Snabbsökning

I fältet Fritext / Företagets namn kan du skriva in företagets namn, tjänst, produkt eller utrustning. I Huvudbransch -fältets rullgardinslista kan du välja en huvudbransch som sökkriterium. I Kommun -fältets rullgardinslista kan du välja en kommun som sökkriterium. Alla sökkriterier behöver inte fyllas i.

Observera att företaget du söker hittas nödvändigtvis inte, om du har fyllt i alla sökkriterium, men någon av dem (t.ex. Huvudbransch eller Kommun) är fel och motsvarar inte företagets uppgifter i registret. I så fall kan du försöka söka med endast företagets namn eller del av namnet (kom ihåg att kolla rättstavningen).

Tips: Ibland lönar det sig att skriva endast en del av företagets namn. Till exempel om företaget heter "Heart Systems", skriv "heart" i fritext-fältet.

Detaljerad sökning

I den detaljerade sökningen öppnas några fler fält för sökningen. För att använda Underbransch -fältet, måste man först välja en Huvudbransch. Samma gäller Postnummer och Postanstalt -fälten, för dessa måste man först välja en Kommun. Vid sökning behöver inte alla fälten fyllas i. Ju fler sökkriterier du anger, desto precisare blir dock sökresultatet.

Är ditt företag inte med i registret? Här kan du fylla i uppgifterna (välj "lägga till mina företagsuppgifter" i första rullgardinsmenyn på blanketten) och skicka blanketten till oss.