Awards banneritFacebook banneri 820x312EnergyVaasan Communications & Brand Manager Hanna Alavillamo houkuttelee energia-alan yrityksiä ilmoittamaan energia-alan innovaatioitaan mukaan Energy & Innovation Awards -kilpailuun, jonka palkinnot jaetaan 19.–23.3.2018 järjestettävällä Vaasa EnergyWeekillä. Kilpailu järjestetään ensimmäistä kertaa.

– Energia-alan yritykset ja muut tahot voivat ilmoittaa kilpailuun vuosien 2016 ja 2017 aikana toteutettuja projektejaan. Yrityksillä voi olla useampiakin hankkeita, jotka ovat innovatiivisia tai niiden vaikutus esimerkiksi ympäristöön tai yhteiskuntaan on ollut merkittävää. Odotamme näitä kaikkia mukaan kilpailuun, eli useammallakin casella voi osallistua, Alavillamo vakuuttaa.

– Kilpailun kategorioina ovat digitalisaatio, kestävyys, energian varastointi sekä energian tulevaisuus. Kaikkien osallistujien joukosta tuomaristo valitsee voittajan, ja luonnollisesti myös yleisö saa sanoa sanansa, eli myös yleisön suosikki palkitaan, hän jatkaa.

Energy & Innovation Awards -kilpailun tuomaristoon kuuluvat EnergyWeekin pääsponsoreiden eli Vaasan sähkön, ABB:n, Wärtsilän, VEOn ja Wapicen edustajat, Vebic-laboratorion johtaja Kris Shankaran sekä muita akateemisten tutkimuslaitosten edustajia.

Kaikki finalisti-caset kootaan Energy & Innovation Awards -katalogiin, joka on jaossa koko EnergyWeekin ajan.

– Haluamme nyt kuulla niistä tosielämän ”maailmanpelastamiscaseista” sekä muista menestystarinoista, oli ne sitten toteutettu pienessä tai vähän suuremmassa mittakaavassa. Suurta yleisöä, lehdistöä ja yhteistyökumppaneita kiinnostaa varmasti nähdä miten erikoisia ja erilaisia innovaatioita alalla kehitetään jatkuvasti ja miten suuri merkitys niillä on esimerkiksi ilmastonmuutoksen hidastamiselle, ilmansaasteiden vähentämiselle, energiankulutuksen pienentämiselle tai vaikkapa uuden busineksen ja työmahdollisuuksien luomiselle, Alavillamo luettelee.

Kilpailusta on tarkoitus tehdä toistuva tapahtuma.

– Kilpailu on kansainvälinen, ja toivomme yritysten haastavan omia yhteistyökumppaneitaan ja kilpailijoitaan mukaan kilpailuun. Odotamme näkevämme osallistujien mukana mahdollisimman suuren kirjon niin start-up -yrityksiä kuin suurempiakin firmoja niin Vaasan seudulta, kotimaasta kuin maailmaltakin.

– Onhan meillä täällä EnergyVaasa -klusterissa niin hienoja maailmanluokan yrityksiä maailmanluokan innovaatioineen, joten siksi toivon ja odotankin näkeväni finalistien joukossa monta paikallista casea, Alavillamo toteaa.

Energy & Innovation Awards -kilpailuun osallistuminen

Kilpailun säännöt

 

Hanna Alavillamo
Hanna Alavillamo
Communication & Brand Manager
+358 50 563 8605
EnergyVaasa

‹ Siirry "Uutiset"-sivulle