Startia Perustamisopas2017 600px
Uusyrityskeskus Startian suositut Startia yrittämiseen -infotilaisuudet järjestetään huhtikuun 25. (suomenkielinen) ja 27. päivä (ruotsinkielinen tilaisuus) klo 17.30–20. Molemmissa tilaisuuksissa on vielä muutamia vapaita paikkoja.

– Muistathan ilmoittautua! Ja jos nyt kevään tilaisuuksiin et ehdi mukaan, pidäthän silmällä syksyllä järjestettävien infoiltojen päivämääriä, kertoo Startian johtaja Tommi Virkama.

Infotilaisuuksissa Startian yritysneuvojat kertovat, mitä käytännön asioita tulee ottaa huomioon yritystä perustettaessa. Lisäksi tilaisuuksissa on mukana Startian yhteistyökumppaneita, jotka kertovat muun muassa starttirahasta, rahoitusmahdollisuuksista, vakuutuksista ja kirjanpidosta. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille yrittämisestä kiinnostuneille ja hyvä tietopaketti yrittäjyyttä pohtiville ennen ajan varaamista henkilökohtaiseen neuvontatapaamiseen.

Maksutonta asiantuntijaneuvontaa aloittaville yrittäjille

Startian asiantuntijakumppaneiden maksuttomat neuvontatuokiot jatkuvat huhti- ja toukokuussa. Uutena neuvontaa antaa Nordea, jonka Suvi Kankaanpää neuvoo yrittäjiä henkilökohtaisesti tiistaina 23.5. kello 9–12 ja 13–16. Tuttuun tapaan neuvontaa jatkavat yritystoimintaan liittyvissä suojaus- ja patenttiasioissa Kolsterin Sinikka Veittola tiistaina 2.5. ja markkinoinnin ja sosiaalisen median asiantuntija Hannus Median Anthony Hannus torstaisin 27.4. ja 25.5.

Certumin Jussi Pöntisen neuvonta-aikoja yrityksen taloushallinnollisissa asioissa on tarjolla tiistaina 16.5. Kaikkiin asiantuntijaneuvontoihin varataan aika osoitteesta info@vasek.fi tai puhelimitse 317 76 00.

Yritysneuvojat päivystävät myös kunnissa

Alatorin tiloissa järjestettävien infotilaisuuksien lisäksi yritysneuvojan kanssa keskustelemaan voi tulla heidän kuntapäivystyspäivinään Laihialla, Vöyrillä, Maalahdessa, Isossakyrössä ja Korsnäsissä. Kerran kuussa iltapäivisin klo 12–16 välillä yritysneuvojat ovat tavattavissa kunnantaloilla. Niin uudet yrittäjät kuin jo toimivat yritykset ovat kysymyksineen tervetulleita yritysneuvojan pakeille. Soita ja sovi tapaamisaika neuvojan kanssa!

Startian neuvojat 600px 

Startia yrittämiseen -infotilaisuudet    

Asiantuntijaneuvontaa: Nordea    

Asiantuntijaneuvontaa: Kolster     

Asiantuntijaneuvontaa: Hannus Media    

Asiantuntijaneuvontaa: Certum   

 

Yritysneuvoja tavattavissa Isossakyrössä      

Yritysneuvoja tavattavissa Laihialla   

Yritysneuvoja tavattavissa Korsnäsissä        

Yritysneuvoja tavattavissa Vöyrillä  

Yritysneuvoja tavattavissa Maalahdessa      

 

Lisätietoja

Tommi Virkama
Tommi Virkama
Startian johtaja
+358 400 919 361
Aloittavan yrittäjän neuvonta

StartiaUYKIns 400px

‹ Siirry "Uutiset"-sivulle