2/2009 / 18.3.2009

 

Kiitos vastauksista!

VASEKin tammikuussa teettämän asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset ovat valmistuneet. Seudulliset Kehittämisyhteisöt ry SEKESin jäsenorganisaatioille yhteisen kyselyn toteutti Innolink Research Oy.

Lue tutkimustiedote

 

Yhtiökokous 31.3.2009

VASEKin varsinainen yhtiökokous pidetään 31.3.2009 klo 13 VASEKin tiloissa. Yhtiön vuosikertomus on luettavissa verkossa.

 

 TaitajaMästare 25.-27.3.2009

Ammattitaidon Suomen mestaruuskilpailut järjestetään Botniahallissa Mustasaaressa 25.-27.3.2009. Kisoissa yli 300 nuorta opiskelijaa kilpailee SM-titteleistä 36 ammattilajissa. Kisojen virallisena rekrytointiportaalina rekryosaston kärjessä toimii VASEKin luoma ja ylläpitämä yritysten ja opiskelijoiden kohtauspaikka ConnectCompetence.fi, joka lanseerataan kisoihin uudistettuna.  

 Yrittäjä, hyödynnä opiskelijoiden osaamista liiketoiminnan kehittämisessä. Erinomaisia mahdollisuuksia ovat eripituiset harjoittelut, kesätyöt, lopputyönä tehtävät tutkielmat ja selvitykset. Älä päästä osaavaa työvoimaa virtamaan seudulta pois!

Lisätietoja ConnectCompetence.fi-pörssistä
Elina Jacklin, p. 050 595 5948

 

Kiinnostaisiko yrityskummitoiminta?

Seudun yrittäjät ovat talven aikana innostuneesti lähteneet mukaan yrityskummitoimintaan. Toiminnassa on kyse vapaaehtoisesta mentoroinnista, jossa yrityskummi auttaa kokemattomampaa mentoroitavaa selviämään ongelmatilanteesta yritystoiminnassa. Yrityskummeista on kasvava kysyntä, ja haemme jatkuvasti lisää kokeneita elinkeinoelämän ammattilaisia, jotka haluavat ryhtyä yrittäjien keskustelukumppaneiksi ja sparraajaksi.

Ota yhteyttä
VASEKin Kari Huhtaan, p. 0500 761 996

 

AKO taloussuunnitelma

Vaasan seudun aluekeskusohjelman ohjausryhmä kokoontui 13.3. Ohjausryhmä tarkensi vuoden 2009 talousarviota valtioneuvoston helmikuussa antaman aluekeskusohjelman valtakunnallisen perusrahapäätöksen (valtion rahoitus 200 000 euroa) mukaiseksi. Vaasan seudun AKOn toiminta- ja taloussuunnitelma vuodeksi 2009 ovat luettavissa verkkosivuillamme.

Lisätietoja aluekeskusohjelmasta
Stefan Råback, p. 050 590 2525

   

Yrittäjä, hyödynnä lomautusaikaa
henkilöstösi kouluttamiseen!

Suhdanteiden heikkeneminen on aiheuttanut yrityksille tarpeita lomauttaa henkilöstöään. Korkeasuhdanteen aikana yrityksillä ei useasti ole ollut aikaa kehittää henkilöstöänsä työkiireiden vuoksi. TE- keskuksesta voi saada tukea mikäli yritys päättää hyödyntää lomautusaikaa henkilöstön kouluttamiseen. Tämä on järkevää parempiin aikoihin valmistauduttaessa ja yrityksen kilpailukyvyn parantamiseksi.

Lue lisää henkilöstön koulutusmahdollisuuksista >>

 

Luupin alla maaliskuussa

Isokyröläinen Susanna Somppi on pitkän linjan terveydenhuoltoalan ammattilainen. Halu oppia lisää on kannustanut häntä opiskelemaan hammashoitajaksi, terveydenhoitajaksi, kätilöksi ja seksuaaliterapeutiksi. Somppi on NACSin (Nordic Association for Clinical Sexology) auktorisoima erityistason seksuaaliterapeutti, mutta hakee yhä lisää oppia parisuhteesta ja seksuaaliterapiasta ymmärtääkseen ihmisten seksuaalisuutta ja siinä esiintyviä ongelmia entistä paremmin.

Sompin tavoitteena on tulevaisuudessa omistautua työssään kokonaan seksuaalisuuteen liittyviin asioihin. Hän ottaa toistaiseksi vastaan Seinäjoen Lääkäritalossa, mutta Isonkyrön Yrittäjien jäsenenä perustaisi mielellään vastaanoton myös Vaasan seudulle.

Lue koko artikkeli >>

  

Etsitkö kansainvälistä yhteistyökumppania?

Enterprise Europe Network ja Yritys-Suomi tarjoavat teknologiapörssin ja liiketoimintapörssin, jotka tarjoavat kanavan kansainvälisten yrityskontaktien löytämiseen. Jos haluat neuvoja miten käyttää palveluita tehokkaasti, ota yhteyttä Raine Vasanojaan, p. 044 33 22 159,
raine.vasanoja(at)vasek.fi.

Pörssit ovat osoitteessa: www.yrityssuomi.fi/partner.
Lue lisää teknologiapörssistä: http://www.yrityssuomi.fi/?contentid=20896.

 

Muistathan

kuunnella ohjelmasarjaa Kehittyvä Vaasan seutu Radio Vaasassa (99,5 MHz) torstaisin klo 15.30. Ohjelma uusitaan lauantaisin klo 11.30. 

*****  

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK

Alatori 1 A
65100 VAASA

Puh. (06) 317 76 00
Fax (06) 317 76 11

info[at]vasek.fi