Yritysporssi20170426 600pxPohjanmaan Yrityspörssissä on tällä hetkellä myytävänä useita pienyrityksiä Vaasan ja sen keskustan alueella. Yrityksen ostoa suunnittelevalla on nyt paljon vaihtoehtoja.

Vaasan Yrittäjien toiminnanjohtaja ja Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien yrityskummikoordinaattori Maija Aarnio sanoo, että yrittäjän puolesta on hyvä, että osto- ja myynti-ilmoituksia voi selailla itselleen parhaiten sopivana ajankohtana.

– Minun on myös helppo markkinoida toimintaa, kun on konkreettinen osoite, johon ohjata kiinnostuneita eli heitä, jotka eivät ihan vielä ole valmiita ottamaan yhteyttä VASEKin yritysneuvontaan myyntiaikeissa.

Pörssissä myynnissä olevia yrityksiä voi selata maksutta ja rekisteröitymättä. Palvelun käyttäjäksi tulee rekisteröityä vasta, jos aikoo jättää ilmoituksen.

VASEKin yrityspalvelujohtaja Kjell Nydahl muistuttaa, että Yrityspörssi on nimenomaan pienyritysten markkinapaikka:

– Suurilla yrityksillä on omat kanavansa. Yrityspörssissä pienelläkin yrityksellä on mahdollisuus saada myynti-ilmoitukselleen näkyvyyttä edullisesti, hän kertoo.

– Harva laittaisi sanomalehteen ilmoituksen myyntiaikeistaan, mutta saman hintaluokan ilmoituksen saa Yrityspörssiin puoleksi vuodeksi.

Millaisen näkyvyyden Pohjanmaan Yrityspörssin ilmoitukset saavat?

– Jokainen meidän alueeltamme pörssiin sen puolitoistavuotisena olemassaoloaikana laitettu ilmoitus on kerännyt muutamia tuhansia ilmoituksen katseluja, Nydahl sanoo. – Tiedusteluja meidän seudullamme myytävinä olevista yrityksistä on tullut minulle ympäri Suomea ja ulkomailtakin.

Pörssissä näkyvät myynti-ilmoitukset ovat poikineet otsikoita ja juttujakin paikallisiin lehtiin, mikä on Nydahlin mukaan ainoastaan positiivista:
– Omistajanvaihdoksista ei vieläkään puhuta liikaa, ja kaikki näkyvyys niihin liittyen on hyvästä. Yrittäjien kynnys ilmoittaa myyntiaikeistaan ajoissa madaltuu entisestään, ja mahdollisuudet yrityksen myyntiin sen alasajon sijaan nousevat.

Pohjanmaan Yrityspörssin mahdollistaa Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin ja Vaasan Yrittäjien/Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien yhteistyö. Mukana on myös Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startia.

www.pohjanmaanyritysporssi.fi   

 

Lisätietoja

Kjell Nydahl
Kjell Nydahl
Yrityspalvelujohtaja
+358 50 368 2686
Omistajan- ja sukupolvenvaihdokset, Korsnäs

Maija Aarnio
Maija Aarnio
Toiminnanjohtaja, Yrityskummikoordinaattori
+358 50 374 0727
Vaasan Yrittäjät, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät

 

‹ Siirry "Uutiset"-sivulle