BAR - Business and Research

15
perjantaina, 15.09.2017
10:00 — 19:00
Bock's Corner, Vasa

Är kompetensen i ditt företag uppdaterad? Hänger du och dina medarbetare med i alla organisationsförändringar, teknikutvecklingen, digitaliseringen och det förändrade ledarskapet?

Förändringen är kontinuerlig och ”Business as usual” är inte längre ett alternativ - men, det bästa är, att regionens starka utbildningsinstanser har verktyg och hjälp att erbjuda.

Hanken, Åbo Akademi, Novia, VAMK och Vasa Universitet gör nu en gemensam satsning och skapar en unik mötesplats där högskolornas utbud och näringslivets efterfrågan kan mötas.

Business and research är temat och deltagarna får ta del av ämnet i olika former under hela dagen och kvällen på Bock´s Corner Brewery i Vasa.

Vi erbjuder företagare, företagsledare, HR- och utvecklingspersonal, dig med chefsansvar och andra intresserade en unik mötesplats där, såväl personlig som organisatorisk, utveckling är i fokus.

Program och information uppdateras kontinuerligt på Facebook, gå in och gilla så hålls du uppdaterad.

Under dagen har du möjlighet att träffa VASEK, TEKES, NTM-centralen, Aktion Österbotten (Leader), Österbottens företagarförening, Vaasan Yrittäjät och KÖF.

Läs mera