Startian neuvojat 600px5

Uusyrityskeskus Startian syksy starttaa tänä vuonna juhlatunnelmissa. Startia täyttää 25 vuotta, mitä juhlistetaan avoimien ovien päivän ja kahvitarjoilun merkeissä Yrittäjän päivänä 5.9. klo 12–18. Yritysneuvojat ovat silloin tavattavissa ilman ajanvarausta.

VASEKilla ja Startiassa syyskuu on yrittäjän kuukausi. Syyskuun aikana yritysneuvonnassa käyneet saavat pienen lahjan. Lisäksi arvomme lahjakortteja vaasalaisiin liikkeisiin.

Tapahtumakalenteriin kannatta merkitä myös 7.9. järjestettävä Sälj tryggt och säkert -tapahtuma. Startian asiantuntijaorganisaatioiden DKCO:n, Securitaksen ja Creamarketingin edustajat antavat hyviä neuvoja yrityksen verkkosivujen toteuttamisesta, immateriaalioikeuksista sekä yrityksen toiminnan suojaamisesta. Tapahtuma on ruotsinkielinen, mutta kysymyksiä saa luonnollisesti esittää myös suomeksi. Katso lisätiedot tapahtumakalenterista ja ilmoittaudu viimeistään 5.9.

Infoillat ovat hyvä tietopaketti yrittäjyydestä

Startian suositut Startia yrittämiseen -infoillat tarjoavat tiiviin paketin yrittäjyydestä. Suomenkieliset tilaisuudet järjestetään 19.9. ja 21.11., ruotsinkieliset tilaisuudet puolestaan 21.9. ja 23.11.

Infoilloissa yritysneuvojat kertovat, mitä käytännön asioita tulee ottaa huomioon yritystä perustettaessa. Lisäksi mukana on Startian yhteistyökumppaneita, jotka kertovat mm. starttirahasta, rahoitusmahdollisuuksista, vakuutuksista ja kirjanpidosta.
Tilaisuudet ovat avoimia kaikille yrittämisestä kiinnostuneille ja hyvä tietopaketti yrittäjyyttä pohtiville ennen ajan varaamista henkilökohtaiseen neuvontatapaamiseen.

Asiantuntijoilta neuvoa

Tuntuvatko patentti- ja suojausasiat hankalilta? Tarvitsetko tilitoimiston apua? Pohditko yrityksen pankkiasioita? Miten markkinoida yritystä ja saada lisää myyntiä? Näissä tapauksissa kannattaa kääntyä Startian asiantuntijaorganisaatioiden puoleen.
Syksyn aikana järjestetään asiantuntijaorganisaatioiden maksuttomia neuvontatuokioita.

  • Patentti- ja suojausasioissa neuvoo Kolster 12.9.
  • Tilitoimisto Certumin asiantuntija on paikalla 13.9.
  • Pankkiasioissa neuvoo Nordea 26.9.
  • Myyntiin ja markkinointiin liittyvissä asioissa neuvoo Hannus Media 28.9.

Asiantuntijaneuvontaa on tarjolla myös loka-, marras- ja joulukuussa. Ajankohdat voi tarkistaa VASEKin tapahtumakalenterista. Kaikkiin asiantuntijaneuvontoihin varataan aika osoitteesta info@vasek.fi tai puhelimitse 317 76 00.

Tapaa yritysneuvoja kotikunnassasi

VASEKin yritysneuvojat päivystävät Laihialla, Isossakyrössä, Vöyrillä, Maalahdessa ja Korsnäsissä tuttuun tapaan myös syksyllä. Yritysneuvojat ovat tavattavissa kerran kuussa iltapäivisin noin klo 12–16 kunnantaloilla. Niin uudet yrittäjät kuin jo toimivat yritykset ovat kysymyksineen tervetulleita yritysneuvojan pakeille. Tarkista paikat ja ajankohdat tapahtumakalenterista ja soita ja sovi tapaamisaika neuvojan kanssa!

Startia25v Logo

StartiaUYKIns 400px3

‹ Siirry "Uutiset"-sivulle