehokkaiden mainostekstien kirjoittamiseen.

3. Google Analytics

Miten mitataan Google Ads-kampanjan tuloksia? Kannattaako kampanja vai tuottaako se tappiota?

Tarvitset perustiedot aloittaaksesi Google Analyticsin käytön. Kurssi antaa sinulle yleiskuvan työkalusta ja sen perusominaisuuksista ja mahdollisuuksista, käytännön esimerkkejä, jotka helpottavat ymmärtämistä.

Opit:

- kuinka käyttää GA:ta työkaluna?
- ymmärtämään tärkeimmät ominaisuudet (navigointi työkalussa)
- etsimään täsmällistä ja asiaankuuluvaa dataa

Tämä Google Analytics -koulutus on sinua varten, jos:

Olet markkinoinnin, viestinnän tai myynnin ammattilainen, ja

- haluat osata tulkita käyttäjien toimintaa yrityksen sivustolla
- et ole varma miksi sivusto ei toimi toivotusti vaikka sillä on kävijöitä
- olet aina halunnut osata analytiikan seurantaa mutta et ole tullut opetelleeksi miten
- haluat syventää Google Analyticsin osaamistasi
- haluat nähdä miten eri markkinointikanavien tuottoa mitatataan, jolloin tiedät mihin kohdistat mainospanostuksesi

Osallistuminen ei edellytä erityistä lähtötasoa puoleltasi.

4. Google Ads optimointi - Google työkalut ja tiedonlähteet ja avainsanatyökalut päätöksenteon tukena

Tämän kurssipäivän aikanan keskitytään optimoimaan Google-mainoksia. Tutustutaan Googlen käytännöllisiin työkaluihin markkinoiden tutkimiseen ja kampanjoiden suunnittelemiseen niiden perusteella. Käytetään esim. Google Keyword Planneriä ja muita avainsanatyökaluja, joilla saat ideoita uusia avainsanoja varten sekä arvioitua määriä ja klikkihintoja.

9.11.2018-22.2.2019, neljä lähiopetuspäivää klo 9:00-16:00

1. pe 9.11.2018
2. pe 23.11.2018
3. pe 8.2.2019 ja
4. pe 22.2.2019

Lue lisää ja ilmoittaudu