<![CDATA[Vaasanseudun Kehitys Oy - RSS]]> https://www.vasek.fi/home/ <![CDATA[Vaasan, matkailun ja seudun uuden verkkopalvelun kehitysversio on avattu]]> https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/uutiset/vaasan-matkailun-ja-seudun-uuden-verkkopalvelun-kehitysversio-on-avattu vaasafi uudistusVaasan kaupunki, Visit Vaasa, Vaasan seutu ja Merenkurkun saaristo julkaisevat uuden yhteisen verkkopalvelun syksyllä 2019. Sivustosta on julkaistu nyt kehitysversio, jonka tavoitteena on kerätä palautetta sivuston käyttäjiltä. Kehitysversio on osoitteessa beta.vaasa.fi

Vaasan seudun asukkaita, alueelle tulevia matkailijoita sekä yrittäjiä palvellaan jatkossa yhden sivuston kautta osoitteessa vaasa.fi. Myös kaikki seudun tapahtumat löytyvät tämän sivuston kautta. Tutut osoitteet vaasanseutu.fi, visitvaasa.fi ja merenkurkku.fi toimivat jatkossakin.

Tavoitteena parantaa palvelua ja seudun vetovoimaa

Verkkopalvelu-uudistuksen projektipäällikkö Tiina Salonen kertoo käyttäjämäärien kasvavan huomattavasti, kun käyttäjät ohjataan yhdelle sivustolle.

– Parannamme sivuston käyttäjien palvelua, kun kaikki tieto löytyy selkeästi yhdestä paikasta. Tiiviimmällä yhteistyöllä haluamme vahvistaa Vaasan ja Vaasan seudun vetovoimaa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin, Salonen jatkaa.

Yhteistyöllä parempaa palvelua käyttäjille

Uusi verkkopalvelu on valtakunnallisestikin ainutlaatuisen yhteistyön tulos. Mukana olleiden organisaatioiden tiivis yhteistyö näkyy sivuston käyttäjille parempana palveluna.

– Esimerkiksi kaikki seudun luontopolut löytyvät jatkossa yhdestä paikasta. Tähän saakka niitä on esitelty eri sivustoilla sen mukaisesti, mikä organisaatio vastaa polun ylläpidosta. Olemme työstäneet sisältöjä organisaatiorajat ylittävissä teemaryhmissä, kuvailee Salonen.

Kehitysversiosta toivotaan runsaasti palautetta

Uudesta verkkopalvelusta on julkaistu kehitysversio osoitteessa beta.vaasa.fi. Koska kyseessä on kehitysversio, sisältöjä täydennetään vielä, ja kaikista sivuista ei ole tarjolla kaikkia kieliversioita. Kehitysversion julkaisun tavoitteena on palvella erityisesti kesän matkailijoita ja kerätä käyttäjiltä palautetta syksyn julkaisua varten.

– Jo sivuston konseptoinnista lähtien olemme testanneet sivuston prototyyppiä tärkeimmillä käyttäjäryhmillä: asukkailla, matkailijoilla ja yrittäjillä. Palautteen perusteella on tehty muutoksia sivustoon. Nyt haluamme kuulla palautetta mahdollisimman laajasti tästä kehitysversiosta, jotta voimme tehdä vielä tarvittavat muutokset ennen sivuston julkaisua, kertoo Salonen.

Lisätietoja:

Mari Kattelus
Mari Kattelus
Markkinointipäällikkö
+358 400 681 048
Seutuviestintä, REKRY2019

Seudun uusi verkkopalvelu ja Vaasan kaupunki
projektipäälllikkö Tiina Salonen
puh. 040 179 3065

Vaasan seudun Matkailu Oy
toimitusjohtaja Max Jansson
puh. 040 533 5083

Merenkurkku
maailmanperintökoordinaattori Susanna Lindeman
puh. 040 556 2652

 

]]>
Wed, 22 May 2019 00:00:00 +0300 https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/uutiset/vaasan-matkailun-ja-seudun-uuden-verkkopalvelun-kehitysversio-on-avattu
<![CDATA[Me olemme työllistävien yritysten lähde]]> https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/uutiset/me-olemme-tyollistavien-yritysten-lahde Hieman alle 94 prosenttia Suomen yrityksistä on mikroyrityksiä, jotka työllistävät alle 10 henkilöä. Määrä voi yksittäisenä kuulostaa pieneltä, mutta juuri nämä pienet yritykset ovat niitä, jotka luovat maahamme uusia työpaikkoja. Suomen Uusyrityskeskukset ry:n teettämän vaikuttavuustutkimuksen mukaan yritykset työllistävät toimintansa aloittaessaan keskimäärin 1,3 henkilöä, ja viiden vuoden kuluttua keskiarvo on jo 2,6.Tommi Virkama

Mutta mikä tekee yrityksestä niin elinvoimaisen, että sen toiminta jatkuu kriittisten ensivuosien jälkeenkin, ja vieläpä kasvukäyrällä? Suomessa noin puolet yrityksistä lopettaa toimintansa kolmen ensimmäisen vuoden jälkeen, Uusyrityskeskusten kautta perustamiseensa apua ja tukea saaneet yritykset kuitenkin pärjäävät keskiarvoa paremmin, sillä niistä jopa 90 prosenttia on toiminnassa kahden vuoden ja 80 prosenttia vielä viiden vuoden kuluttua aloittamisestaan. Johtopäätöksenä voisikin sanoa, että perustamisneuvontaa saaneilla yrityksillä on paremmat eväät selviämiseen, ja että alun alkaenkin vähemmän elinkelpoiset yritysideat on joko jalostettu toimivampaan muotoon tai kokonaan jätetty perustamatta.

Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startian kautta uusia yrityksiä syntyy seudulle vuosittain hieman alle 200, mikä on reilu kolmannes alueella perustetuista yrityksistä. Viime vuonna Startian kautta perustetut yritykset työllistävät siis viiden vuoden päästä yhteensä noin 500 henkeä Vaasan seudulla. Perustamisneuvontaa saaneiden yritysten hyvät eloonjäämisluvut puhuvat sen puolesta, että vieläkin suuremman osuuden aloittavista yrittäjistä olisi hyvä löytää tiensä tänne. Uusyrityskeskukset ovat työllistävien ja kasvavien yritysten lähde.

Yrityksen perustaminen netissä on helppoa, mutta kuka sparraa yrittäjää, auttaa kehittelemään liikeideaa ja kannustaa perusteellisten laskelmien laatimisessa? Mentoroinnin merkitystä yrittäjälle etenkin aloittamisvaiheessa ei voi liikaa korostaa. Me yritysneuvojat uusyrityskeskuksissa ympäri maan tarjoamme erityisosaamistamme kaikkien yrittäjyydestä kiinnostuneiden saataville.

Kun perustat yrityksen, tee jotain missä olet hyvä! Tee jotain mistä nautit, kun kerran saat itse valita ja olla oman itsesi pomo. Ja muista, että yksi loistava polku yrittäjyyteen on yrityksen ostaminen. Neuvomme myös yritysostoissa – aina maksutta.

Kolumni julkaistu Vaasa Insiderissa 16.5.2019.

 

Tommi Virkama
Tommi Virkama
Startian johtaja
+358 400 919 361
Aloittavan yrittäjän neuvonta

]]>
Mon, 20 May 2019 00:00:00 +0300 https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/uutiset/me-olemme-tyollistavien-yritysten-lahde
<![CDATA[Kolmannen sukupolven kuljetusyrittäjä tarttuu ohjaksiin Häggviks Transportissa ]]> https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/uutiset/kolmannen-sukupolven-kuljetusyrittaja-tarttuu-ohjaksiin-haggviks-transportissa- Haggvik 1Johan Häggvik tulee lähivuosien aikana tarttumaan ohjaksiin yrityksessä, jonka hänen isoisänsä perusti jo vuonna 1951. Sukupolvenvaihdosprosessi aloitettiin viime vuonna VASEKin avustuksella. – Haluan ehdottomasti viedä eteenpäin 60-vuotiaan, vakiintuneen nimen, joten nimenvaihdos ei tule kyseeseen, Johan kertoo.

Maalahtelaisyrityksessä Häggviks Transport Ab Oy:ssä ja Malax Avfallservice Ab:ssä käynnistettiin sukupolvenvaihdos viime vuonna. Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin yrityspalvelujohtaja Kjell Nydahl on avustanut yritystä prosessissa, jossa Johan Häggvik tulee asteittain jatkamaan isänsä Ulf Häggvikin työtä yrityksessä.

Johan on kasvanut yrittäjyyteen ja on jo monta vuotta istunut kaivinkoneen ohjaimissa. Kuljettajana hän on työskennellyt kolme vuotta ja toimii nykyisin myös kuljetussuunnittelijana kahdeksan henkilöä työllistävässä yrityksessä.

– Johan on nuori ja aikaansaava, hän on halukas panostamaan yritykseen ja valmis seuraavaan askeleeseen, Kjell Nydahl toteaa.

Sukupolvenvaihdos alkoi sillä, että Johan otti vastattavakseen setänsä Torbjörn Häggvikin osakkeet ja osaomistajuuden Malax Avfallservice Ab:stä. Seuraava askel on aloittaa sama prosessi Häggviks Transport Ab Oy:ssä, jossa isä-Ulf on vielä omistajana. Johanista tulee kolmannen sukupolven kuljetusyrittäjä, sillä hänen isoisänsä Sven perusti yrityksen vuonna 1951 – alussa toiminta oli taksiliikennettä ja sorakuljetuksia.

– Minulle on ollut itsestäänselvyys jatkaa samalla uralla. Olen erittäin kiinnostunut kuljetusalasta ja tuntuu hyvältä nähdä tulokset omasta työstään ja uusista asiakaskontakteista, jotka olen luonut ja joiden kanssa olen työskennellyt siitä lähtien kun olen ollut kuljetushommissa, Johan toteaa.

Haggvik 6Yritys on erikoistunut jäte- ja romukuljetuksiin Suomessa sekä myös purkutöihin. Häggviks Transport Ab Oy ja Malax Avfallsservice Ab työllistävät nykyään kahdeksan henkilöä. Johan toimii kuljetussuunnittelijana, ja kalustoon kuuluu seitsemän vaihtolava-autoa, yksi roska-auto sekä kolme kaivinkonetta.

Ulf Häggvik otti toiminnan haltuunsa yhden auton voimin ja on sen jälkeen rakentanut yrityksen nykyiseen mittaansa: seitsemän siirtolava-autoa ja yksi roska-auto. Yritys on erikoistunut erilaisiin jäte- ja romukuljetuksiin koko maassa ja osittain myös Ruotsissa. Yritys on myös pian 20 vuoden ajan ajanut kuormalavoittain jätettä Stormossenin yhdeksältä kierrätysasemalta Koivulahteen.

Haggvik 8Ulf Häggvik on tehnyt tietoisen panostuksen ympäristöön ja oli ensimmäinen Vaasanseudulla, jolla oli kaasulla toimiva vaihtolava-auto. Tässä hän tankkaa autoa Stormossenin kaasuasemalla yhdessä Kenneth Ståhlin kanssa, joka on yrityksessä kuljettajana.

Viime vuosien aikana Ulf on päättänyt hankkia yritykselle ympäristösertifikaatin ja panostaa entistä enemmän ympäristöystävällisiin ajoneuvoihin. Häggviks Transport oli Vaasan seudulla ensimmäinen yritys, joka hankki kaasuauton, jossa on vaihtolava.

– Yrittäjänä on pyrittävä eteenpäin ja pysyttävä kehityksen mukana. Asiakkaat ovat asettaneet entistä enemmän vaatimuksia kuljetusten ympäristöystävällisyydelle ja he arvostavat sitä, että käytämme moderneja ajoneuvoja, Ulf kertoo. Lisäksi se, että Johan siirtyy yrityksen johtoon, on hyvä syy pitää kuljetuskalusto ajan tasalla, hän lisää.

Tavoitteena on, että koko sukupolvenvaihdos on käyty läpi muutaman vuoden sisällä, ja myös prosessin jatkuessa yritys tulee kääntymään VASEKin ja Kjell Nydahlin puoleen:

– Olemme saaneet erittäin hyvin apua Kjelliltä, Johan toteaa.

Lisätietoja:

Kjell Nydahl
Kjell Nydahl
Yrityspalvelujohtaja
+358 50 368 2686
Valmisteltu omistajanvaihdos, Korsnäs

Ulf Häggvik
0500 662 525

Johan Häggvik
050 511 3934

 

Lisätietoja VASEKin omistajanvaihdospalveluista

Lisätietoja Valmisteltu omistajanvaihdos -hankkeesta

 

Teksti ja kuvat: Anna Sand/bySand
Suomennos: VASEK

Lataa lehdistökuva

lippu ja tunnuslause 300px

 ELY LA01 Logo FI B3 RGB 200px 72dpi

 

 

P.S. Lue myös Luupin alla -juttumme lokakuulta 2009, jolloin 11-vuotias Johan Häggvik vakuutti: "Voit kirjoittaa, että minä jatkan mielelläni yritystä sitten aikuisena."

 

]]>
Thu, 16 May 2019 00:00:00 +0300 https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/uutiset/kolmannen-sukupolven-kuljetusyrittaja-tarttuu-ohjaksiin-haggviks-transportissa-
<![CDATA[Kapkem Oy vuoden 2019 uusyrittäjä Vaasan seudulla]]> https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/uutiset/kapkem-oy-vuoden-2019-uusyrittaja-vaasan-seudulla Kapkem1 600pxVaasanseudun Uusyrityskeskus Startian johtaja Tommi Virkama (keskellä) onnittelee Kapkemin yrittäjiä, Sakari Rahtua ja Mika Kulttia.

Vuoden uusyrittäjäksi Vaasan seudulla on valittu vaasalainen Kapkem Oy. Kyseessä on puhtaanapito- ja hygienia-alan aineita, välineitä, papereita ja koneita ammattikäyttöön myyvä yritys, joka on toiminut Mika Kultin ja Sakari Rahdun komennossa vuoden 2017 alusta lähtien. Henkilöstöön kuuluu heidän lisäkseen kaksi työntekijää, ja tärkeässä roolissa on myös Ukko-koira, jonka häntä heiluu tervehdykseksi kaikille myymälässä vieraileville.

Tuntemattoman kanssa yrittäjäksi

Mikan ja Sakarin tie yrittäjyyteen ei ole kovin perinteinen. Miehet eivät edes tunteneet toisiaan ennen kevättä 2016, jolloin he tapasivat sattumalta silloisten töidensä kautta. Yhteinen lounastuokio vahvisti samankaltaiset visioinnit: kumpikin tahtoi koittaa jotain uutta ja omaa. Suunnitelmia yritysideasta hierottiin ja mahdollisesti ostettavaa yritystä etsittiin, ja kaksikko kävi myös yritysneuvojan puheilla, mutta mitään sopivaa ei ihan heti ilmaantunut.

Pian tämän jälkeen Mika sai vihiä Kapkemin silloisen omistajan eläköitymisaikeista. Yritys oli perustettu jo vuonna 1997, ja omistaja oli nyt halukas myymään yrityksen sopivalle jatkajalle. Tarvittiin vain yksi puhelinsoitto Sakarille, ja vuodenvaihteessa 2017 oli edessä yritysosto ja sitä kautta omistajanvaihdos. Kyseessä oli ikään kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla: yrittäjäksi ryhtyminen sekä omistajanvaihdos. Molemmissa prosesseissa tuoreet yrittäjät saivat taustatukea Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startian ja Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin yritysneuvojilta.

Kapkem2 600pxKapkemin henkilöstöön kuuluvat Satu Kiviniemi, yrittäjät Mika Kultti ja Sakari Rahtu, Timo Kankaanpää sekä Ukko-koira.

– Joku voi ihmetellä, että miten voi perustaa yrityksen tuntemattoman kanssa, mutta ei meidän tarvinnut toisiamme sen kummemmin tuntea. Molemmilla on laajat ja hyvät verkostot, joiden varaan toimintaa on luottavaisin mielin voitu rakentaa, Sakari valottaa taustoja.

– Toimiala oli kummallekin entuudestaan vieras, minkä vuoksi alkuajat olivat yhtä opettelemista. Mutta se, että uskoimme itseemme, loi luottamuksen siihen, että hyvin tässä käy, Mika kiteyttää.

Joustavalla palvelulla lisäarvoa asiakkaalle

Kapkemin tavoite on selkeä: olla arvostetuin siivoustukkualan yritys valitulla markkina-alueella. Koko toiminnan ytimessä on joustava ja paras mahdollinen asiakaspalvelu. Yrittäjät laittavat itsensä likoon ja toimittavat tuotteita asiakkaille vaikka iltamyöhällä, tai käyvät itse ruuvaamassa tilatut paperitelineet seinään – jos asiakas niin haluaa.

Kumppanukset ovat mielissään vuoden uusyrittäjän kunniamaininnasta.

– Mutta on meillä kyllä lujaa mennytkin. Ja menee edelleen! Suurin harmitushan tässä on se, että ei meinaa ehtiä tehdä kaikkea, mitä haluaisi. Meillä on vielä kaikenlaisia suunnitelmia toteuttamatta, Sakari paljastaa.

Pieni yritys, ison yrityksen toimintatavat

Kapkem4 300pxKapkem on pieni yritys, mutta nuoret yrittäjät ovat päättäneet heti alusta alkaen johtaa sitä kuin isoa. Niinpä strategian laatimiseen, budjetointiin ja laskelmiin on laitettu aikaa ja rahaa, kuten isosti ajattelevassa yrityksessä kuuluukin.

Tapani Rintamäki on ollut meille mentori ja korvaamaton apu strategian laatimisessa ja hallitustyöskentelyssä. Strategia on ikiliikkuja: suunnittelu, toteutus, analysointi ja korjaavat toimenpiteet seuraavat toisiaan jatkuvana kehänä, Sakari korostaa.

Uusyrityskeskus Startian johtaja Tommi Virkama luonnehtii Kapkemin tarinaa oikein oppikirjaesimerkiksi:

– Perusasiat on tehty kunnolla. Mika ja Sakari ovat hyödyntäneet saatavilla olevan ulkopuolisen tuen niin meidän yrityspalveluitamme käyttämällä kuin konsulttiapuun turvautumalla. Mentoroinnin tärkeyttä ei yritysmaailmassa voi korostaa liikaa.

– Lisäksi Kapkemin talousluvut puhuvat puolestaan. Kasvutahti on ollut Mikan ja Sakarin aloittamisesta lähtien todella hurja.

Kapkem Oy on mukana valtakunnallisessa vuoden uusyrittäjä -kilpailussa. Vuoden uusyrittäjä valitaan Suomen uusyrityskeskusverkoston kesäpäivien yhteydessä kesäkuun alkupuolella.

Uusyrityskeskus logo vaakaSTARTIA logo

 

Lisätietoja:

Tommi Virkama
Tommi Virkama
Startian johtaja
+358 400 919 361
Aloittavan yrittäjän neuvonta

 

Sakari Rahtu
Myynti- ja markkinointijohtaja
Kapkem Oy
+358 40 532 6262
sakari[at]kapkem.fi

 Lataa kuva voittajista

]]>
Tue, 14 May 2019 00:00:00 +0300 https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/uutiset/kapkem-oy-vuoden-2019-uusyrittaja-vaasan-seudulla
<![CDATA[Stella Aaltonen: On päätettävä mihin liikennepalveluilla halutaan tähdätä]]> https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/uutiset/stella-aaltonen-on-paatettava-mihin-liikennepalveluilla-halutaan-tahdata Aaltonen3MoveIT-hankkeen ensimmäisessä työpajassa 24.4. puhunut Turun kaupungin kärkihankkeiden liikennettä ja liikkumista koordinoiva Stella Aaltonen on saanut todistaa, miten Turussa on onnistuttu uudistamaan liikennepalveluja niin julkisen bussiliikenteen seutulippujen osalta kuin onnistuneesti tuotu liikennettä osaksi muita palveluita.

– Olemme aloittaneet viime syksynä Turun kaupunginteatterin kanssa lippuyhteistyön, jossa teatterilippuun sisältyy aina myös muutaman tunnin voimassa oleva Föli-joukkoliikennelippu. Eli kuljetaan teatteriin julkisilla!

Mutta mistä Aaltosen kokemuksen mukaan Vaasassa kannattaisi aloittaa liikennepalvelujen kehittäminen?

– Kokonaiskuvan muodostaminen on tärkeää. On tiedettävä mistä on olemassa dataa ja mistä ei. Myös erilaiset puutteet palveluissa on tunnistettava ja tiedettävä mitä palveluita on saatavilla ja kuinka kattavia ne ovat. On tärkeää saada tietoonsa mitä palveluiden käyttäjät toivovat. Toki se on usein haastavaakin, sillä käyttäjät eivät välttämättä osaa katsoa riittävän kauas tai osaa kaivata sellaisia palveluita, mitä ei vielä ole edes olemassa.

Aaltonen toteaa, että monen matkan lähtöpiste on omassa kodissa, ja olisikin syytä tarkastella onko siellä jotain mikä estää tai mahdollistaa pyöräilyn tai joukkoliikenteen hyödyntämisen:

– Onko pyörän käyttö kiinni vain omasta viitseliäisyydestä vai onko sen säilytys tai huolto erityisen hankalaa? Tottumus on tässäkin se suurin haaste. Totutuista liikkumistavoista on vaikea oppia pois, ehkä vertaistuki tässä auttaisi? Aaltonen pohti.

Turussa saatiin paljon palautetta, kun liikennepalveluita uudistettiin, mutta Aaltonen otti ilolla vastaan kaiken kritiikin:

– Kritiikki ei ole yksinomaan huonoa, vaan sen avulla voimme huomioida tiettyjä osa-alueita paremmin ja kehittää niitä edelleen. Palautteesta voi tulla ilmi yllättäviäkin asioita ja kaikki palaute täytyy ottaa tosissaan.

Turun liikennepalvelujen kehittämisen parhaana kohtana Aaltonen pitää Föli-brändin hyvää tunnistettavuutta ja sitä, miten nykyään asukkaat voivat yhdellä kolmen euron lipulla matkustaa koko alueen halki Naantalista Paraisiin saakka, eli alue ei ole ihan pieni.

– Joukkoliikenteen käyttö on kasvanut jatkuvasti, vaikka tosin nyt viime vuonna käyttö väheni johtuen Turun keskustan toriparkkityömaan mukanaan tuomista haasteista.

Aaltonen neuvoo Vaasan seutua nykytila-analyysin ja palvelujen aukkojen tunnistamisen jälkeen päättämään mihin liikennepalveluilla halutaan tähdätä. Tämän jälkeen on selvitettävä mitkä tahot ovat kiinnostuneita lähtemään mukaan prosessiin.

– Liikennepalveluiden kehittäminen on kuin muuttuva palapeli. Itse kuva ei muutu, mutta palapelin palaset muuttuvat jatkuvasti.

Seuraava askel liikennepalvelujen osalta Turussa on Aaltosen mukaan oman kerätyn datan hyödyntäminen. Hän myös heittää katseen pitkälle tulevaisuuteen:

– Turun ja Tukholman joukkoliikenteet voisivat olla jonain päivänä yhtenäisiä. Menet julkisilla satamaan ja laivamatkan jälkeen maksat metrolipun samalla matkakortilla kuin Turussakin. Myös luottokortilla maksaminen julkisissa on tulossa Turkuun ja se toimii aivan samoin kuin Lontoon metrossakin.

Lue lisää MoveIT-hankkeesta

Lue lisää MoveIT-hankkeen työpajasta 24.4.

 

Anna Matts Fransen
Anna Måtts-Fransén
Logistiikka-asiantuntija, projektipäällikkö
+358 44 512 6320
MoveIT - Vähähiiliset liikennepalvelut Vaasan seudulla 2030

 

 liitonlogo kaksikielineni300RGB VipuvoimaaEU 2014 2020 rgbEU EAKR FI vertical 20mm rgb

]]>
Wed, 08 May 2019 00:00:00 +0300 https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/uutiset/stella-aaltonen-on-paatettava-mihin-liikennepalveluilla-halutaan-tahdata
<![CDATA[Yritysneuvoja tavattavissa Isossakyrössä]]> https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/tapahtumat/yritysneuvoja-tavattavissa-isossakyrossa Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin päätehtävä on antaa yritysneuvontaa seudun yrityksille. VASEKin yritysneuvojilta saa apua, tukea ja neuvontaa kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa ja yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Palvelu on maksutonta ja luottamuksellista.

Isonkyrön yritysten toiminnan kehittämisen tukena ja apuna ongelmissa toimii yritysneuvoja Antti Alasaari. Hän on yrittäjien ja yrittäjiksi aikovien tavattavissa Isonkyrön kunnantalolla kerran kuussa.

– Poikkea kunnantalolle tervehtimään tai varaa etukäteen aika tapaamiselle, kehottaa Alasaari.

– Voin myös tulla yritykseen vierailulle ja keskustelemaan yrityksen toiminnasta ja kehittämisestä. Soita, niin sovitaan sopiva aika ja paikka!

Antti Alasaari
Antti Alasaari
Yritysneuvoja
+358 44 512 6613
Aloittavat yritykset, maaseutuelinkeinot Kyrönmaa

]]>
https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/tapahtumat/yritysneuvoja-tavattavissa-isossakyrossa